Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Tomislav Tolušić

U nedjelju na Gradskom radiju Tomislav Tolušić

        23.02.2013.         3259 pogleda
U nedjelju na Gradskom radiju Tomislav Tolušić

U nedjelju 24. veljače  u emisiji  „Život je feferon"  Gradskog radija (91,7 MHz) na vrućoj stolici Mladena Kocijana  sjeset će župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić.

Je li je projekt teleportacije pri kraju, koliko dugo pamti prosječni hrvatski  poljoprivrednik, zna li da je Hrvatska  zemlja partner na 80. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, zbog čega se ne boji sam donijeti odluku tešku dvadesetak milijuna kuna u vezi dugovanja bolnice,  hoće li biti drugog kruga na lokalnim izborima za župana, je li je Roks promijenio ime i ostale vruće političke teme.

Emisija počinje u 11 sati. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

siniša prpić
1.3.2013. 19:40
@jakisa, d dej after......, elekšn.
jakisa
1.3.2013. 7:12
jes bejbe. pipl mast trast as. si ju aftr z elekšn.
stole123
28.2.2013. 23:36
čistač dali si siguran u to što si napisao za kiru,
mislim da je sanja možda čak i sposobnija od kire
jedino što je žensko pa bi imali gradonačelnicu,
ali mislim da je kao osoba sanja ok,zašto njoj otkaz?
siniša prpić
28.2.2013. 22:50
@jakisa, samo za tvoje oči......, i uši.....

youtube.com/watch?v=bh0TFNJbXhs

Svako dobro na izborima.
nadakon
28.2.2013. 21:59
Jakiša pa ti zaista misliš da će ovi tvoji i nakon 19.05.ostati i dalje na vlasti..ha.ha..a zato ti zagovaraš onaj bivši zakon o zemljištu..vidi,vidi ti nje..jako lukavo..sigurno i radiš u nekoj županijskoj kancelariji i proučavaš taj zakon do u detalje ili si ti ili tvoja familija dobili zemlju na onaj stari način pa sad to i treba svim silama i braniti..svaka čast..
jakisa
28.2.2013. 21:38
Ja odoh u miru, ali i netko će 19.05. otić u miru, tiho, ali neće ući u legendu.
nadakon
27.2.2013. 22:28
Jakiša ti si stvarno..ma bolje da ti ne dovršim šta sam ti htio reći zato laku noć..
siniša prpić
27.2.2013. 22:24
@jakisa, pođite u miru.....
jakisa
27.2.2013. 21:58
A da budem konkretniji - u najavi presice govorili ste kako ćete otkriti spektakularne podatke, a najveći spektakl je bio da su ankete iz Virovitičkog lista slične vašima !?
Isada čitam u nekim komentarima da ćete iznijet nekakve bitne podatke na slijedećim presicama - bojim se da će od toga biti tresla se brda, rodio se miš.
I molim vas da mi ne objašnjavate i dokazujete ništa suprotno jer će to potvrditi moja razmišljanja.
jakisa
27.2.2013. 21:50
@siniša: prije nešto više od godine dana ste zajedno kukurikali sa nadom i ekipom, nemojte sad "kao" se prepucavat sa nadakon kad je svima jasno da je to spin iz crvene kuhinje, ali džaba sve kad će vam biti totalni krah na izborima (a da budemo jasni 90% sami ste si za to krivi - navodio sam razloge u nekim mojim prethodnim komentarima) - nadao sam se nekom novom bloku, čak i s vama na čelu, ali totarlno ste me razočarali. Moja preporuka je da ne ističete kandidaturu, jer ne znam kako ćete nakon izbora moći opravdati onima koji vam daju glas nebuloze koje sada iznosite.
siniša prpić
27.2.2013. 19:48
@čistač, tiha voda, vel`ke brege dere....
fitilj
27.2.2013. 18:52
mirovnjak nemoj se ljutiti što ti laži i objede ne piju vodu. Neće zato krava dati više mlijeka, niti će volovi postati pismeniji.

Baš ste vi SDP-ovci čudni svati, čim malo onjušite vlasti uđe vam voda u uši.
čistač
26.2.2013. 15:48
Siniša
Važno da si razumio poruku.
siniša prpić
26.2.2013. 15:43
@čistać, zaista ste duhoviti. I sviđa mi se Vaš pristup i stil, a postavljate i interesantne teze.
Vaši uvjeti koje postavljate aktualnom gradonačelniku, jednostavno su, nemoguća misija.
On jest produkt politike Hdz-a, i svaki njegov pokušaj samostalnog izlaska na izbore, osuđen je na propast. Hdz je stroj, koji se nikada ne smije pocijeniti. Ima jedna anegdota koju sam neki dan čuo…, jedan prekaljeni političar je naime rekao da Hdz-ovo biračko tijelo glasuje i za karnister, ako na njemu piše Hdz.
Vaša teza o nečijoj „naučenoj lekciji“, mogla bi se usporediti sa željom neke bake da od sutra bude nevina. Ne ide to tako ni u životu, ni u politici. Vidite li što se događa sa Čehokom ?! Pa zar o tome ne razmišljate.
Do sada su u Virovitici istaknute dvije kandidature. Ja to nisam učinio, iako i po Hdz-ovoj anketi neznatno zaostajem za kandidatom Sdp-a….., dakle bez kandidature. Mislim da stvarne kandidate Hdz-a i Sdp-a tek trebamo saznati, jer ih potvrđuje Zagreb.
Iz svega navedenoga, bojim se da ne mogu dati podršku Kiri….

čistač
26.2.2013. 11:22
Nisam na biračkom popisu u gradu.
Podržavam sadašnjeg gradonačelnika ali ako ispuni neke zahtjeve.
- da istupi iz HDZ
-da prepolovi gradsku upravu (samo stručni)
-da obavezno da otkaz supruzi
-da se ogradi od Toletovih gluparija
Naime znam da će biti sada gadno, kad raspalite
ali neka. Naime siguran sam da je Kiro sazorio kao gradonačelnik,da je shvatio kako sustav funkcionira, da je na svojoj koži osjetio sve čari i jade vlasti i da sada zna kako treba ali mu treba sa vrata maknuti stranku koja mu je samo štetila jer su ga iskoristili kao mladog i neiskusnog.

Siniša nekoliko riječi za tebe. Pratim rasprave na ovom forumu i zabavno je , međutim isto tako cijeneći tvoj trud u zaštiti pokradenih štediša, smatram da se može čuti tvoj glas u gradskom vjeću, ali da za gradonačelnika nisi.
Mislim da bi svi Vi u gradu trebali dati podršku Kiri ukoliko ispuni spomenute uvjete
nadakon
26.2.2013. 9:32
Neznam fitiljko tko je relevantniji od nas dvoje ja koji nisam bio niti ću biti u bilo kojoj stranki ili ti koji si promjenio par njih i svuda si odbačen..i ti sada kao govoriš istinu..ma daj molim te lijepo pokri se ušima ili počni osnivati novu stranku..
vlaado
26.2.2013. 9:14
o, da. i dva puta 10 je 20.
fitilj
26.2.2013. 9:08
vlaado u pravu si. Matematika mi je problem, jer mislim da je 10 polovica od 20.
mirovnjak
26.2.2013. 9:01
Fitilj;
Nije ovdje riječ o mlijeku i kravi već o tvojoj prevrtljivosti i mijenjanju ogrtača i činjenici da si od svuda potjeran, a da te sada više nitko ne treba.
Krava i mlijeko samo su upotrebljeni u narodnoj izreci, znači riječ je o tebi ne o kravi, ako sam uvrijedio kravu ja joj se ispričavam no tebe sigurno ne vrijeđam, jer istina ne može vrijeđati.
vlaado
26.2.2013. 8:11
fitilj, kaj to nije 20 litara? ili je i tebi matematika problem?
fitilj
26.2.2013. 7:55
mirovnjak bolje da šutiš i ne pokazuješ koliko ste vi SDP-ovci nepismeni i neinformirani pa neznate da krave daju 30-45 pa čak i više litara mlijeka dnevno

Na primjer lička krava šampionka daje 7,3 tisuće litara mlijeka na godinu pa ti izračunaj koliko je to litara dnevno ili u jednoj muži!
www.vecernji.hr/regije/licka-krava-sampionka-daje-7-3-tisuce-litara-mlijeka-godinu-clanak-21481

PS: nadakone ako je istina da su u laži kratke noge ti bi po svoj prilici hodao na dupetu!
slavujj
26.2.2013. 0:10
pa čovječe zar ti tako teško shvaćaš, ja se ne družim niti sastajem sa takvim kao što si ti,pa valja si svatko bira društvo i prijatelje kakvi mu odgovaraju,na liječenje idem kad imam potrebu,kad osjetim da sam bolestan, a vjeruj mi još nisam toliko da bi se s "tobom" sastajao!
nadakon
26.2.2013. 0:02
Ja sam bar pokazao da imam hrabrosti da te pozovem u 4 oka ali dok to ne ispuniš nemaš šta da pričaš kukavico velika..nemaš m..a??
slavujj
25.2.2013. 23:56
nemaš ti ni htabrosti,ni argumenata, a i jo š puno toga ti nemaš!
nadakon
25.2.2013. 23:49
E moj stole ja sam njega pozivao puno puta i ti si to vidio ali on se skrivao tako da i sam znaš tko se igra skrivača..samo im želim pokazati svoju slobodu razmišljanja i da razmišljam svojom a ne tuđom glavom..i lijepo sam ih zamolio da spuste loptu na zemlju jer mogu biti i žešći u raspravama a znam puno toga i imam puno argumenata koje nebih želio upotrebiti..ali ako treba morat ću..
stole123
25.2.2013. 23:39
nadakon nemaš pravo glasa nisi došao u galeriju na dogovoreni sastanak to znači da se ipak plašiš slavuja,
nadakon
25.2.2013. 23:35
Opet vrijeđaš majušni slavujček ali nije bitno ja barem smijem i mogu slobodno razmišljati sa svojim mozgom a vidim da ti to nesmiješ..iako glasno trabunjaš to je ipak samo ono šta smiješ..izlizana ti je fora skrivanje iza naroda i veličanje nepravde i borba za male..
slavujj
25.2.2013. 23:27
nije slavuj još ni "raširio krila"sve je ovo do sad pjevanje iz "svog gnjezda", a kad poletim zrakomto će se još " jače i glasnije čuti", ali se bojim da do tvog mozga moja pjesma neće doći,ma kako ona jasna svakome bila!
nadakon
25.2.2013. 23:15
Siniša i slavujčić mali pa o čemu vi pričate i samo vi i dalje vrijeđajte a to radite tada kad nemate argumenata..jako ste složni protiv mene kao prst i nokat..ma mene ne zanimaju vaše koalicije tko s kim i tko gdje pa zar nevidite da sam slobodna ptica a ne kao slavuj koji je u tvojem kavezu..ma ne zanima me tko koga zove i tko se sa kim dogovara..pa ja vam odavno govorim da imam slobode da govorim i pričam o čemu želim..a vi me proglašavate kumrovčaninom i komunjarom..sada vidite da niste u pravu.siniša pa mene ne zanima tko tebe zove i takve stvari..ja mogu vama svima iznijeti svoje mišljenje jer nisam pod ničijom kotrolom bio a neću biti..ti moraš zatvorenim gardom a ja nemoram jer nisam za nikoga vezan..i još me samo i dalje proglašavajte ovim ili onim bit ću još otvoreniji prema vama jer se moram braniti..siniša molim te spusti loptu na zemlju a slavuju malo podkreši krila..pozz..
Sulejman veliki
25.2.2013. 23:07
"Ovaj portal nažalost ne piše ništa pozitivno o gradu Virovitica", piše Bać Joza i slaže po običaju. Laže čim zine, laže jer se umislio da je pred svojim stadom koje ne razmišlja svojim glavom. Laže jer se samo s tri klika može provjeriti što je i kako pisao ovaj portal.
Eto prije prije četiri dana objavljena je vijes o čovjeku koji je spasio crkveno blago. Niti jedan drgi portal to nije objavio, a nisam primjetio ni da je bać joza to kometirao, oohvalio, čestitao čovjeku.
Ali branit lopove i osuđivati one koji na lopovluk ukazuju, tu je prvi.
slavujj
25.2.2013. 22:59
Ništa nije "bespredmetno" samo treba takve koji nanose "štetu stranci"(možda i namjerno)malo odvojiti od nekih važnijih događanja,
pa očito je da ova sramota koja danonoćno sjedi i lupa gluposti osoba od "velikog utjecaja" u tom sdp-u,
pa ja vjerujem tamo ima i dobrih i moralnih i pametnih i poštenih koji neće dozvoliti da im "takav lik" sje... sve ono što se može napraviti dobro,naravno bez njega,
pa očito je da "netko "tko nije u sdp stoji "iza njega", mislim da je svakome normalnom jasno o čemu se tu radi, pa čisto je nemoguće željeti dobro nekoj stranci a onda ju ovako sramotiti,
za mene to sigurno nije slučajno! vjerujem da će se još netko zamisliti nad time,vremena nema previše ,ali još stignu!
siniša prpić
25.2.2013. 22:11
@slavujj, bojim se da Anakonda nije usamljen. Rastjerat će ono malo potencijalnih partnera.
A Hdz okuplja. Pa to je da izludiš.
Mislim da su neke stvari jednostavno postale bespredmetne.
slavujj
25.2.2013. 22:06
nadakon,stvarno si "pametan"
pa nisam prozivao tebe a ti se javljaš?
pa budi barem prema sebi iskren,skrivaš se od sebe jadniče!
pa svima na portalu je svejedno javljaš li se kao anakonda ili kao nadakon,samo tebi nije ,zašto? patko to tebi može nešto braniti?
pa kakva je to demokracija ,ako anakonda ne smije " djelovati"?
sramota!
siniša prpić
25.2.2013. 21:39
@nadakon, ajd` se raspitaj u CK koga ti je danas zvao Žagar. Gospodine Žagar utišajte budale u svojoj stranci, jer ništa od koalicije. Ni prije, ni poslije. Jel` se može jasnije objasniti ?!
A ti prika junački (@nadakon ), pa što mi to u lice ne kažeš ?!
nadakon
25.2.2013. 21:36
Ovi na slici čekaju bać jozu da ih pričesti i posveti prije puta za remetinec..
dikan
25.2.2013. 21:31
Bać joza, zašto ti ljudi na sličici nisu u zatvoru?
nadakon
25.2.2013. 21:31
Sram te bilo uvlakaču prpićev..ja za sve šta sam rekao o sebi ovdje samo je istina a ti narodni tribune trabunjaš tu i samo se sakrivaš..ali nebrini dobit ćeš lovu za to čim štediše u strasburu dobiju lovu..tako ćete i doći na vlast dok na vrbi rodi grožđe..
mirovnjak
25.2.2013. 20:52
U jednoj mužnji moj Fitilj.
fitilj
25.2.2013. 19:14
hebeš kravu koja da je samo deset litara mlijeka!
slavujj
25.2.2013. 19:12
na ovom portalu ne laže nitko kao anakonda-"nezaposleni branitelj"
nadakon
25.2.2013. 18:24
Hvala na informaciji..znači sve one laži šta je rekao za mene u biti opisivao je sebe..e moj fitilju laže li se laže na ovom portalu..sad najednom svi branite i štitite narod a u biti skrivate se iza nečega..vrlo moralni likovi..
mirovnjak
25.2.2013. 18:08
Moj Nadakon. Fitilj nije u HDZ-u on ga je samo osnivao, pa osnivao HNS pa se nudio još nekima i sada kada ga više nitko neće jer se ponašao kao krava koja 10 l. mlijeka kod jedne mužnje, a onda se ritne i sve prolije.
Za to fitilju sada svi smetaju jer ga više nitko neće, a to čovjeku jako teško pada.
jakisa
25.2.2013. 17:37
Prefekt, pipl mast trast ju.
fitilj
25.2.2013. 17:09
Bravo nadakon, pogodio si kao prstom u g...

