Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Aktualnosti

Tajni dnevnik Ivice M. Nakon tri gajbe piva izborna lista je sastavljena, tata je prvi

        12.05.2013.         2227 pogleda
Tajni dnevnik Ivice M. Nakon tri gajbe piva izborna lista je sastavljena, tata je prvi

Dragi dnevniče danas sam se ukenjao u gaće nekoliko puta, ne namjerno nego spontano. Prvi put mi je pobjeglo i po horizontali i po vertikali kada sam izašao iz škole i vidio velike ljudske glave kako se voze na nakekvim kombijima. U prvi mah pomislio sam da su mi u glavi tatine alkoholne pare od sinoć jer kako znaš ja spavam u sobi sa tatom, mamom i sekom jer sada nije situacija kod mojih roditelja da nam mogu priuštiti sobu.

Kod Pericinih roditelja je sasvim druga situacija iako živimo u istom gradu i zemlji ali njegov tata je političar završio je školu za to i zato je njima situacija bolja.

Malo sam protrljao oči i vidio da ne sanjam stvarno ljudske glave na kombijima više njih samo kruže.

A onda u isti čas glava a kombiju a isti taj čija je glava na kombiju hoda prema meni UPOMOĆ napali nas vanzemaljci trk Ivice kući.

Reko sigurno je naišao sultan veliki pa im za kaznu odrubio glave i još pozvao vudu ratnike da im onda povećaju glave i tako ih voze po gradu da svi vidimo kako završe oni koji nisu dobri.

Čim sam došao sve sam ispričao mami a ona mi je rekla da se ne bojim tih glava da su to političari koji se bore da im situacija bude bolja pa da svojoj djeci mogu kupovati sobe.

Onda ukenj broj dva dolazi tata pod parom s još dvadeset hajduka i kaže nam da se svi maknemo jer su to njegovi ljudi i da oni sada sastavljaju listu i da bi i oni bili političari.

Kad ih malo bolje pogledam pa pola njih je naša rodbina a ostala polovica sve skoro iz susjedstva te se drznem i pitam tatu dal on to formira dinastiju ili listu.

Tata mi je rekao da se gubim jer njima treba mir ipak to nije posao u koji bi se trebala petljati djeca premda nekužim šta oni kuže ovako polupijani .

Nakon tri gajbe lista je sastavljena tata je prvi on je glavni sada je i on političar. A onda user broj tri tatina glava na našoj škodi.

Sad mi nije jasno vidim tatu u komadu a vidim i glavu na škodi više neznam koji je pravi onaj što se trudi ostati čovijek pa još uz glavu ima i noge i priča makar je sada pijan ili onaj kojem su glavu dirali vudu ratnici i koji nema ni tjelo ni noge a još k tome nema ni kombi nego staru škodu favorit.

Ivica M. 2c

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti