Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Obrtništvo

Svečana Skupština HOK-a: I u 2013. pomoć obrtnicima da prebrode krizu

        18.12.2012.         2455 pogleda
Svečana Skupština HOK-a: I u 2013. pomoć obrtnicima da prebrode krizu

Skupština Hrvatske obrtničke komore-Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije na svečanoj je sjednici usvojila program rada za 2013. godinu kojeg je predložio i prezentirao predsjednik Komore Vladimir Ivoš

„Komora će u 2013. godini nastaviti obavljati sve najznačajnije aktivnosti usmjerene k unapređivanju razvojnih mogućnosti županijskog obrtništva kao što su promidžba, strukovno obrazovanje, potpora obrtima koji jačaju domaću proizvodnju i zapošljavanje, zaštita tradicijskih obrta, zastupanje interesa svojih članica i članova pred tijelima državne, regionalne i lokalne uprave, razvijanje domaće i međunarodne strukovne povezanosti i drugo. Pojačano će se djelovati u smjeru pomoći obrtnicima da prebrode utjecaj gospodarske krize, jer je sada već sasvim sigurno da će se nastaviti i u narednih nekoliko godina. Nastavit će se razvoj informatizacije i povezanosti unutar komorskog sustava te isto tako jačanje međunarodne suradnje s kolegama iz Republike Slovenije i ostalih zemalja u okruženju.

Uvodno još treba istaknuti da će se iduće godine naša Komora aktivno uključiti u obilježavanje 100 godina od osnutka drvne industrije na virovitičkom području, o čemu će se detaljan hodogram utvrditi u koordinaciji s HGK-om, TVIN-om i virovitičkim Gradskim muzejom", rekao je Ivoš i dodao kako je proračun za 2013. godinu planiran na iznos od 1.282.000 kuna. 

Na sjednici su bili brojni gosti: potpredsjednik HOK-a Dragutin Grabrović,  predstavnici Obrtničke komore Novog Mesta, Adolf Zupančič i Janez Ravbar, predstavnici HGK-Županijske komore Virovitica predsjednik Ivan Slamić i poslovni tajnik Milan Vanđura i mnogi drugi.


Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obrtništvo