Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Aktualnosti

Sportske igre mladih: Pitomačanke zlatne u Splitu

        14.08.2013.         3223 pogleda
Sportske igre mladih: Pitomačanke zlatne u Splitu

Iako ove godine lokalna uprava i samouprava nije osigurala sredstva za Sportske igre mladih sportaša i sportašica u Virovitičko-podravskoj županiji, ženska ekipa Pitomače nastupom u Koprivničko-križevačkoj županiji i osvajanjem prvog mjesta, osigurala je put u Split, na 17. finalno natjecanje najboljih mladih sportaša u individualnim i ekipnim sportovima.

Vođene trenerom Ivanom Meterom u kategoriji rukomet 1998 i mlađe, pobijedile su u finalu domaću ekipu Splita i u Pitomaču ponijele zlato.

S ciljem da se mladi usmjere na pravi put, Sportske igre mladih daju značajan doprinos poboljšanju kvalitete života djece i mladih i njihovo usmjeravanje u smjeru sporta i zdravog života ali nažalost individualni sportraši i ekipe iz Virovitičko podravske županije svoj sportski talenat morali su dokazivati u susjednim županijama.

Pitomača je nastupila pod imenom „Ipak smo tu", a zlato su osvojile V.Rajnović, T.Ćurić, L.Pavlović, N.Ferić, L.Fel, M.Bedeković, I. Ravlić, T. Markovinović, P.Rakijašić,P.Valičan, M.Sandrovčan.

Za zlato, natjecale su se mlade rukometašice iz klubova: Sesvete, Čakovec"Zrinski", Varaždin"Koka", Pula"Arena" , Karlovac, Zagreb"Bistra", Split, Ilok, Kutina, Dubrovnik ŽRK Jerkovac, Daruvar, Đakovo i Pitomača „Ipak smo tu".  U sistemu igre na ispadanje u prvom krugu prošle su ekipe iz Varaždina, Dubrovnika, Splita, Karlovca, Đakova i Pitomače" Ipak smo tu".

Pitomača "Ipak smo tu" do zlata u četvrtfinalu pobijedila je Kutinu 20:11, u polufinalu Karlovac sa 21:15 a u finalu domaću ekipu Splita sa 16:14. 

Fotogalerija: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.570757442986984.1073741833.149594768436589&type=3 

 

 

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Mikeš09
15.8.2013. 6:56
Vama curke svaka čast i čestitke uz mnogo uspjeha u tom sportu a ovim drugima ... na njihovu sramotu...
Šta ćeš kad se vi ``koje ste tu`` oko nas, naša `` budućnost`` i ``na vama svijet ostaje`` kako to obično u tim ``prigodama`` govornici govore ne uklapate u kirbajske manifestacije i proračune... a i niste iz Zagreba...


Još iz kategorije Aktualnosti