nadakon
25.2.2013. 9:22
Fitilju neću nikad biti hdz-ovac kao šta si ti a to mi je jako bitno da nisam bio niti ću bit član lopovske organizacije a jesi njihov i to sve o tebi govori..ali fitilj izgorijet ćeš..
fitilj
25.2.2013. 7:24
stole123 mislim da nadakona ne treba prepelcovati. Uvjeren sam da je ona kao vjetrenjača, ili kameleon.

Okreće se vjetru, i mijenja boje prema okolini! To su ti osobe za sva vremena i režime, a ono što je najgore je da su veće "pape" i od samoga pape!
nadakon
25.2.2013. 0:31
Pa zar nevidiš ptičico da te nitko više nije podržao u toj tvojoj glupoj ideji koja graniči sa znanstvenom fantastikom..sve si usamljeniji u svojim stavovima i glumataš nekakvog narodnog tribuna..stole kakav te hdz spopao..nisam njima htio pristupit i zato su me kaznili..ali stole nisam još ni u jednoj hvala bogu..bać joza evo puno smo se prepucavali u vezi crkve..ja ostao kod svojih stavova a ti kod svojih i nepopravljiv si iako znaš istinu ali nećeš priznati ali te više cijenim nego slavuja koji luta i lupa li ga lupa do besvjesti..
slavujj
24.2.2013. 23:40
e moj stole,pa opet giješiš,
pogledaj malo njegove komentar,nema on što " pristupiti hdz-u" pa on je već odavno njihov čovjek ,pogledaj može li netko osim hdz-ovca raditi tako uporno,svakodnevno na nanošenju štete sdp-u?
ja mislim da to sigurno nije slučajno,glumi da je sdp a tako nemilosrno ih ovdje sramoti da to ne može biti slučajno,
zašto je on največi odvjetnik "ubačenog kandidata"?
pa zato što rade na istoj stvari, i on je taj!
stole123
24.2.2013. 23:04
nadakon nemaš pravo glasa ajde što niste pozvali na piće ali napraviti zaj.. da neodewš na sastanak sa slavujem to je jako nisko ipak se plašiš da se nebi prepelcovao ,ali ti kakve si sreće još bi pristupio i hdzu .pozdrav
nadakon
24.2.2013. 22:44
Ajd da baš vidimo tko je to još primjetio neka se jave..osim siniše naravno..
slavujj
24.2.2013. 22:34
tebi ne zamjeram što ne "vidiš" ,od tebe to niti ne očekujem,
ti to niti možeš,niti želiš pa niti kad ti se dokaže da griješiš ti još to ne vidiš,ali doći će i do toga da ćeš i ti vidjeti,ali bit će ti kasno!
nadakon
24.2.2013. 22:23
Očito da samo ti vidiš šta nitko drugi nevidi..ptico zlosutnico..ha,ha..ma daj šta se blamiraš..
slavujj
24.2.2013. 22:03
Vidi li itko poveznicu kako je danas Tolušić svim silama branio "privatni biznis" i to isti onaj iz kojega se " stvorio" sdp- ov kandidat za gradonačelnika?kako to? zašto to?
pa zar je moguće da to neki još " ne povezuju"?
slavujj
24.2.2013. 12:39
Očekivao sam puno više i od voditelja i od župana,nisam mislio da će se voditelj zadovoljiti s onim "ako je bivši predsjednik hdz- lopov,mio tome -ništa nismo znali" a isti taj župan izabran novcem koji je stranka hdz nemilosrdno otimala od hrvatskih građana.
nadakon
23.2.2013. 23:33
Stole i ti vjeruješ u te bajke ispričane od hansa kristijana prpića..ma odi bolje kod žene i ubaci ono šta si rekao da budeš nego da pričaš bajke..da,da barić je rođeni hdz-ovac..ma čistokrvni samo sada obojan u crveno..stvarno ti,siniša i slavuj bi mogli ići na stend ap predstave jer volite zabavljat ljude..karijera bi vam bila zagarantirana..ja vam posudim i medu ako treba..
stole123
23.2.2013. 23:22
pa hdz vam je ubacio čovjeka za gradonačelnika ,neznam šta bi vam siniša ubacio, a ja ti neću reći što bi ubacio , idem kod žene to ubacit
nadakon
23.2.2013. 23:18
Možda je to znak za sinišu da nam se pridruži..ako je mogao hdz ubacit svog kandidata među nas onda može i hspd pa da nam on pomogne..ili da bude krtica u našim redovima ili barem sakriveni agent..
stole123
23.2.2013. 23:14
nadakon nisi otišao na sastanak ipak se plašiš za crvenu boju, a proleće je jako blizu,što ćeš tad, možda bi mogao polako pripremati bijelu boju, (znak predaje)
nadakon
23.2.2013. 23:01
Stole sve treba rušit šta je crveno..to je velika opasnost za opstanak virovitice..ako slavuj dođe na vlast pod hitno se mora mijenjati i zastava i hrvatski grb jer ima previše crvene boje u njima..
stole123
23.2.2013. 22:59
slavuj treba pod hitno nadakon okrenuti. proleće je za mjesec dana.
slavujj
23.2.2013. 22:58
to ćemo pretvoriti u Muzeje partijskih gluposti
s nadakonom kao glavnim eksponatom!
stole123
23.2.2013. 22:52
slavuj pa sad imamo crvenih zgrada dali ćemo i to morati rušiti ili samo prebojati
slavujj
23.2.2013. 22:49
U proljeće čistiti ćemo smeće,
Virovitica nikada crveniti se neće!
nadakon
23.2.2013. 22:39
Stole ljubav između slavuja i siniše se nemože sa ničime usporediti pa čak ni sa medom..sigurno mu je slavuj koju i zapjevao za valentinovo..
stole123
23.2.2013. 22:32
nadakon htio si dati poređenje kao između tebe i mede.
stole123
23.2.2013. 22:29
siniša ja bih dodao
bravo nado, bravo liniću.
za sad samo njih dvoje su na meti.
siniša prpić
23.2.2013. 21:46
Ne trebaju Sdp-u neprijatelji.....
nadakon
23.2.2013. 21:25
Vidim da ljubav cvjeta između vas dvoje tako se lijepo hvalite i nadopunjujete..sve više ličite na ono-bravo kiro,bravo tole..pazite samo da idila traje što duže..
slavujj
23.2.2013. 18:13
ma neka napadaju,pa vidjeli ste kako su mene nazivali ROKS,
za takve je teško reći kojoj školi pripadaju?
siniša prpić
23.2.2013. 17:52
@slavujj, oprostite što Vam moram reći da ste potpuno u pravu. Valjda me se neće i zbog ovoga napadati. E, to bi bilo duhovito.
nož
23.2.2013. 17:38
Nemam uopće komentar izbori će sve pokazati.Možda nismo guske u magli.
slavujj
23.2.2013. 17:26
peroblagajniče,
i kampanja u kojoj je gospodin župan izabran je financirana putem FIMI MEDIJE i ostalih nezakonitih načina stjecanja imovine,pa zar tebi nije jasno na što mislim,evo da ti pojasnim
kad talijani posumljeju da je neki političar financiran "prljavim novcem" bilo mafiije ili nezakonitog biznisa-postaje bivši
kad njemci utvrde ili posumljaju da je neki "načelni općine" izabran a u kampanji ima samo jedan euro na koji nije plaćen porez-taj je bivši,nadam se da me sad razumiješ,nije taj euro morao završiti u njegovom novčaniku,važno je da je nezakonito financiran i samim time nezakonito izabran!
siniša prpić
23.2.2013. 17:01
Spašavanje vojnika Ryana, vrlo interesantan film....., ali to je samo film. Ne događa se to u životu....., jel` da @peroblagajnik ?!

općinaSlatina
23.2.2013. 17:01
Kad bi fotografije pričale...
R(službeno): I onda je svizac zamotao nešto..

I.K.(zgranuto): Pa šta ovaj priča...
DJ(grcajući od smijeha): Al smo mu uvalili..

IK(zgranuto): Ja nisam.. Partija.. Ovaj.. Doktor je..
DJ(grcajući od smijeha): Jesi jesi...

Dio iz satire Idemo dalje i u Vašem gradu...
peroblagajnik
23.2.2013. 16:42
ZNA SE,
slavuj je ptičica koja lijepo pjeva,ali ovaj put si "fulo" ariju.
Ako je čovjek već pristao sjesti na vruću stolicu kod Kocijana, zašto onda unaprijed tražiš da odgovara za nešto što se drugoj osobi stavlja na teret. Tko ti kaže da njih dvojica jednako "teže" i isto razmišljaju. Da slučajno ne pomisliš da nekoga veličam ili branim, ne, samo pusti da prođe emisija, pa ćemo onda komentirati. Živio!
slavujj
23.2.2013. 14:04
u pravnim državama i razvijenim demokracijama je uobičajeno da tako izabrani odlaze sami a ako oni to ne žele tu dolaze do izražaja "oni kojima je dužnost " da ih na to upozore (suradnja poreznih ,financijskih i sudskih službenika) pa i odluče umjesto njih!
a kod nas ,takvi bi se ponovno željeli kandidirati,pa tu ne da nema pravne države tu nema zdrave pameti!
slavujj
23.2.2013. 11:24
rado poslušam tu emisiju i sve pohvale voditelju,stoga neću ništa predlagati cijenjenom voditelju,
jedino ako može zamolba ,naravno ako on to već nije predvidio,možda pitanje koje je županovo razmišljanje i stajalište oko
"izabranih ljudi dokazano-prljavim novcem"
mika
23.2.2013. 11:04
NA SLICI TRI"VISOKO" MORALNA LIKA!


Još iz kategorije Tomislav Tolušić