Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Ekologija

U Noskovačkoj Dubravi započeo Godišnji susret ravnatelja Javnih ustanova Republike Hrvatske

  www.virovitica-nature.hr           29.10.2014.         1934 pogleda
U Noskovačkoj Dubravi započeo Godišnji susret ravnatelja Javnih ustanova Republike Hrvatske

U utorak, 28. listopada, u Informativno edukativnom centru Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije u Noskovačkoj Dubravi, započeo je Godišnji susret ravnatelja Javnih ustanova (županijskih, gradskih i općinskih) koje se bave zaštitom prirode.

Uz župana Virovitičko-podravske županije Tomislava Tolušića, otvaranju i radu Godišnjeg susreta nazočili su pomoćnik ministra za zaštitu okoliša i prirode Nenad Strizrep, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Müller, voditelj Ureda projekta Integracija u EU Natura 2000 Igor Kreitmeyer, načelnik općine Čađavica Mirko Rončević i ravnateljica Parka prirode Papuk Kristina Kožić.

Sudionicima Susreta obratili su se župan Tomislav Tolušić i direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Müller, a Godišnji susret otvorio je pomoćnik ministra za zaštitu okoliša i prirode, Nenad Strizrep.

Sven Müller predstavio je mogućnosti financiranja sektora zaštite prirode od strane Fonda, dok je status projekta Integracija u EU Natura 2000 na nivou RH predstavio voditelj Ureda pri Ministarstvu zaštite okoliša i prirode Igor Kreitmeyer.

U stanci, sudionicima Susreta predstavio se KUD Podravina iz Čađavice, a u nastavku su predstavljeni projekti Javnih ustanova. Prvi dan Godišnjeg susreta završio je predavanjem Hrvoja Nevečerela sa Šumarskog fakulteta iz Zagrebao parkovnom oblikovanju. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Ekologija