Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Zdravstvo

U tijeku je provedba velikog projekta Zavoda za javno zdravstvo

        19.09.2014.         1264 pogleda
U tijeku je provedba velikog projekta Zavoda za javno zdravstvo

Nakon što je Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije Ministarstvo zdravlja prihvatilo novi projekt pod nazivom „Proaktivna skrb o mentalnom zdravlju obitelji; savjetovališni i preventivni postupci usmjereni pomoći u organizaciji slobodnog vremena“, intenziviraju se projektne aktivnosti usmjerene postavljenim ciljevima.

Projekt će se u sljedećih nepunih godinu dana provoditi u Virovitičko-podravskoj županiji u suradnji s partnerom (Udruženjem klubova liječenih alkoholičara Slatina) i suradnicima (Visokom školom za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici i odgojno-obrazovnim ustanovama u Virovitičko-podravskoj županiji).

U srijedu, 17. rujna održan je novi radni sastanak s partnerom u projektu (UKLA Slatina) s ciljem dogovaranja rokova vezanih uz udruživanje svih klubova liječenih alkoholičara koji djeluju u Virovitičko-podravskoj županiji u zajednicu klubova koja će biti organizirana na županijskoj razini i održavanja senzibilizacijske edukacije za potencijalne stručne voditelje klubova. Dogovoreno je da se u narednim tjednima ostvari navedeno udruživanje klubova liječenih alkoholičara u županijsku zajednicu i ubrzo nakon toga započne s edukacijom stručnih djelatnika koji će voditi pojedine klubove.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Zdravstvo