Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Obavijesti

Stipendije MZOS-a,AMPEU-a i Vlade SAD-a:Program Hubert H. Humphrey za akademsku godinu 2013./2014

        04.04.2012.         1176 pogleda
Stipendije MZOS-a,AMPEU-a i Vlade SAD-a:Program Hubert H. Humphrey za akademsku godinu 2013./2014

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u RH raspisuju natječaj za stipendije programa Hubert H. Humphrey za akademsku godinu 2013./2014. Jednogodišnje usavršavanje na sveučilištima u SAD-u namijenjeno je državnoj upravi, lokalnoj samoupravi, pravosudnom sustavu, nevladinim udrugama, novinarima itd., u trajanju od 10 mjeseci.

Uvjet: visoka stručna sprema; iskustvo u rukovođenju, pet godina iskustva u jednom od navedenih područja: komunikacije/novinarstvo, politika upravljanja prirodnim resursima, zaštita okoliša i klimatske promjene, analiza javne politike i javna uprava, gospodarski razvoj, financije i bankarstvo, razvoj poljoprivrede i ruralni razvoj, podučavanje engleskog kao stranog jezika - usavršavanje nastavnika ili razvoj kurikula, sprečavanje trgovine ljudima, HIV/AIDS - politika i prevencija, upravljanje ljudskim resursima, pravo/ljudska prava, urbanizam i regionalno planiranje, tehnologijska politika i upravljanje, obrazovanje - planiranje, upravljanje i politika, upravljanje visokim obrazovanjem, javno zdravstvo - politika i upravljanje, edukacija o sprečavanju zlouporabe psihoaktivnih tvari/liječenje i prevencija. Više informacija o ovom programu te obrazac za online prijavu može se dobiti na Internet stranici Veleposlanstva SAD-a u RH http://zagreb.usembassy.gov/resources/humphrey.html

Stipendije se dodjeljuju za usavršavanje na sveučilištima u SAD-u. Stipendije nisu namijenjene za razdoblje studija niti omogućuju stjecanje akademskog naziva u SAD-u. Kandidati trebaju podnijeti dokaz o zaposlenju u RH i znanju engleskog jezika. Rok za prijavu je 1. svibnja 2012. godine. (www.mzos.hr)

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obavijesti