Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Virovitica

Svakodnevno krše propise, nitko im ništa ne može

        18.06.2013.         2706 pogleda
Svakodnevno krše propise, nitko im ništa ne može

Fotografiju snimljenu u središtu Virovitice poslao nam je čitatelj potpisan sa Zoro.  Znam da se prije nekog vremena pisalo o toj problematici, ali očito se neke stvari ne mijenjaju, piše on.  Vjerujem da ima još puno primjera koji se mogu fotografijom pokazati pa Vas molim da se o tom problemu još piše i da fotografiju objavite. Na fotografiji se jasno vidi kako su parkirani automobil i kombi direktno pored znaka za zabranjeno parkiranje i još k tome na zelenoj površini! Prolazim tamo svakodnevno i stalno viđam takve situacije. Zna li se u ovom gradu tko je za to nadležan? Kako se to kažnjava? Zašto su neki ljudi privilegirani i ne moraju plaćati parking jer se mogu samo drsko parkirati na mjestu gdje je parkiranje kao zabranjeno?! Pojedini vozači znaju ostavljati automobil tamo po cijeli dan! Fotografirani automobili su samo jedan od primjera višesatnog parkiranja tamo, a zaista ima mnogo primjera, osobito za vrijeme rada tržnice.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

siniša prpić
19.6.2013. 9:32
@kišni, hvala Vam na opsežnom i nadasve iskrenom "opusu". Švicarska bi bila "luk i voda" za nas. Lijepi pozdrav, i ugodan dan.

youtube.com/watch?v=HG1-MGF9dtQ
kišni
19.6.2013. 8:58
Poštovani gospodine Siniša problem je puno dublji, nepravilno parkiranje samo maže oči da se ne vidi lopovluk i kriminal na svakom koraku, puno razgovaram sda građanima. Ne brine njih što loše žive, nemaju novaca, nego je problem što smo iz kulta rada prešli u kult nerada(samo daj, nitko ne bi radio), dok ekipa maže li ga maže, ali meni građani odgovaraju Pa štro, naš nas krade, da me bog sačuva, inteligencija na nivou krastavca. Evo Vam riješenja 1. Svima provjeriti što su posjedovali do 90-godine, 2. Za ono što ne mogu podastrijeti porijeklo oduzeti i automatski dati 30 godina zatvora sa teškim radom, a ne po novinama izletnički odlazak Čaćića u Remetinec prikazivati kao da je za Hrvatsku ugovorio milijardske poslove, a ne da je uništio cijelu jednu porodicu, takvim tipovima zabraniti bavljenjem politikom. Smanjiti broj Županija, Hrvatsku podjeliti nma 5 regija. Izvršiti reviziju svih mirovina poslije 93 godine. 3. Prilikom kampanja neka kandidati sami plaćaju oglase plakate i trantike na ribnjacima a ne na teret građana. Neka svaki političar potpiše prije preuzimanja kojekakvih funkcija da će odgovarati za sve loše što napravi za vrijeme mandata. Donijeti zakon da osoba sklona vršenju prekršaja tako i kaznenih djela ne može u politiku. Izvršiti pregled koje sve osobe primaju socijalne pomoći, tko prima socijalnu pomoć neka nešto i radi. Ovo je samo mali dio mog opusa na koji nači bi lijepa pardon pokradena naša bila bolja od švicarske.
siniša prpić
19.6.2013. 8:38
@kišni, u Vašem komentaru je ključni dio "dok ne platite kaznu". Bez toga, sve je zalud.
Jedino ne znam, da li se isto načelo primjenjuje i kod težih djela, ili to samo vrijedi kod krivog parkiranja ?! Molio bih Vaš komentar.
kišni
19.6.2013. 6:15
u gradu imaju takozvane "lisice", to su vam naprave koje se stavljaju na kotače krivo parkiranih vozila, a komunalno redarstvo ih ne skida dok ne platite kaznu, to bi brzo riješilo nepravilno parkiranje.
UooH
18.6.2013. 23:35
Treba im lupiti kaznu da im se pamet zavrti. i kaznu onima koji su im dali vozačku.
tambora
18.6.2013. 20:49
pauk
plavac
18.6.2013. 19:27
Obratite se u grad imaju prometno redarstvo i komunalnog redara....


Još iz kategorije Virovitica