Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Turizam

Suradnja Turističkih zajednica i grupe Hrvatski farmer

  V.N.           26.03.2013.         1855 pogleda
Suradnja Turističkih zajednica i grupe Hrvatski farmer

U organizaciji Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije i Virovitičko-podravske županije sastali su se predstavnici Hrvatski farmer eko etno grupa i predstavnici turističkih zajednica Virovitičo-podrravske županije.

Predsjednica uprave Hrvatskog farmera Dijana Katica predstavila je danas u Virovitici projekte: Natura Eko Etno (izložbeno prodajni salon hrvatskih autohtonih proizvoda),  Eko Etno Travel (specijalizirana turistička agencija za ruralni turizam i tradiciju), Eko Etno Show i Rakija Showroom  (dosadašnji sajam Eko Etno Hrvatska moderniziran i prilagođen suvremenim trendovima i tržištu) i Eko Etno Tour - (međunarodni sajam turizma, tradicije, enogastronomije, proizvoda, usluga i događanja ruralnih područja).

Direktorica Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Martina Jakelić istaknula je kako je ovo jedan od mnogih dogovorenih zajedničkih projekata koji će uvelike pomoći turističkoj ponudi Virovitičko-podravske županije. „Nadam se da će uskoro i autohtoni proizvodi s područja Virovitičko-podravske županije pronaći u projektima i ponudi HF Eko Etno grupe...", rekla je direktorica Jakelić.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Turizam