Plenković: Grbin kapitulirao, Milanović krši Ustav, Most politička sitnež
Udruga osoba s amputacijom poziva na uvođenje novog standarda proteza i kolica
Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj
HZJZ: Pojava hripavca u EU zemljama ne može se dovoditi u vezu s našom situacijom
Možemo: Zabranit ćemo prodaju dugova i uvesti zastaru za dugove do 3 prosječne plaće
WHO: Virus hepatitisa dnevno ubije 3500 ljudi
Zemlja ruši globalne toplinske rekorde deseti mjesec zaredom

  Komentar

Tobožnjim sarkazmom županijska vlast još jednom pokazala jad i bijedu

  Herman Potočnik           21.07.2012.         4137 pogleda
Tobožnjim sarkazmom županijska vlast još jednom pokazala jad i bijedu

Danas me nazvao prijatelj i pitao jesam li vidio što piše na web stranicama Virovitičko-podravske županije? Nemam pojma, odgovorih mu. I odem ja vidjeti što su stavili gore. I imao sam što vidjeti. Prvo sam pomislio da je prvi april no brzo sam se trgnuo. Ova nakarada od teksta, koju su objavili svi mediji, baš kao i u slučaju "Božićni lov", ima puno dublje korijene od prvoaprilskih šala. Razlog ovoga teksta jedne institucije koja bi trebala biti... pa to nikome nije jasna čemu služe kada od njih nema neke praktične koristi, tu su ionako samo da bi ljudima zagorčavali život...

Virovitički župan postavio je neke nove ljude za suradnike kojima je zadatak... pa, po ovome što vidimo, isprdavati se s ljudima koji im svaki mjesec uplaćuju novac za plaće. A tko nam to u Virovitici sjedi u foteljama? Tko nam je gradonačelnik, a tko župan? Ljudi od časti i povjerenja sigurno nisu, baš naprotiv. Umjesto u foteljama mjesto im je na klupama. Takvi vode Viroviticu, a takvi su im i rezultati. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko su izdvojili za popularizaciju i podršku te iste znanosti koju su sada ovim tekstom natakli na spolovilo i njome mašu po svim medijima? Znakovito je i da taj tekst nije potpisan. A znate zašto? Ako nekome treba u budućnosti zbog njega "skinuti" glavu, skinut će je novom županijskom glasnogovorniku, baš kao i u slučaju Lova na veprove. Kad kreteni zaseru stvar, glave "padaju" glasnogovornicima.

Zato ih i imaju. Oni su vrlo lako zamjenjivi. Potrošna roba kako bi se reklo. Ovaj novi izgleda ništa nije naučio od onog kojega su veprovi pojeli. Imali su vremena i prilika na pretek napraviti nešto korisno za ovaj grad i županiju dok su bili na vlasti.  Propustili su to. Sada ne mogu više ništa pa prostituiraju znanost o kojoj ne znaju ništa, i njome mašu u medijima pokazujući svoj intelektualni jad i bijedu, bahato sramoteći Viroviticu i Virovitičane, pokazujući svima koliko im je ego povrijeđen pa kao malo dijete lupaju zvečkom po svemu oko sebe urlajući u sav glas neartikulirano, jer nikada nisu ni znali jasno i glasno artikulirati ništa korisno.

Po svemu sudeći, Virovitičane čeka zanimljivo vrijeme u kojemu i dalje neće biti ništa od znanosti, ali će zato malograđanski primitivizam i dalje žariti i paliti političkim i drugim sferama ovoga grada i županije. A zašto? Pročitajte opet naslov...

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

branitelji
23.7.2012. 22:18
Dade se iščitati da lagano nadolazi panika.Izgleda da ipak vlast na lokalnoj razini neče biti nekima servirana samo tako(zahvaljujući starijoj braći)Nema veze,uvijek če postojati kafići i ovaj portal za provođenje "napredne" politike.Barem u radno vrijeme.
stole123
23.7.2012. 21:24
portal blago nama ako je to sve istina ja bi predložio da mi prvo pošaljemo sve političare ako ne na mjesec onda bar u rodni kraj a da se narod ostavi malo na miru od njihovih gluposti koje izjavljuju bez obzira kojoj stranci pripadaju
portal
23.7.2012. 17:04
ŽUPAN TOMISLAV TOLUŠIĆ GOVORI ISTINU
U VIROVITICI SE GRADI NASIN CENTAR ZA TELEPORTIRANJE ?Iz dobrih i neutvrđenih izvora saznali smo da Američka agencija za svemirska istraživanja NASA , zaista planira izgraditi svemirsku stanicu na području grada Virovitice. Vrijednost projekta prelazit će 150 milijuna dolara a potrebna financijska sredstva osigurat će NASA i HDZ . U ovako zahtjevnom projektu NASA i HDZ ušli su u partnerskom odnosu sa jednakim dijelom ulaganja 50 i 50%. Američka NASA svoj dio projekta financirat će iz kredita svjetske banke, dok će HDZ svoj dio financirati iz svojih crnih fondova.

Prva probna teleportiranja možemo očekivati uskoro na relaciji Virovitica – Remetinac(Zagreb). Kako neslužbeno doznajemo prva osoba koja će se teleportirati bit će Gradonačelnik Virovitice koji je za potrebe ovoga projekta osigurao 8 milijuna kuna zamračenih u vrijeme njegova ministrovanja u HDZ ovoj vladi 2007 godine. Kako je lista prijava za teleportiranje poduža o svima njima izvijestit ćemo naknadno.
fortitude
23.7.2012. 11:28
a tko je uopće taj...Šlemper?
stukolovac
23.7.2012. 10:39
zivo drug TITO
mika
23.7.2012. 9:16
Pitam se samo dokle seže ljudska glupost?
guru
22.7.2012. 10:58
Hajde HDZ ovci vratite dio onoga što ste pokrali od ovog naroda pa će biti dovoljno za brzu cestu, obnavljanje pruge pa možda i za izgradnju slavonske siliciske doline.
Ipak bi najsvrsishodnije bilo da se teleportirate negdje u svemir i tamo tražite nove žrtve.
siniša prpić
22.7.2012. 9:31
......a "Zagorje, spava li ga, spava...". Is there anybody out there?!!
miško
21.7.2012. 22:54
run-dmc cit. - " Tekst na portalu županije je dobar, domišljat, privlači pozornost i služi svojoj svrsi"
Reci nam molim te, prosvjetli nas - koja je svrha toga teksta? Reći ću ti, svrha je porezne obveznike napraviti idiotima..... čudno da nisu počeli i stavljati viceve na službenu stranicu, pa i to bi bilo baš simpatično, nap. vic o Roksu i sličnima akterima naše županije. Domišljato, svašta! Službena stranica mora biti ozbiljna i istinita, a ne lakrdija. Bože.... il su ludi il bolesni, nemam riječi, zaista.
drug
21.7.2012. 22:08
imaš pravo run-dmc. tekst na portalu županije je domišljat, privlači pozornost i poslužit će svojoj svrsi. predlažem da se u to ime iz naše županije pokrene inicijativa za uvođenje jedinice za glupost. a to bi bilo jedan tole.
Ajkula
21.7.2012. 22:08
opet se javili ovi ezdepeovski komentatori...ak je ono nakarada od teksta šta je tek ovo
run-dmc
21.7.2012. 21:39
Ukidanje pruge Virovitica - Osijek i izostanak brze ceste Vrbovec - Virovitica, znači doslovno izoliranje naše županije. Županija ima dobru gospodarsku perspektivu ali bez dobre infrastrukture nema nikakvu budućnost. Autor gornjeg teksta trebao se uhvatiti upravo tog problema. Tekst na portalu županije je dobar, domišljat, privlači pozornost i služi svojoj svrsi. A kad već govorimo o malograđanskom primitivizmu... čini mi se da kad Milanović u Zagrebu kihne, na virovitica.net-u se na naslovnici pojavi veliki naslov "Uzdravlje Zoki!" popraćen opsežnim tekstom.
Nano-59
21.7.2012. 21:27
dao bog da oni tim brodom odu što prije i što dalje u bespuća povijesne sramote za našu slatku županiju
drug
21.7.2012. 21:19
više se nema odakle...izgleda da je županijska kesa prazna pa kukaju i leleču. po prirodnim resursima smo bogat kraj samo da se novac nije "privatizirao" i dobro autor ovog teksta kaže da je ljudima koji su nas osiromašili mjesto na klupama. ovaj portal se uopće nije trebao osvrnuti na gluparije ovog tupana i njegove satire jer oni su nam ga "satirali" odavno
radioton
21.7.2012. 21:07
stvarno, zašto tekst nije potpisan? da li je za sve objavljeno na stranicama vpž odgovoran župan ili glasnogovornik?


Još iz kategorije Komentar