Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Aktualnosti

U petak u Virovitici CISEx Friday

        21.02.2013.         1114 pogleda
U petak u Virovitici CISEx Friday

Nakon odličnih druženja u Osijeku, Rijeci, Splitu i Čakovcu, ovaj mjesec CISEx Friday seli u Viroviticu. U organizaciji tvrtke Plava tvornica i uz podršku E-nkubatora Virovitica, Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici te Virovitičko - podravske županije pripremljena su za sve članove, buduće članove i prijatelje proizvodnje i izvoza softvera brojna zanimljiva predavanja, te odlična prilika za druženje.

Prvi dio s predavanjima održat će se u prostoru Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici (VŠMTI) na adresi Matije Gupca 78, Virovitica, s početkom u 16 sati, nakon čega će se oko 19 sati neformalno druženje nastaviti u obližnjem lounge bar u centru grada Mount Everest, Trg Franje Tuđmana bb, Virovitica.

U goste stižu izuzetno važna imena domaće softverske industrije, te više institucija koje aktivno prate ovu industriju. Zaista bi bila prava šteta propustiti priliku da čujete njihove poruke, informirate se o projektima na kojima rade, te nakon toga s njima uživo popričate.

Na 11. CISEx Fridayu i prvom virovitičkom, predavanjima će vam se predstaviti:

  • Frane Šesnić - Tehnološki park Zagreb
  • Ivo Lukač - CISEx
  • Mihovil Barančić - CRANE
  • Boris Čagalj - HBOR
  • Veljko Pauš -  HAMAG
  • Igor Andrović - E-nkubator Virovitica
  • Britvić Josip - VŠMTI
  • Ivica Horvat - Plava tvornica d.o.o.
  • Nandino Lončar - Osijek Software City

Druženje sa navedenim predavačima te ostalim gostima pripremljeno je u lounge bar-u Mount Everest.

Okupljanje će se iskoristiti i za promociju virovitičkog projekta „E-nkubator sa i bez zidova" vrijednosti 960.215 eura ili nešto više od sedam milijuna kuna od kojih bespovratna sredstva Europske unije iz fonda IPA BRI predstavljaju 719.777 eura, dok će Virovitičko-podravska županija izdvojiti 221.137 eura, a VIDRA (Agencija za regionalni razvoj VPŽ) 19.300 eura.

Ovo je prava prilika za sve one koji žele preskočiti svoje početničke poduzetničke probleme jer u početnom razdoblju poduzetnicima početnicima nedostaju sredstva, znanje i iskustvo koje u značajnom dijelu može nadomjestiti poduzetnički inkubator jer biti u poduzetničkom inkubatoru za poduzetnike početnike ne znači samo dobiti prostor pod određenim povoljnim uvjetima već dobiti i ostalu stručnu pomoć poput usluge marketinga, managementa, knjigovodstvenog servisa i ostalo.

 Ulaz na CISEx Friday je besplatan, a na njemu se već tradicionalno okupljaju svi koji vole informatiku ili koji bi od nje jednog dana željeli živjeti, programeri, dizajneri, konzultanti, voditelji projekata, menadžeri, studenti, učenici, profesori, stručnjaci za marketing, financije, pravo i svi drugi koje ova industrija može povući u smjeru stvaranja nove proizvodnje u virovitičkom kraju.

Više o događanju pronađite na https://www.entrio.hr/event/11-cisex-friday-virovitica-620

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti