Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Sport

Sportske igre HVIDRE u Čačincima

        30.09.2010.         4581 pogleda
Sportske igre HVIDRE u Čačincima

Zajednica udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i Općina Čačinci organizirali su Športske igre ČAČINCI 2010" koje su odigrane dana 24. rujna 2010. godine (petak) u mjestu Čačinci u vremenu od 16,00 do 19,30 sati. Natjecale su se momčadi: Udruga HVIDR-a Virovitica, Slatina, Orahovica i momčad Općine Čačinci u športskim disciplinama: ribolov, bela i mali nogomet. Prije početka športskih igara predstavnici ZU HVIDR-a VPŽ (Udruga HVIDR-a) i Općine Čačinci položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Čačincima  gdje je simbolično igre otvorio načelnik Općine Čačinci g. Mirko Mališ. Sportske igre su održane u povodu obilježavanja 20-te obljetnice naoružavanja prvih postrojbi za obranu Republike Hrvatske.      

 Po završetku igara organizirana je večera za sve sudionike i goste u prostoru pečenjarnice „Iva" u Čačincima. U obraćanju načelnika općine Čačinci g. Mališa koji je pomogao rad županijske HVIDR-e istaknut je značaj naoružavanja prvih postrojbi u početku stvaranja Republike Hrvatske ali i osvrt na današnja postignuća općinskog vodstva u razvoju Čačinaca. Nazočnima su pozdrave uputili i ravnatelj robnih rezervi u Ministarstvu gospodarstva Tomislav Tomić, direktor Hrvatskih pošta središte Virovitica Zdenko Blažičević i predsjednik Udruge HVIDR-a Orahovica Ivica Jergović.

U disciplini ribolov pojedinačni plasman je nagrađen medaljama: 1. Tihomir Hološi HVIDR-a Orahovica, 2. Dražen Paver HVIDR-a Virovitica i 3. Tadija Barišić HVIDR-a Slatina, medalje je uručio predsjednik Udruge HVIDR-a Virovitica g. Mile Bićanić. Medalje za disciplinu bela uručio je predsjednik općinskog vijeća Općine Čačinci g. Miroslav Buneta i to: 1. Damir Vratković i Stjepan Pavić HVIDR-a Orahovica, 2. Vlado Tomić i Zoran Vukojević Općina Čačinci i 3. Mijo Sejdić i Stjepan Trevizan HVIDR-a Slatina.

U malom nogometu nakon turnira poredak je slijedeći: 1. HVIDR-a Virovitica, 2. HVIDR-a Orahovica, 3. Općina Čačinci i 4. HVIDR-a Slatina a pehare je uručio ravnatelj robnih rezervi g. Tomislav Tomić. Najbolji igrač turnira u malom nogometu je Mario Mužar iz HVIDR-a Orahovica, najbolji vratar Damir Brdarić HVIDR-a Virovitica i najbolji strijelac Josip Radočaj HVIDR-a Orahovica (4 zgoditka). Turnir je sudio Damir Jurkin (nagrađen medaljom) a pehare je uručio g. Dražen Peić načelnik Općine Gradina.  

Konačni poredak: 1. HVIDR-a Orahovica, 2. HVIDR-a Virovitica, 3. Općina Čačinci i 4. HVIDR-a Slatina. Pehare za konačni poredak uručio je načelnik Općine Čačinci g. Mirko Mališ kojeg je predsjednik ZU HVIDR-a VPŽ darivao prigodnim poklonom kao i goste Dražena Peića, Tomislava Tomića, Miroslava Bunetu, Antuna Grabovca, Vladu Jurlina, Marka Garića, Davora Solića  i Zvonka Gorički. Zahvaljujući načelniku Općine Čačinci g. Mirku Mališ koji je prepoznao značaj ovih igara svi sportaši koje su se natjecali na igrama kao i gosti dobili su na poklon prigodne majice. Zajednica udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije najavljuje igre u Općini Čađavica (Dan neovisnosti) i u Voćinu. 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport