Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Gospodarstvo

TVIN iskoristio koronu kao poslovnu priliku

        24.06.2020.         3284 pogleda
TVIN iskoristio koronu kao poslovnu priliku

U Tvinu je ovih dana predstavljen prototip programa kućnih radnih mjesta naziva Home Office. To je prvi novi vlastiti program namještaja razrađen u Tvinu nakon programa Classic prije 14 godina.

U Tvinu su vrlo brzo reagirali na novonastalu situaciju prouzrokovanu pandemijom, radom na daljinu, rad od kuće.

„61% zaposlenih koji su tijekom karantene radili na daljinu ističe da im je drago zbog smirenja situacije, ali i da žele nastaviti raditi od kuće. Također, radom od kuće efikasnije se koristi radno vrijeme. Naime, velik broj ljudi smatra da su učinkovitiji kada posao obavljaju od doma jer nisu suočeni s toliko smetnji i prekida u radu kao što je to slučaj kada prostor dijele s kolegama“, zaključci su ankete portala Moj posao u kojoj je sudjelovalo više od 1000 ispitanika.

Cilj programa Home Office je žurno osigurati optimalne radne uvjete za rad od kuće te rad virtualno na daljinu. Program je osmišljen tako da ima sve preduvjete profesionalnog uredskog radnog mjesta za različite djelatnosti te je prilagođen prostornim uvjetima za rad u kući ili stanu. Program Home Office nije jeftin program namještaja izrađen od iverala, već sinergija dobrog dizajna, funkcionalnosti i vrhunske izvedbe. To je namještaj za kojim bi učinkovito radili od kuće bankari, programeri, projektanti, nastavnici, znanstvenici…

Dizajn programa jednostavnih je ravnih, modernih linija i funkcionalnih detalja. Program kućnih radnih mjesta oblikovan je tako da se svojim dizajnom, dimenzijama i izborom tonova može dobro uklopiti u gotovo sve kućne prostore. Stolovi su dizajnirani za više radnih funkcija: radna ploha, izvlačne ladice, police za male predmete, zidne police za knjige, instalacijski kanal za provođenje svih kablova informatičke i ostale opreme te pernica za odlaganje sitnog pribora. Kolekcija namještaja konceptualno je dizajnirana od dva različita tipa radnih mjesta, A i B. Program je dopunjen s kolekcijom radnih ergonomskih stolaca koji omogućuju kvalitetniji rad od neudobnih kuhinjskih stolaca koji se danas prečesto koriste.

Cjelokupni program kućnih radnih mjesta izrađen je od prirodnih autohtonih materijala poput slavonskog hrasta. Boja programa predviđena je u četiri transparentna tona bajca. Stolovi su dizajnirani i proizvedeni na način da ih kupci sami mogu montirati. Sve potrebno je zapakirano u 2-3 paketa, što je idealno za prodaju putem web shopa.

Autor koncepta i dizajna programa kućnih radnih mjesta Home Office višestruko je nagrađivani dizajner Krunoslav Kovač, a promidžbene materijale izradio je ie-centar.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo