Plenković: Grbin kapitulirao, Milanović krši Ustav, Most politička sitnež
Udruga osoba s amputacijom poziva na uvođenje novog standarda proteza i kolica
Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj
HZJZ: Pojava hripavca u EU zemljama ne može se dovoditi u vezu s našom situacijom
Možemo: Zabranit ćemo prodaju dugova i uvesti zastaru za dugove do 3 prosječne plaće
WHO: Virus hepatitisa dnevno ubije 3500 ljudi
Zemlja ruši globalne toplinske rekorde deseti mjesec zaredom

  Gospodarstvo

U utorak 8.studenog radionica -Ulaganja u obnovljive izvore energije “Bioplinske elektrane”

  vpž           02.11.2011.         981 pogleda
U utorak 8.studenog radionica -Ulaganja u obnovljive izvore energije “Bioplinske elektrane”

Virovitičko-podravska županija, VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom komorom i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, organizirat će radionicu iz područja IPARD-a na temu - Ulaganja u obnovljive izvore energije pod nazivom " Bioplinske elektrane".

Ciljna grupa su poljoprivredna gospodarstva koja su po IPARD kriterijima prihvatljiva za ulaganja, Mjera 101 u slijedećim sektorima: sektor mljekarstva, sektor govedarstva, sektor svinjogojstva, sektor peradarstva te Mjera 302.6 Sektor obnovljivih izvora energije.

Svrha predavanja je pružiti uvid u isplativost ulaganja u bioplinska postrojenja, mogućnosti financiranja malih elektrana i kogeneracijskih postrojenja na obiteljskim gospodarstvima, mogućnosti dobivanja bespovratnih sredstava iz programa IPARD te potencijalne tehnologije za bioplinska postrojenja, što će doprinijeti provedbi projekta energetske učinkovitosti iz obnovljivih izvora energije i povećati ekonomsku konkurentnost poljoprivrednih gospodarstava. Predavanje će se održati 8. studenog 2011. godine u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica. Nazočnost radionici, zainteresirani trebaju prijaviti e-mailom na adresu - neda.martic@ravidra.hr ili na telefon 800-207, dok se program radionice može preuzeti na službenoj Internet stranici VIDRA-e (www.ravidra.hr).

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo