Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Čačinci

Sportska dvorana u Čačincima biti će gotova do 16. travnja 2010. godine

        17.11.2009.         1578 pogleda
Sportska dvorana u Čačincima biti će gotova do 16. travnja 2010. godine

Župan Tomislav Tolušić, posjetio je danas Općinu Čačinci gdje se sastao s načelnikom Općine Mirkom Mališem, predsjednikom Općinskog vijeća Čačinci Miroslavom Bunetom te izvođačima radova na novoj sportskoj dvorani koja se nalazi pri Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša u Čačincima. Tom prigodom je župan Tolušić obišao radove na novoj sportskoj dvorani gdje su postavljeni krovni nosači i uskoro će se krenuti s postavljanjem krovišta.

- Nova sportska dvorana u Čačincima mora biti gotova do 16. travnja iduće godine kada će ona u povodu Dana općine Čačinci biti dana na korištenje učenicama i svim stanovnicima Čačinaca. Biti će to najljepši poklon svim stanovnicima Čačinaca za njihov Dan općine - kazao je između ostalog župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić.

Podsjetimo, temeljni kamen za školsku sportsku dvoranu A. G. Matoša u Čačincima, u travnju ove godine, položio je ministar Petar Čobanković.

Gradnju sportske dvorane u Čačincima zajedno financiraju Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, Virovitičko-podravska županija i općina Čačinci.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

bengir
17.11.2009. 15:43
DA! DA! DA! U Čačincima dvorana bit će gotova to je vrlo lako moguće jer oni imaju Tomića koji sigurno gura da takvo što se zgotovi. Pitamo se što je s onim silnim dvoranama što su obećane. Kod nas u Mikleušu pa s onom u Voćinu sve je uredno započeto i sve uredno stoji. Kad će dvorana u Sopju, N,Bukovici, Čađavici.... Čak dobro se sjećamo kako je naš sadašnji župan obećao u predizbornoj kampanj da, ako dvorane ne budu gotove za godinu dana, da će sve maice s natpisom "TOLE" progutati. Dajemo na znanje maice uredno čuvamo. Ovih dana krojači kroje proračun županije a na ove dvije investicije "zaboravili" Da se samo zna da "HDZ-zna" ali što?
marko
17.11.2009. 15:36
Bilo bi bolje da je gotova 10. travnja pošto u Sl. Drenovcu još ima ulica koja se tako zove.


Još iz kategorije Čačinci