Banner
Prosvjednici protiv protuepidemijskih mjera - Dosta je!
Na Festivalu slobode bačena plastična boca na vozilo hitne pomoći
HLK upozorila: Onemogućavanje pružanja liječničke pomoći je kazneno djelo
Beroš: Poštujem slobodu, no ne mogu podržati neznanstveni pristup Covidu
Milanović: Prosvjed je demokracija; odlazak pred domove umirovljenika je idiokracija
Komora medicinskih sestara osuđuje napad prosvjednika na tim Hitne pomoći
Selak Raspudić: U Saboru ćemo otvoriti raspravu o zakonu o diskonekciji

  Poljoprivreda

Tko je dobio koliko poticaja u prošloj godini?

  Agroklub           23.08.2020.         1448 pogleda
Tko je dobio koliko poticaja u prošloj godini?

Odgovore na pitanja iz podnaslova, ali i mnoga druga možete potražiti putem servisa 'Isplaćene potpore' unutar informacijskog sustava Agroklub. Od jučer, na poveznici Isplaćene potpore, nalaze se stotine tisuća zapisa isplata doznačenih na račune korisnika u zadnje dvije godine, ukupne vrijednosti veće od 10 milijardi kuna.

Riječ je o podatcima Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR), obrađenim s ciljem lakšeg, boljeg i pametnijeg korištenja. 

Kreiran je pregled za kojega se nadamo da daje jasniju sliku sustava poticaja u cjelini, prikazujući ih pojedinačno i skupno, analitički i grafički, a sve na temelju podataka pojedinačnih isplata APPRRR-a.

Što možete pretraživati? 

Možete birati pregled po županijama i godinama, a u gornjem desnom uglu imate na raspolaganju i formu s detaljnijim mogućnostima pretrage.

Putem nje možete filtrirati podatke po nazivu korisnika, iznosima (od - do), lokaciji (županija, mjesto), godini i isplate, a od sada, po prvi puta i po pojedinoj mjeri, odnosno pripadajućem fondu.

Prilikom pretrage možete koristiti samo neka od raspoloživih polja ili sva, a klikom na gumb 'pretraži' dobit ćete rezultate s iskazanim zbirnim iznosima isplata.

Klikom na pojedinog korisnika prikazuju se pojedinačno i skupne informacije iz svih mjera i fondova po godinama, bilo da je riječ o izravnim plaćanjima, sredstvima ruralnog razvoja, fonda za pomorstvo i ribarstvo ili nacionalnih potpora.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije PoljoprivredaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.