Banner
HAK zbog olujnog vjetra zatvorio A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu
DHMZ: Oblačno, vjetrovito i kišno vrijeme, u višem gorju snijeg
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Aktualnosti

Srebrni mikrofon Zvonku Horvatu s Pitomog radija

        19.12.2012.         2509 pogleda
Srebrni mikrofon Zvonku Horvatu s Pitomog radija

U Opatiji su proteklog vikenda održani 5. Dani elektroničkih medija na kojima je direktor Pitomog radija, Zvonko Horvat, osvojio nagradu Srebrni mikrofon. Nagradu mu je uručio dopredsjednik udruge HURIN (Hrvatske udruge radija i novina) Marijan Beljan. Zvonko Horvat svoju je nagradu osvojio za putopisnu emisiju „Golanska visoravan - Operacija eukaliptus" koja govori o izraelskom obavještajcu Elijahu Cohenu pogubljenom u Siriji u svibnju 1965. godine.

Na 5. Danima elektroničkih medija, održanim u Opatiji, osim Srebrnog mikrofona, nagradu Zlatni mikrofon dobio je novinar Miroslav Barbir s Radio Ploča za emisiju o hrvatskim braniteljima, a Brončani mikrofon dodijeljen je Ani Šantek-Magdić s Radio Slunja.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

crna ruka
20.12.2012. 7:16
Tekst je dobar ali tvoja politička poruka nije!
Ljubo R. Weiss
19.12.2012. 21:10
@crna ruka
Nisi razumio što je autor reportaže htio reći! Osim toga, dovodiš u pitanje odluku žirija, koji su u reportaži vidjeli nešto drugo od tebe!
crna ruka
19.12.2012. 17:08
Čestitke Zvonku. Slušao sam reportažu i ne vidim koje je to dobro za Izrael ako zauzima cijelu Visoravan koja je bila a i sada je tuđe zemlja. Spomenuti "junak" je klasični špijun koji prikuplja informacije za buduću agresiju kojom se još vise produbljuje sukob sa Arapima a kulminacija će vjerovatno biti atomska pa se onda sjetite "nacionalnog junaka".
Ljubo R. Weiss
19.12.2012. 15:00
Poslušao sam radio-reportažu Pitomog Radija za koju je Zvonko Horvat dobi nagradu. Čestitam autoru koji je bio na licu mjesta - na Golanskoj visoravni - i vidio da priča o Izraelu i Arapima (Palesgtincima) nije tako jednostavna kako se nekima čini. Mogu posvjedočiti da je reportaža vrlo dobra i posebno dirljiva jer govori o čovjeku koji je riskirao svoj život za dobro Izraela, za svoju domovinu. Lihrono zivraha, Eli Cohenu!


Još iz kategorije Aktualnosti