Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Izbori 2013.

Slobodan Perić odgovara Tolušiću: Kako vas srce nije boljelo kad je Gaj sistemski pljačkan

        02.03.2013.         5025 pogleda
Slobodan Perić odgovara Tolušiću: Kako vas srce nije boljelo kad je Gaj sistemski pljačkan

U emisiji radio Slatine 28. veljače 2013.godine u kojoj je gostovao župan Tomislav Tolušić na temu gospodarsko stanje u županiji (čitaj početak kampanje za nadolazeće lokalne izbore), izrečeno je nekoliko neistina i objeda gdje se direktno ili indirektno spominje i moje ime kao kandidata SDP za gradonačelnika Slatine pa sam dužan da reagiram.

1. Na upit novinara o tome kako je TVIN opstao na tržištu, a GAJ  koji je bio nekada jača i poznatija tvrtka propao, Tolušić je rekao da je za propast GAJA kriv menadžment, a da ga „srce boli kada vidi kako se dizalice režu u staro željezo, a za to je kriva ekipa koja radi u GAJU, odnosno dvojica ljudi", a jedan od njih sam i ja kao kandidat za gradonačelnika grada Slatine, te da je to potpuna propast, odnosno čavao u lijesu GAJA.

Čudim se što ga srce nije zaboljelo daleko ranije, kada je GAJ sistematski uništavan i pljačkan, ZNA SE za vrijeme koga. Nije ga srce zaboljelo što je to valjda jedina privatna tvrtka u Republici Hrvatskoj koja je u roku tri godine dva puta otišla u stečaj, a država ostala bez 180 milijuna kuna kroz raznorazne sanacije, pomoći i kredite. Nije ga zaboljelo srce što radnici sa 40 godina staža odlaze u mirovinu od 1.200 kuna zbog toga što se dvanaest  godina nisu plaćali doprinosi nego samo neto plaća.                                                                                                     

U posljednjoj tvrtci GAJU FM u kojoj je proglašen stečaj 27. prosinca 2011. godine zadnja plaća je isplaćena za siječanj iste godine. Za to vrijeme mijenjali su se vlasnici svaki drugi mjesec, a znate vi vrlo dobro tko su sve bili vlasnici i članovi Nadzornog odbora. Nekoliko njih i danas su „ugledni" građani našeg grada. U istoj tvrtci, do dana stečaja tj za tri godine i tri mjeseca rada napravljen je dug od 99.6 milijuna kuna, što je nevjerojatno ali je istina.

Poznato je i na koji način je kupljena tvrtka i tko je dao garancije (zadužnice) za kupnju. Susjedna tvrtka u 95 postotnom vlasništvu države (Agroduhan) garantirala je privatnoj osobi za kupnju u stopostotnom iznosu od 25 milijuna kuna.

Ovo što se događa u toku stečajnog postupka je na žalost posljedica nebrige i nemara tzv. „vlasnika" u zadnjih dvadesetak godina, neulaganja, tehnološke zaostalosti i nedostatak interesa za bilo što osim osobne koristi. Da je bar jedan dio tih silnih milijuna utrošen za modernizaciju i tehnološku obnovu ova tvrtka bi vjerojatno i danas  radila.

Sigurno sam puno više nego vi, razočaran sam ovakvim ishodom, parcijalnom prodajom, ali radi se na žalost o privatnoj tvrtci opterećenoj velikim hipotekama i velikim dugom, a o njezinoj sudbini su odlučivali vjerovnici (Croatia osiguranje, Hypo banka) koji su još prošle godine otkupili svoje hipoteke, te postali novi vlasnici.

Sve ostalo su šuplje priče za dnevnu politiku pa i ova predizborna o bolnom srcu, koja sigurno neće biti zadnja.

2. Na korektan upit novinara o održavanju ili neodržavanju slatinskog sajma „AGRO ARCA" Tolušić je potvrdio da sajam neće biti održan ove godine, a u baš ne suvislom objašnjenju za to je kriv slatinski SDP i kandidat za gradonačelnika jer se nisu „isprsili" i u dogovoru s Vladom pripremili novce za održavanje, zato što su oni protivnici održavanja „AGRO ARCE".

    Svaki komentar je suvišan, jer istekom ugovora s jednim od organizatora sajma, koji nije produžen, te ne uvrštavanjem sredstava za održavanje sajma u proračun grada, jasno je da je sajam brisan sa karte grada Slatine.

3. Što se tiče ankete objavljenje od strane HDZ-a, građani naše županije i grada Slatine su prepoznali rad i rezultate tog rada, te je po njemu ta potpora još daleko veća.

I tako, župan najsiromašnije županije u Republici Hrvatskoj, došao u najsiromašniji grad te županije da govori o svojim uspjesima,  koje nitko bar u Slatini ne vidi, a da nije izrekao ni jednu jedinu brojku, a tema je stanje u županiji. Nije rekao da je stopa nezaposlenosti na županiji preko 32%, najveća u Republici Hrvatskoj, a stopa siromaštva 47,5%, također najveća u Republici Hrvatskoj.

Nije rečeno da je grad Slatina sa stopom nezaposlenosti 37% među 5 najsiromašnijih gradova u Republici Hrvatskoj, a da se na području grada danas prodaje nekoliko stotina kuća, za koje nema kupaca.

Vaš virovitičanin, moj kolega i prijatelj Pero Budiša, ima analize  iz 1990. godine. za Viroviticu i Slatina po kojima je Slatina sa stopom nezaposlenosti ispod 5% bila jedan od najrazvijenijih gradova u bivšoj državi.

