Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Zdravstvo

U tijeku je provedba velikog projekta Zavoda za javno zdravstvo

        19.09.2014.         1555 pogleda
U tijeku je provedba velikog projekta Zavoda za javno zdravstvo

Nakon što je Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije Ministarstvo zdravlja prihvatilo novi projekt pod nazivom „Proaktivna skrb o mentalnom zdravlju obitelji; savjetovališni i preventivni postupci usmjereni pomoći u organizaciji slobodnog vremena“, intenziviraju se projektne aktivnosti usmjerene postavljenim ciljevima.

Projekt će se u sljedećih nepunih godinu dana provoditi u Virovitičko-podravskoj županiji u suradnji s partnerom (Udruženjem klubova liječenih alkoholičara Slatina) i suradnicima (Visokom školom za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici i odgojno-obrazovnim ustanovama u Virovitičko-podravskoj županiji).

U srijedu, 17. rujna održan je novi radni sastanak s partnerom u projektu (UKLA Slatina) s ciljem dogovaranja rokova vezanih uz udruživanje svih klubova liječenih alkoholičara koji djeluju u Virovitičko-podravskoj županiji u zajednicu klubova koja će biti organizirana na županijskoj razini i održavanja senzibilizacijske edukacije za potencijalne stručne voditelje klubova. Dogovoreno je da se u narednim tjednima ostvari navedeno udruživanje klubova liječenih alkoholičara u županijsku zajednicu i ubrzo nakon toga započne s edukacijom stručnih djelatnika koji će voditi pojedine klubove.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Zdravstvo