Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Virovitica

U četvrtak zaprašivanje protiv komaraca

  Virovitica.hr           04.08.2010.         1595 pogleda
U četvrtak zaprašivanje protiv komaraca

U četvrtak 05. kolovoza 2010. godine tvrtka Asanator d.o.o. u ranim jutarnjim satima između 5.30 i 7.30 sati obavit će zaprašivanje protiv komaraca (tzv. zamagljivanje) u gradu Virovitici. Zamagljivanje će obuhvatiti prostor Gradskog parka, Trga Ljudevita Patačića i Trga Ante Starčevića, te prostora malog parka i dio ulice Matije Gupca (do Vodičanke), ulicu J. Runjanina, dio ulice Đure Basaričeka, ulicu Antuna Mihanovića, Trg bana Josipa Jelačića, Trg dr. Franje Tuđmana, ulicu Augusta Šenoe i dio ulice Tomaša Masaryka, te lijevu i desnu stranu bivše vojarne.

Ovom prilikom upozoravamo i sve pčelare da zaprašivanje može izazvati i uginuće pčela, te ih molimo da u četvrtak obavezno zatvore svoje košnice do 7.30 sati ujutro kako bi izbjegli njihovo uginuće.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

pljuska
4.8.2010. 17:38
Kolosalna ideja sada zaprašivati protiv komaraca i to upravo u vrijeme 5.30 i 7.30. Da znam da je praznik za birokratske štakore, ali ima masa onih koji i taj dan idu na posao i brinu se da ih država oguli s porezima kako bi birokrati redovito dobili svoju plaću.
Garavuša
4.8.2010. 13:55
lijevu i desnu stranu bivše vojarne???????
pa netko nije sav svoj! glavno da ostatak "centra" neće ni pipnuti... zanimljivo! svaka čast, još jednom pokazuju da ako njima odgovara, napravit će se i kružni tok na dijelu ceste koji planiraju staviti kao PJEŠAČKU ZONU! jel to zato što se boje da će se ljudi koji budu hodali šetnicom zabijati jedni u druge ili postoji neki drugi "opravdani" razlog?


Još iz kategorije Virovitica