Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Prosvjeta

Sportska dvorana u Voćinu pod krovom i s fasadom, uređuje se unutrašnjost, otvorenje u prosincu

        23.10.2010.         2126 pogleda
Sportska dvorana u Voćinu pod krovom i s fasadom, uređuje se unutrašnjost, otvorenje u prosincu

Odlično napreduju radovi na Sportskoj dvorani u Voćinu koja se nalazi pri OŠ Voćin. Sportska dvorana je pod krovom, postavljena je fasada, uređuje se unutrašnjost gdje se postavljaju keramičke pločice i dvorana će, kako je i najavljeno biti gotova u prosincu ove godine. U prigodi otvorenja, u Sportskoj dvorani će se održati i manifestacija Lijepom našom, a nova sportska dvorana mnogo će značiti za Voćin, mlade i svu djecu ovoga kraja. Podsjetimo, temeljni kamen za novu sportsku dvoranu, uz nazočnost saborskog zastupnika Josipa Đakića, položio je prije godinu i pol dana virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, a dvorana se i gradi najvećim dijelom sredstvima upravo Virovitičko-podravske županije. Izgradnja Sportske dvorane u Voćinu predstavlja kontinuitet ulaganja u školstvo i obrazovanje na području Virovitičko-podravske županije. Primjerice, samo u posljednjih šest mjeseci, otvorena je Sportska dvorana u Čačincima, područne škole u Rušanima, Pčeliću i Kozicama, a započeti su i radovi na novim školama u Lozanu, Starom Gradcu i Grabrovnici...

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

rumenige
27.10.2010. 7:38
S time se slažem da je mladima potrebno dati i posao, iako ima puno onih koji traže posao, a mole Boga da ga ne nađu i takvi su najglasniji. Ali ne mogu prihvatiti tvoje tvrdnje da je izgradnja športske dvorane totalna glupost i promašaj.
ivan2
26.10.2010. 20:22
Tvoj stil i način izražavanja te odobravanje trošenja naših novaca o tobožnjoj brizi za mlade,govori o tebi i tvom razmišnjanju, Dajte mladima posao jer im je sada oduzeto pravo na mirovinu , ostalo dolazi samo !
rumenige
25.10.2010. 22:25
ivan2- stvarno baljezgaš ili si i ti nanekakvim drogama. tko sam ja da bi morao brinuti o budućnosti Hrvatske i da sam dio onih koji su zadužili sadašnje i buduće naraštaje. a onaj dio o pomračenim umovima lako možemo primjeniti na tvom primjeru - pišeš nekome i o nekome o komu nemaš pojma
ivan2
25.10.2010. 20:06
Napravljena je "rumenige" mračna budućnost onih o kojima Vi brinete.Bez posla su , bez obitelji i danas da danom rođenje su dužni oko desetak tisuća eura . Nemojte brinuti tako više nikad jer ste sve upropastili što je bilo hrvatsko; blagodati su samo u Vašim pomračenim umovima!!!!
ROKS
25.10.2010. 19:05
Tole care!
rumenige
25.10.2010. 8:26
ivane2 - po tebi bi izgleda bilo bolje da se na tom mjestu otvorila nova birtija ili kakav mračnjak pa da mladi uživaju u blagodatima alkohola i droge umjesto da se bave sportom. a troškove će plaćati korisnici dvorana.
ivan2
24.10.2010. 18:39
A tko plaća troškove takvih dvorana koje ne trebaju baš nikomu osim onima koji su ih gradili!


Još iz kategorije Prosvjeta