Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Politika

Tomislav Žagar - kandidat SDP-a za župana Virovitičko-podravske županije

        29.10.2012.         6860 pogleda
Tomislav Žagar - kandidat SDP-a za župana Virovitičko-podravske županije

Predsjednik Županijskog organizacije SDP-a, načelnik Općine Nova Bukovica i saborski zastupnik Tomislav Žagar kandidat je SDP-a za župana Virovitičko-podravske županije na lokalnim izborima koji bi se trebali održati u svibnju sljedeće godine - jednoglasno je odlučio Županijski odbor te stranke. „Odabrali smo kandidate u svim gradovima i većini općina, ovoga tjedna taj ćemo posao završiti o odrediti osnovne smjernice kretanja naše izborne kampanje. No već sada mogu reći da će ona ići smjerom pobjede jer je vrijeme za korijenite promijene i u našim jedinicama lokalne uprave i samouprave", izjavio je Žagar nakon sjednice Županijskog odbora.

Tomislav Žagar je rođen 10. prosinca 1969. godine u Novoj Bukovici gdje i danas živi. Diplomirani je inženjer strojarstva, završio je Fakultete strojarstva i brodogradnje, smjer strojne konstrukcije.

Prošao je pedagoško-psihološka izobrazbu na Pedagoški fakultet u Osijeku i položio stručne ispite za voditelja informatičke učionice  i za učitelja tehničke kulture u Ministarstvu prosvjete i sporta te stručni ispit za obavljanje poslova prostornog uređenja i graditeljstva (strukovno područje strojarstva - sudionik u gradnji), Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. Od 1999. do 2011. godine radio je u srednjoj i osnovnoj školi kao profesor strojarske grupe predmeta i učitelj tehničke kulture i informatike. Honorarno je radio u Informatičko-obrazovnom učilištu Slatina - (osnove MS Office aplikacija, osnove rada u AutoCAD-u). Od 1996. do 1999. godine radio je kao tehničar u pripremi montaže strojarskih instalacija  slatinskom Mercator. Za predsjednika Županijske organizacije SDP-a izabran je 2010., a za saborskog zastupnika 2011. godine.

Za načelnika Općine Nova Bukovica izabran je u prvom krugu  2009. godine. Sudionik je Domovinskog rata, oženjen je i otac dvoje djece.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

dr. evil
31.10.2012. 20:39
Živi bili pa dočekali!
dikan
31.10.2012. 18:09
Dr evil ja bih volio da je tako.
dr. evil
31.10.2012. 17:33
A da se nisi gospodine dilkane malo z.....!
dikan
30.10.2012. 13:47
Mislim da g. Tolušiću ide sve na ruku.Može bezbrižno spavati i hrkati.
1911
30.10.2012. 13:18
Vobeado, o tvojoj dobronamjrnosti u komentaru citirat ću upravo - tebe:
"...Iako je tekst na prvu ruku napisan dobronamjerno, u dubini ipak postoji osjećaj netrpeljivosti... ".
Kako bi se to zvalo nego "niski udarci", zar ne vobrado...?
Feral
30.10.2012. 8:53
Iskreno se nadam da će budući župani u svom mandatu potpisati ukidanje barem desetak županija a samim tim i ukidanje desetak iznimno preplaćenih radnih mjesta župana, pa onda ukidanje oko 30 radnih mjesta izrazito besmislenih funkicija dožupana itd...
vobrado
30.10.2012. 0:10
Ideš!
miško
29.10.2012. 23:56
Vobrado, hadezov plačeniče! Dok su oni krali ti si im držao lojtre (ljestve)! To je sve što mogu zaključiti iz tvojih odgovora. Pa jer te nisu naučili u školi: Ne laži. OK, učili su te da manipuliraš informacijama i ljudima, prodaješ im dogmu, ali gospođi Antunović je Virovitica samo pisala na osobnoj iskaznici. Nije tu živjela i nije bila zatsupnica iz Virovitice.
Nebi ti o lopovlucima tvojih mecena, nekompetentnim i neškolovanim tipovima ogrezlim u kriminal i zloćin...
Time što nije krala, što nije pripadala klanovima, izvlačila novce iz Fimi medije, zakapala kamanje i otvarala poduzetničke zone u kojime neće nitko raditi gospođa Antunović je napravila više od tvojih prijatelja zajedno.
vobrado
29.10.2012. 22:52
Sretno mu bilo! Županija je velika i trebati će odraditi dobar posao kao saborski zastupnik da izlobira projekte za Virovitičko podravsku županiju. Ako se bude borio za županiju kao saborska zastupnica iz Virovitice gospođa Željka Antunović, onda ništa od fotelje župana. Definitivno, lokalni izbori će biti odgovor na rad vlasti na državnoj razini. Ako tu ne bude pomaka na bolje, teško će nešto učiniti političari na lokalnoj razini, osim u malim, nebitnim općinama gdje dolazi čovjek do izražaja. Vodstvo županije je već ozbiljnija funkcija. Nadamo se da će to imati na umu svi političari kada se budu stvarno kandidirali!
david jez
29.10.2012. 22:22
zvao se on marko, janko ili bili kako nemora imati mrlje na imenu svome ali on mora igrati kako velikani sviraju
bager
29.10.2012. 21:52
- OSOBNO SE ISKRENO NADAM DA ĆE OVAJ TOMO NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA UVJERLJIVIJE POBIJEDITI I MAKNUTI "to to". UNIŠTIŠE NAM ŽUPANIJU. Jedva čekam te promjene. Ovi dosadašnji bi se trebali zapitati?
hdznedajboze
29.10.2012. 21:10
Naravno nema komentara,ovaj čovjek nema mrlje u svom životu,osobno ga poznajem i smatram da SDP-e je konačno povukao jedan potez hvale vrijedan.Čestitam Tomislave i nadam se tvojoj uvjerljivoj pobjedi na lokalnim izborima.
dr. evil
29.10.2012. 20:22
U pravu si Miško. Samo taj cilj je daleko i teško će imanovani do njega stići. Ali ipak će stići bez obzira na lobi koji znase i na njihovu podzemnu politiku. Ovo je jedno od osvježenja na političkoj sceni vpž a toga će biti još.
miško
29.10.2012. 18:20
Skoro 900 čitanja, a ni jedan komentar! Tvoji te ne hvale, protivnici te ne kude. Kakav je to konj iza kojeg se ne praši? Ili je to ipak promjena na našem političkom nebu. Nadam se na bolje. Meni se čini da će županija konačno dobiti pravog čovjeka na pravom mjestu. Jednog pametnog, obrazovanog i uravnoteženog čovjeka. Živi bili pa vidjeli.


Još iz kategorije Politika