Banner
MORH: Upis u vojnu evidenciju nema obavezu služenja vojnog roka
Influenceri sve traženiji, postaju atraktivno zanimanje
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Sport

Turnašički Biseri iz Našica se vratili sa prijelaznim peharom

  Barica Mihoković/Pitomača.net           24.09.2011.         1239 pogleda
Turnašički Biseri iz Našica se vratili sa prijelaznim peharom

Zapovjednik "Bisera" MA ekipe DVD Turnašica Davor Dudašić preuzeo je Prijelazni pehar, 3. rujna ove godine na vatrogasnom KUP natjecanju u DVD Našice i izjavio:

" Prvi puta pozvani smo i odazvali se na Kupsko natjecanje u DVD Našice. Uz ostale ekipe, u kategoriji MA bilo je dvadesetak odjeljenja. Mi smo cjelovitu vježbu odradili bez greške, među prvima po redu, u vremenu od 33,40 sekunde. Iza nas bile su još dvije kvalitetne, nama konkurentske ekipe. S nestrpljenjem smo očekivali njihove rezultate.

Za sebe smo znali da smo postigli poredak među prvih pet. U natjecateljskom dijelu prvo mjesto osvojio je DVD Paukovec, prvaci Države, drugo DVD Johovec. Mi smo bili treći i plasirali smo se u Super kup. Tu smo imali sreće. Pobijedili smo DVD Lekenik, DVD Paukovec , DVD"Spačva" Vinkovci, DVD Johovec, osvojili prvo mjesto u Super kupu i prijelazni pehar na koji smo izuzetno ponosni. Na njemu je upisan DVD Paukovec MA ekipa, naši prijatelji od kojih smo učili i mnogo naučili. Oni su taj pehar čuvali protekle, a sljedeću godinu krasiti će vitrinu u našem Vatrogasnom domu.

Uz diplome, pehar za 1. i 3. mjesto i prijelazni pehar dobili smo komplet od 10 majica. Boriti ćemo se da ovaj lijepi pehar ostane što dulje kod nas. "

Na natjecanjima ne zaboravljamo naš slogan: "Sretno! A može to i bolje" na kraju razgovora istakao je mladi zapovjednik Davor Dudašić.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport