Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Virovitica

Svečano uručeni ključevi stanarima nove zgrade POS-a

  Virovitica.hr           07.09.2010.         1867 pogleda
Svečano uručeni ključevi stanarima nove zgrade POS-a

Danas je u virovitičkom Južnom bloku održana prigodna svečanost primopredaje ključeva stanova višestambene zgrade POS-a. Višestambena zgrada koju čini 20 stanova čija ukupna površina iznosi 1253 metara kvadratnih namijenjena je mladim obiteljima prema programu poticane stanogradnje.

Ugovorom koji je Grad Virovitica potpisao s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama Grad Virovitica je u svrhu izgradnje stambene građevine, darovao i pripremio zemljište za izgradnju , uredio javne pristupne površine, parkirališta, javnu rasvjetu. Grad je o svom trošku izveo priključenje građevine na komunalnu infrastrukturu počevši od pitke vode, kanalizacije i plina, te priključak električne i telekomunikacijske mreže kao i troškove komunalnog i vodnog doprinosa.

Vrijednost gradskog ulaganja iznosila je oko 2.700.000 kuna što je u konačnici rezultiralo jednom od najnižih cijena koju APN nudi u Republici Hrvatskoj.Svečanosti su između ostalog nazočili saborski zastupnik Josip Đakić, župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, te direktor APN-a Grga Ivezića i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji su tom prigodom predali ključeve vlasnicima novih stanova: Draženu Gladoviću, Danijelu Gašpariću, Krešimiru Jurlini, Biljani Popović, Goranu Đuraseviću, Nedi Carević, Mirjani Đurđević, Vlasti Petrinjak, Sandri Kostić i Dinku Miklaužiću.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica