Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Sport

Treće vatrogasne, zimske, dječje igre: DVD Dolci pobjednik

  Vladimir Grgurić/Glasslavonije.hr           25.01.2017.         1895 pogleda
Treće vatrogasne, zimske, dječje igre: DVD Dolci pobjednik

Treće vatrogasne, zimske, dječje igre, u organizaciji Vatrogasne zajednice Orahovica, trajale su gotovo cijeli siječanj, podijeljene u tri kola, uz tri domaćinstva. Na završnici u Orahovici sudjelovale su sve četiri prijavljene ekipe - DVD Stara Jošava 1 i 2, DVD Dolci te domaćin Orahovica. Nakon tri igre - vatrogasne košarke, vatrogasne kuglane i kockice - najviše bodova, 68, i naslov prvaka osvojila je ekipa DVD Dolci, drugo mjesto pripalo je DVD-u Orahovica sa 64 boda, treća je bila ekipa DVD-a Stara Jošava 2, a četvrta Stara Jošava 1. Nagrade najuspješnijima uručio je orahovački gradonačelnik Josip Nemec, koji je, nakon pozdrava i čestitki svoj djeci i organizatorima, iz ruku kapetanice domaćina, DVD-a Orahovica, Marije Filipović dobio zahvalnicu za svesrdnu pomoć radu s djecom u vatrogastvu. Djecu je pozdravio i predsjednik Vatrogasne zajednice Orahovica Petar Čačinović.

- Drago mi je da samo i ove godine uspjeli organizirati ove igre, koje su se pokazale punim pogotkom, jer djeca se vole natjecati, družiti, a paralelno u ovo zimsko doba ispitujemo njihovu brzinu, preciznost i reakcijske segmente, iznimno važne u vatrogastvu. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji i siguran sam da se vidimo iduće godine, na 4. vatrogasnim igrama – rekao je zapovjednik Vatrogasne zajednice Orahovica i idejni začetnik projekta Robert Orina.

U orahovačkoj ekipi petero braće i sestara

Posebna zanimljivost ovog natjecanja je podatak da su većinu ekipe DVD-a Orahovica činili braća i sestre jedne obitelji. Naime, od sedam članova pet je iz obitelji Filipović, koja inače ima sedmero djece - trojke Marija, Marijana i Mateja i njihova braća Matej i Marino, a tu je još bio njihov bratić Leon Jockov te Tomislav Damjanović. “Bilo je super, igrali smo se i uživali. Prelijepo je s braćom i sestrama natjecati se, jedni druge bodrimo i navijamo”, rekla je Marija Filipović.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport