Milanović: Ovo nije porezna reforma
Marić: Svaku kritiku porezne reforme treba gledati kao pozitivnu
Pametno: Porezi sve kompliciraniji, a njihovo administriranje sve skuplje
Branko Grčić: Nova porezna reforma je skromna
Zeleni poduprli najavljenu mjeru dodatnog poreza na šećer
Kujundžić: Demokratsko je pravo oporbe tražiti opoziv ministara
Vozači, oprez: U parkiranom automobilu izmjerena temperatura od 74 stupnja

U HGK – ŽK Virovitica održan Županijski info dan


  Gospodarstvo           14.05.2015.         956 pogleda
U HGK – ŽK Virovitica održan Županijski info dan

U HGK – Županijskoj komori Virovitica, održan je županijski info dan na kojem su, zainteresiranim poduzetnicima s područja Virovitičko-podravske županije, predstavljene mogućnosti korištenja Europskih strukturnih i investicijskih fondova za istraživanje, tehnološki razvoj i inovacije i regionalnih potpora u okviru Operativnog plana provedbe Industrijske strategije RH 2014.-2020.

 Predavači iz Ministarstva gospodarstva, Ivana Šuman predstavila je Operativni plan provedbe Industrijske strategije RH 2014.-2020., Goran Basarac predstavio je prijedlog Strategije pametne specijalizacije RH 2014.-2020., a Bruno Grubešić predstavio je mogućnosti financiranja iz ESI fondova za istraživanje, tehnološki razvoj i inovacije.

 Ministarstvo gospodarstva je u okviru Financijske perspektive Europske unije 2014.-2020. odgovorno za 330 milijuna EUR alokacije koju će, sukladno prioritetima utvrđenim Strategijom pametne specijalizacije, usmjeriti isključivo prema poslovnom sektoru sa glavnim ciljem jačanja konkurentosti gospodarstva kroz ulaganja u istraživanje, tehnološki razvoj i inovacije.

 Također, započeto je sa provedbom Industrijske strategije RH 2014.-2020. i u tom cilju alocirana su sredstva iz proračuna za industriju za 2015. godinu.

 Prezentacija su zajednički organizirali Ministarstvo gospodarstva i Hrvatska gospodarska komora, s ciljem upoznavanja poslovnog sektora sa mogućnostima i programskim okvirima korištenja proračunskih sredstava i ESI fondova

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Gospodarstvo



Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: