Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Turizam

U Bolu na Braču održani Dani hrvatskog turizma

  vpž           26.10.2009.         1168 pogleda
U Bolu na Braču održani Dani hrvatskog turizma

BRAČ - Dodjelom nagrada i priznanja u akcijama ocjenjivanja kvalitete hrvatskih turističkih odredišta, tvrtki i pojedinaca u akcijama „Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku", koju provodi Hrvatska radiotelevizija u suorganizaciji s Hrvatskom gospodarskom komorom i „Plavi cvijet“, te “Zeleni cvijet“ i „Djelatnik godine“, koju provodi Hrvatska turistička zajednica, u Bolu na Braču, završeni su Dani hrvatskog turizma.

Ovogodišnju manifestaciju posjetila je i Jadranka Kosor predsjednica Vlade Republike Hrvatske koja je prigodom uručivanja nagrade najboljima istaknula kako će sljedeće godine, ukoliko se ponovi ovako dobra sezona, na Dane hrvatskog turizma doći cijela Vlada. Ministar turizma Damir Bajs zahvalio se premijerki Kosor na dolasku i još jednom naglasio kako angažman za pripremu sljedeće sezone počinje već sada, jer smo zahvaljujući odlučnim i pravovremenim mjerama, te dobroj promociji hrvatskog turizma, ostvarili uspjeh, ali 'postignuti bodovi se ne prenose u sljedeću godinu'.

U Bolu na Brač bilo je i izaslanstvo Virovitičko-podravske županije. Hrvatska turistička zajednica tradicionalno u okviru projekta Volim Hrvatsku provodi i akciju odabira najboljeg djelatnika godine pod nazivom „Čovjek ključ uspjeha u turizmu“. „Čovjek - ključ uspjeha“ je nacionalna akcija usmjerena na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice u odredištu, a nositelj aktivnosti je Glavni ured Hrvatske turističke zajednice uz prijedloge svake županijske Turističke zajednice. Svrha je ove akcije obuhvatiti sve djelatnosti koje na neki način sudjeluju u stvaranju "slike" gostiju o Hrvatskoj kao turističkom odredištu i u konačnici da svojim radom mogu utjecati na podizanje kvalitete turizma kao najvažnijega hrvatskog izvoznog proizvoda te na podizanju kvalitete informiranosti gostiju.

U kategoriji Djelatnik godine - hortikulturni djelatnik priznanje je ove godine dobila Nedjeljka Županić (Flora VTC d.o.o. Virovitica) koju je Hrvatskoj turističkoj zajednici za navedenu kategoriju predložila Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Feral
1.11.2009. 17:55
E jo i nekako da su o državnom trošku , na Brač išli župan, direktorica turističke agencije i dobitnica priznanja . A što ovi ostali rade ?
Uzeli su godišnji ili pod radnim vremenom i o našem trošku ?


Još iz kategorije Turizam