Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  SDP

U Starogradačkom Marofu osnovan ogranak SDP-a

        16.03.2009.         2325 pogleda
U Starogradačkom Marofu osnovan ogranak SDP-a

U nedjelju u prostoru Vatrogasnog doma u Starogradačkom Marofu održana je osnivačka  Konvencija Socijaldemokratske partije Mjesnog ogranka Starogradački Marof. Konvenciju je otvorio predsjednik SDP općine Pitomača predloživši radno predsjedništvo.

Za predsjednika Mjesnog ogranka SDP Starogradački Marof izabran je Dubravko Sesvečan a za zamjenika predsjednika ogranka Julijana Sesvečan. Sve prisutne u ime Županijske organizacije SDP-a pozdravio je tajnik Mate Vukušić.

Naglasio je važnost širenja socijaldemokracije i na ovim prostorima jer samo na taj način mještani mogu snažnije, organizirano krenuti u ostvarivanje svojih elementarnih prava a poznato je da pod okriljem sadašnjeg rukovodstva općine nisu za sve isti kriteriji. Pogotovu se to odnosi na raspodjelu poljoprivrednog zemljišta o kojoj su već upoznata sva tijela ministarstva poljoprivrede i, na žalost, iako je utvrđeno niz nepravilnosti ništa nije učinjeno da se iste isprave.

Konvenciji su prisustvovali i članovi SDP-a drugih mjesnih ogranaka te rukovodstvo općinskih socijaldemokrata. Skup je završen zaključkom da na predstojećim lokalnim izborima glas moraju dobiti ljudi iz socijaldemokratske opcije jer to je šansa da se nađe izlaz iz ove beznadne situacije u kojoj je danas Hrvatska pa tako i ovaj naš pitomi kraj.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tomislav
17.3.2009. 6:57
St Gradac je bio jos od onog rata lijevo orijentiran. Odatle je i gen. Spegelj, partizanski oficir I nakraju iako strucnjak, ispao jedna dosta kontradiktorna osoba.. Unutar SK bilo je puno opcija a najgora se odvojila jos za vrijeme juge i osnovala hdz u baraci u savskoj. ta opcija nasla je ustaske ministre (crljen itd) za prijatelje, ugoscavala upravnike bivsih ustaskih logora (Sakic), to pod krinkom ujedinjenja svih hrvata u jedan tudjmanov cirkus. Ali kad krajnja ljevica poludi onda postaje isto sto i krajnja desnica i to je ta hrvatska nesreca. Konacno zar za stare juge nisu zajedno suradjivali po kazamatima i imali razumjevanje jedni za druge a Pavelic namjeravao je osnovati sluzbenu KP NDH kao sto je osnovao hrvatsku pravoslavnu crkvu. Da ti se zeludac okrene od ljudskog otpada i politickog primitivizma.
B-B-B
17.3.2009. 5:58
... da socijaldemokratska opcija, pa to nikada nije bila nikakva opcija nego sk, a što je zanimljivo nisi imao pravo imati drugu opciju.
Danica
16.3.2009. 21:25
Dragi ESDEPEOVCI!
Već sam gospođa koja nije u cvijetu mladosti, nikada nisam bila luda za SK, a sada kada vidim što nam HDZ radi odnosno ne radi, podržavam vas i apeliram da budete čvrsti, pošteni, nepokolebljivi, nepotkupljivi! Samo vi mlađi, lijevo orijentirani možete spasiti ovu zemlju, VPŽ, Viroviticu, Slatinu, Pitomaču, Orahovicu...
Iako vas čekaju prazne kase i opljačkana Hrvatska vi ste zadnja nada!Skidam kapu vašoj hrabrosti, čestitam Vam jer ste socijaldemokrati-Hrvati... Ionako se lagalo da su crvene ideje samo ideje Srba u Hrvatskoj!
Objavite konto, zadnju kunu dajem vama za izbornu kampanju! Jer, d o b i v a t e i z b o r e i ponavljam,zadnja ste nada hrvatska!
Dosta nam je HDZ privilegija i HDZ štetočina!
Crljeni vjetre puši,
lopove otpuši,
bit će lakše svakoj
p o š t e n o j duši!


Još iz kategorije SDP