Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Suhopolje

Snažno nevrijeme zahvatilo općinu Suhopolje

  Jadranka Fuchs           20.08.2011.         2721 pogleda
Snažno nevrijeme zahvatilo općinu Suhopolje

Olujno nevrijeme praćeno vjetrom, kišom i  ledom veličine lješnjaka, jučer je oko 18 sati  zahvatilo dio općine Suhopolje. U  samo sedam minuta uništeni su usjevi na poljima duhana, kukuruza, paprike, stradali su  voćnjaci i vrtovi. Snažan vjetar dizao je i bacao crepove sa kuća, te lomio drveće i električne stupove.

«Ova je godina za  općinu Suhopolje godina oluja, kiša, leda i poplava koja nas prati od kraja prošle godine i  početka ove godine poplavama i klizištem u Levinovcu, olujnim nevremenom i poplavama u 5. mjesecu,  pa ponovo krajem 6. mjeseca  tučom koja je poharala polja na području Jugovog Polja kao i ovaj put. O stvarnom stanju i štetama nastalim ovim nevremenom tek ćemo znati, nakon što zajedno sa stručnim povjerenstvom obiđemo cijelo zahvaćeno područje, ono što se sada može vidjeti a to su uništeni usjevi neki i do 100%» - rekla je Zlata Šljivac, načelnica općine Suhopolje.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

freeman
21.8.2011. 13:34
bože dragi, pa to im je posao za koji su plaćeni
Bubimir
20.8.2011. 22:11
da znamo da je olujno nevrijeme zahvatilo općinu Suhopolje, a posebice Jugovo Polje. danas smo imali vidjet primjer da Načelnica i Dožupan obilaze stradale seljake u Jugovom Polju stvarno je ovo primjer kako se ti ljudi brinu za postradale poljoprivrednike na svojoj općini i županiji. mi znamo da nam ne mogu pomoći financijski ali topla i iskrena riječ u teškim trenucima nama seljacima znači mnogo. zato hvala Načelnici Zlati Šljivac i Dožupanu Zdravku Dijakoviću koji su obišli postradala područja. gdje su sad oni koji su seljake dizali na prosvjede, a sada kada im je teško okrenuli leđa.


Još iz kategorije Suhopolje