Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Gospodarstvo

Traže se djelatnici u tekstilnoj industriji: Grad Virovitica objavio Javni poziv za zapošljavanje na poslovima šivač/ica i krojač/ica

  Grad Virovitica           12.04.2018.         3500 pogleda
Traže se djelatnici u tekstilnoj industriji: Grad Virovitica objavio Javni poziv za zapošljavanje na poslovima šivač/ica i krojač/ica

Grad Virovitica objavio je Javni poziv upućen potencijalnim kandidatima zainteresiranima za rad u tekstilnoj industriji. Javiti se mogu svi koji imaju stručnu spremu šivača ili krojača, kao i svi koji nemaju traženu stručnu spremu, a voljni su se osposobljavati za navedene poslove, za poznatog poslodavca.

Naime, Gradu je iskazala interes renomirana tvrtka koja se bavi tekstilnom proizvodnjom i koja planira u Virovitici pokrenuti tekstilnu proizvodnju, a uvjet je raspoloživa radna snaga koja je zainteresirana za rad na navedenim poslovima.

Zbog manjka kvalificiranih radnika na hrvatskom tržištu rada, tvrtka zainteresiranima nudi i stručnu obuku. Grad Virovitica također u svom Programu olakšica i poticaja razvoja gospodarstva nudi financiranje prekvalifikacije radnika do 45 godina starosti, koji imaju volju promijeniti svoja stečena znanja i vještine te se za potrebe poznatog poslodavca prekvalificirati za nove poslove na tržištu rada.

Iz tog razloga Grad Virovitica raspisuje Javni poziv te poziva sve zainteresirane da iskažu interes. Javni poziv je neobvezujući, ali o njemu ovisi hoće li se proizvodni pogon otvarati u Virovitici ili nekom drugom gradu.

Ponude na javni poziv prikupljaju se zaključno sa 30. travnjem 2018. godine, a podnose se pismeno u zatvorenoj omotnici na adresu:

Grad Virovitica
Trg kralja Zvonimira 1
33000 Virovitica
S naznakom „Za javni poziv na iskazivanje interesa za zapošljavanje ”

Javni poziv preuzmite OVDJE

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo