Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Županija

Stručni zaposlenici bolji od savjetnika

  Dragutin Šantoši/Večernji list           28.10.2009.         2379 pogleda
Stručni zaposlenici bolji od savjetnika

VIROVITICA - U novom mandatu županijska administracija ostala je gotovo na istom broju od 54 zaposlenika, a oni će ove godine županijsku blagajnu, zajedno s troškovima, stajati oko devet milijuna kuna. 

- Za razliku od kolega župana koji imaju i do 15 savjetnika, ja nisam zaposlio niti jednog. Stručne službe ojačane su s tri stručna radnika i smatram da će, s obzirom na aktualne okolnosti i stanje u društvu, tako i ostati. S tim brojem zaposlenih Virovitičko-podravska županija može biti primjer drugim županijama pa čak i onima u EU, jer ima jednu od najmanjih stručnih službi koja godišnje građane stoji oko osam posto cjelokupnoga županijskog proračuna. Iako još imamo nekolicinu zaposlenika koji nisu shvatili da je prošlo vrijeme službeničkog uživanja i da na poslu treba dobro zapeti, dobro smo ekipirani i sve funkcionira kako treba - kaže župan Tomislav Tolušić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

zenga2008
30.10.2009. 14:19
...koji licemjer..
kritika
29.10.2009. 22:18
Je poljoprivredni je inžinjer sa 20 godina iskustva i sada je na njegovu mjestu ekonomistica sa par godina staža i to u administraciji, ne zna što je traktor. No važno je da ispunjava uvjete iz trgovačkog sporazuma HDZ-HSS i da ima plavu ili zelenu iskaznicu. To je unašoj žuapniji jedini uvjet za posao. Odjel za poljoprivredu naprimjer i ne može zaposliti poljoprivrednog inžinjera jer ga nema u trgovačkom sporazumu, niti u sistematizaciji. ŽUPANE NAZDRAVLJE TI STRUKA!
cuccurin
29.10.2009. 19:53
iz gornjeg naslova se da zaključiti da je g. Kumrić bio savjetnik a ne stručnjak ( mada je dipl.ing.poljoprivrede ili tako nešto ).
zzzz
29.10.2009. 19:22
TOČNO, OVO JE POKAZATELJ NAJMANJE UPRAVE. MISLIM DA NIJE BITNO KOLIKO ŽUPANIJA IMA ZAPOSLENIKA, VEĆ KOLIKO JE USPJEŠNA??????
A OVO JE PORAŽAVAJUĆE!!!!!!!
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje ovim putem objavljuje poziv na podnošenje prijedloga za ulaganje u poslovnu infrastrukturu (razvoj nove i trenutno uspostavljene infrastrukture u postojećim poslovnim zonama, te u novim i postojećim poslovnim inkubatorima i ostalim subjektima za pružanje potpore u poslovanju koji udružuju i podupiru male i srednje poduzetnike ili investiraju u razvoj ili poboljšanje javne turističke infrastrukture zdravstvenog, kulturnog i aktivnog turizma) kao i investiranje u popratne usluge u županijama RH koje su unutar Operativnog programa regionalne konkurentnosti označene kao "REGIJE KOJE ZAOSTAJU u RAZVOJU":
1. Virovitičko-podravska, 2. Vukovarsko-srijemska.........
mastermind
29.10.2009. 14:56
XXLL, zato ima i najmanju stručnu službu...:)
xxll
29.10.2009. 12:33
Sve stoji samo ime jedan problem. VPŽ je zadnja po svim pokazateljima u gospodarstvu u RH????


Još iz kategorije Županija