Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Prosvjeta

Srednja škola u Pitomači dobila opremu vrijednu 3,3 milijuna kuna za unaprijeđenje nasatvno obrazovnog procesa u poljprivredi

  vpž/foto Kristijan Toplak           27.02.2022.         2288 pogleda
Srednja škola u Pitomači dobila opremu vrijednu 3,3 milijuna kuna za unaprijeđenje nasatvno obrazovnog procesa u poljprivredi

Gotovo 3,3 milijuna kuna vrijednu opremu dobila je Srednja škola Stjepana Sulimanca kroz projekt Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti Panonika ukupne vrijednosti 49,4 milijuna kuna Nositelj projekta je Poljoprivredno-prehrambene škola iz Požege, a pitomačka škola je uz Požeško-slavonsku županiju, Veleučilište u Požegi, Kutjevo d.d., Prirodoslovnu školu iz Karlovca, Ekonomsku školu iz Požege i Udrugu učeničkih domova RH partner na projektu.

Najveća je to investicija opremanja ove škole od njenog otvorenja. Nabavljena je suvremena specijalizirana oprema koja će unaprijediti nastavno obrazovni proces i uz koju će učiti i učenici iz drugih županija te studenti.

„Svi oni koji to požele u našoj će školi moći ostvariti dodatne obrazovne kvalifikacije. Cilj nam je proizvoditi kvalitetne poljoprivredne kadrove“, kaže ravnatelj škole Josip Ivoš.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Prosvjeta