Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Sport

U Čađavici održan pozivni turnir u streljaštvu

        25.06.2011.         4833 pogleda
U Čađavici održan pozivni turnir u streljaštvu

U povodu obilježavanja Dana Državnosti Republike Hrvatske i Dana Općine Čađavica, Zajednica udruga hrvatskih vojnih invalida iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije i Općina Čađavica organizirali su pozivni turnir u streljaštvu poluautomatskom puškom, ležeći stav, na prostoru „Pjeskare" u Čađavici dana 25. lipnja 2011. godine (subota) u vremenu od 09,00 sati do 13,00 sati. Prije početka natjecanja u 08,30 sati položeni su vijenci i zapaljene svijeće na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Čađavici.

Na turniru je sudjelovalo 16 momčadi braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata sa prostora Virovitičko-podravske županije 8 momčadi mjesnih odbora Općine Čađavica i 3 lovačke udruge. Najbolja momčad u konkurenciji braniteljskih udruga je Hrvatski časnički zbor Grada Virovitica u sastavu Davor Špoljarić, Zoran Kozjak i Vlado Paurić sa pogođenih 269 krugova, 2. mjesto je osvojila momčad Udruge hrvatskih branitelja Općine Suhopolje u sastavu Josip Hećimović, Željko Grahovac i Mladen Grba sa pogođenih 260 krugova a 3. mjesto su osvojili članovi Udruge HVIDR-a Slatina u sastavu Ivan Gorenac Franjo Antolović i Dragan Kroupa sa pogođenih 240 krugova, svi su nagrađeni peharom i medaljama. U pojedinačnoj konkurenciji članova braniteljskih udruga 1. mjesto je osvojio Zoran Kozjak član Hrvatskog časničkog zbora grada Virovitice sa pogođenih 97 krugova, 2. mjesto osvojio je sa pogođenih 96 krugova Stipo Marčinković član Udruge HVIDR-a Orahovica i 3. mjesto sa pogođenih 93 kruga je osvojio Vlado Paljar član Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Virovitičko-podravske županije. Svi su nagrađeni medaljama.

Prava sportska drama i napetost se odvijala kod natjecatelja u kategoriji Mjesnih odbora Općine Čađavica. U momčadskoj konkurenciji najbolji su bili članovi MO Starin u sastavu Josip Teglović, Franjo Matić i Milenko Radulović sa pogođenih 242 kruga, 2. mjesto je osvojila momčad MO Vraneševci u sastavu Vlado Reščić, Antun Brandt i Željko Koić sa pogođenih 233 kruga, 3, mjesto je osvojio sastav MO Šaševo u sastavu Kruno Nekić, Davor Sopjanac i Josip Erdec sa pogođenih 230 krugova, svi su nagrađeni peharima i medaljama. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je sa pogođenih 92 kruga je bio Zvonko Šimić član momčadi MO Čađavički Lug,  2. mjesto je osvojio Kruno Nekić član MO Šaševo sa pogođenih 91 krugom i 3. mjesto Milenko Radulović član MO Starin sa pogođenih 89 krugova. Svi su nagrađeni medaljama.

Prigodnim Zahvalnicama za sudjelovanje na turniru Načelnik Općine Čađavica g. Mirko Rončević je uručio predsjednicima LU „Fazan" Sopje - Kapinci, LU „Vepar" Slatina i LU „Sokol" Čađavica. Županijska HVIDR-a uručila je načelniku Rončević prigodni dres u znak zahvale za odličnu organizaciju streljačkog turnira a nogometnu loptu su poklonili ženskom nogometnom klubu Čađavica. Zahvalnice za nesebičan doprinos u radu i u ostvarivanju ciljeva ZU HVIDR-a VPŽ su uručene   AUTOSERVIS „IVOŠ" iz Slatini, tvrtki GAMETRONIC iz Suhopolja i g. Milanu Nemet. Po završetku turnira organiziran je ručak za sve sudionike i goste u prostorijama Mjesnog doma u Čađavici.  

Suorganizatori turnira su Streljački savez Virovitičko-podravske županije, pokrovitelj turnira su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica,

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport