Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Domovinski rat & branitelji

Srebrni sportaši ZU HVIDR-e na prijemu kod Sanje Bošnjak povodom uspjeha na 22. SŠNIDOR-u

  vpž/Kristijan Toplak           15.11.2016.         649 pogleda
Srebrni sportaši ZU HVIDR-e na prijemu kod Sanje Bošnjak povodom uspjeha  na 22. SŠNIDOR-u

Vršiteljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak u ponedjeljak je upriličila prijam za ekipu Zajednice udruga HVIDR-i Virovitičko-podravske županije koja je osvojila srebrnu medalju na 22. svehrvatskom športskom natjecanju invalida Domovinskog rata održanom ove godine u Poreču. Osvojeno drugo mjesto i srebrna medalja do sada su najveći uspjeh koji je ova ekipa ostvarila na dosadašnjim natjecanjima.

Sanja Bošnjak je istaknula kako će i u buduće nastaviti podržavati braniteljsku populaciju jer oni su ti koji su iznijeli Domovinski rat i stvarali hrvatsku državu.

– Iznimno sam ponosna na ovaj uspjeh sportaša ZU HVIDR-a Virovitičko-podravske županije. Uvijek do sada, a tako će biti i ubuduće, Virovitičko-podravska županija, dati će punu podršku braniteljskoj populaciji za sve buduće projekte. Hrvatski branitelji uvijek će imati moju podršku, jer oni su ti koji su iznijeli Domovinski rat, koji su stvarali Hrvatsku i najmanje što možemo učiniti, je pokazati poštovanje za djela i hrabrost koja su oni pokazali u vremenima kada je to bilo sudbonosno za našu Domovinu – istaknula je između ostalog Sanja Bošnjak.

Zahvaljujući se na prijamu, predsjednik ZU HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Nenad Križić, zahvalio se Sanji Bošnjak na dosadašnjoj potpori, naglasivši kako se hrvatski branitelji zahvaljuju na toj pomoći.

– U Poreču smo ostvarili povijesni uspjeh. Osvojili smo drugo mjesto u ukupnom plasmanu. Natjecanje je bilo u 10 disciplina, 28 kategorija. Bili smo najbolji u disciplini viseća kuglana, koja se sastoji od kategorije stojeći i sjedeći stav. Treće mjesto smo osvojili u stolnom tenisu, šahu, kuglanju, te u plivanju. Hvala Sanji Bošnjak na potpori koju nam daje, a u hrvatskim braniteljima će uvijek imati punu potporu – kazao je, između ostalog predsjednik Zajednice udruge HVIDR-i Virovitičko-podravske županije Nenad Križić.

Sportaši ZU HVIDR-a VPŽ, zahvalili su obnašateljici dužnosti župana Sanji Bošnjak na potpori koju im je davala do sada, podcrtali važnost dobivene Godišnje nagrade VPŽ koju su dobili povodom Dana VPŽ, te Sanji Bošnjak darivali dva dresa ZU HVIDR-a Virovitičko-podravske županije.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Domovinski rat & branitelji