Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Turizam

U planu nabava snježnog ratraka za lakše uređivanje staze

  Petar Žarković/ Glasslavonije.hr           06.03.2017.         1405 pogleda
U planu nabava snježnog ratraka za lakše uređivanje staze

Zahvaljujući obilnom snijegu i niskim temperaturama, iza Skijaškog kluba Slatina jedna je od najuspješnijih skijaških sezona. I ove su godine, naime, skijalište Tominac posjetili brojni ljubitelji zimskih sportova iz grada i okolice, a u “snježne” vikende bilo je posjetitelja i iz udaljenijih mjesta. O tome, ali i provedenim aktivnostima i radnim akcijama na uređenju skijališta na godišnjoj skupštini kluba govorio je predsjednik Dragutin Zver.

Članovi Skijaškoga kluba Slatina ulažu velike napore da tijekom godine održavaju skijalište kako ga prerasla trava i mladice drveća ne bi pretvorili u šikaru. Kako bi se “zimskim” entuzijastima omogućilo lakše održavanje i uređivanje skijaške staze, nužno je nabaviti snježni ratrak, specijalni stroj za te namjene. Članovi kluba nadaju se da će vlastitim sredstvima, očekivanom potporom Grada i Zajednice sportskih udruga te donacijama uspjeti u toj nakani. Vjeruju da će se tada poraditi i na rješavanju vlasničkih odnosa, što bi omogućilo izgradnju prilaznog mosta i postavljanje rasvjete, a time i sadržajniju ponudu posjetiteljima.

Razumijevanje za probleme Skijaškoga kluba Slatina i potporu njihovim planovima izrazio je tajnik Zajednice sportskih udruga grada Slatine Željko Stipanić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Turizam