4. Za sve ostalo (Pan-papir, Bolnica Virovitica) naravno po vama je kriva Vlada Republike Hrvatske.

I još nešto. Kao diplomirani  inženjer  30 godina sam radio u proizvodnji, dizao se i padao. Učestvovao sam direktno, kao najmlađi inženjer u najvećim rezultatima i usponu nekada čuvene tvrtke. Normalno da sam poslije provedene privatizacije bio suvišan i marginaliziran. Dok su mnogi svoj „hrvatski san" odsanjali dobivenim poslovima (zna se kako) u državnoj upravi i javnim poduzećima moj san bila plaća od 5.000 kuna. Nisam komentirao po portalima pod raznim nickovima, nego sam se potpisivao punim imenom i prezimenom, nisam hvalio sebe kao vi  („bravo Tole"), a pljuvao po drugima - svoje snove sam snivao na sasvim drugi način nego vi.  

Slobodan Perić
kandidat SDP-a za gradonačelnika Slatine

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

mirovnjak
5.3.2013. 9:09
FITILJ.
Sada konačno zbogom i lijepo mi spavaj i uživaj.
fitilj
5.3.2013. 8:04
mirovnjak možeš ti sada riktati i uljepšavati svoj komentar kako ti drago, ali ono što si napisao jasno govori o dvije različite stvari i to jedno da citiram: "sjednem pred radio i slušam prijenos sjednica gradskog vijeća direktno, " i drugo u kojem pišeš da nakon izvjesnog vremena, citiram drugi dio tvog komentara:"odem u stranku i pročitam orginal zapisnik od onog što se recimo priča u kavani"

"Za mene je daleko važnije kada sjednem pred radio i slušam prijenos sjednica gradskog vijeća direktno, pa nakon izvjesnog vremena odem u stranku i pročitam orginal zapisnik od onog što se recimo priča u kavani ".

Prema tome jasno kao dan što je pjesnik rekao.

Vidim da se vrtiš u krugu i kao utopljenik za slamku hvataš toga da SDP-ovci nisu digli ruku protiv Ksenije što naravno nije nitko ni tvrdio, već je tvdnja bila da su u strahu od Ksenijine uspješnosti zavisnici i zlobnici iz vlastite stranke kumovali njenoj smjeni.

I zato mirovnjak sjeti se one "uzalud vam trud svirači", a nadam se da će se toga sjetiti i birači i neće dati svoj glas zavađenim rogovima u vreći koji izbore gube po slatinskim klijetima.
čistač
5.3.2013. 7:09
kad bi radnici Gaja FM znali koliko je inspektorica rada podnijela kaznenih prijava protiv zadnjeg šefa iselili bi općinskog odvjetnika na drugi planet, jer ništa nije poduzeo. ON MISLI "da tu nema ništa"
stole123
5.3.2013. 0:10
mirovnjak pa dali u tih 300 radnika nije bilo i sdpeovaca na položajima dali je moguče da su sve bili hdzeovci u gaju
stole123
4.3.2013. 23:59
vlado ako znamo da je račanova vlada digla prvi kredit iz vana za gradnju auto ceste za rijeku, zamisli koliko bi bili dužni da je bila 12 godina na vlasti. (barem duplo više od hdzeove )
run-dmc
4.3.2013. 21:42
Dragi moj @mirovnjak sad vidim da sam se bezveze trudio tjerati vodu na svoj mlin... :)

Vi to svojim komentarima radite umjesto mene!
mirovnjak
4.3.2013. 21:15
Ipak Fitilj ne bježim! Nisi ti glup već vrlo ineteligentan.
Naravno da je točno što si napisao i bez dodatka iz predhodnog komentara.
Sada ja citiram tebe i komentiram u zagradama:
"Za mene je daleko važnije (od čega je važnije od tvojih izmišljenih tvrdnji) kad sjednem pred radio i slušam direktan prijenos gradskog vijeća pa nakon izvjesnog vremena (nakon koga vremena? kad stranka dobije orginal zapisnik. Odakle? Zna se gdje se vode original zapisnici, na vijeću u kavanama se ne vode orginal zapisnici) od onog što se recimo priča u kavani (što je važnije? pa zapisnik sa vijeća. Od čega je važnije? od onog što se priča u kavani, a tko ima informacije iz kavane? Pa onaj tko ne sluša direktan prijenos i ne čita zapisnike.)
Ja sam moj Fitilj naveo da slušam prijenose sjednica vijeća na radiju i da čitam original zapisnike sa vijeća jer su mi u stranci dostupni i naglasio da mi je to važnije od priča iz kavane sa kojima ti očito barataš, a radio ne slušaš i nemaš pristup zapisnicima. Pa zar nisi već priznao da nijedan vijećnik SDP-a nije glasao za smjenu. Zar moraš priznat da se smjena može dogoditi ili spriječiti jedino na vijeću, a ne ni na ulici ni u kavani ni na radiju i zaista nigdje drugdje do li na vijeću? Naravno da ne moraš to svatko pametan i dobronamjeran zna. Ti je si ovo prvo ali miljama si daleko od ovog drugog.
Hajde priznaj da si se zapleo u svojim lažima kao pile u kučinu pa će ti to posjetioci sa ovog portala i ja osobno oprostiti.
fitilj
4.3.2013. 20:29
mirovnjak bjekstvo nije rješenje! Ne bježi od istine, sam si se uvalio u hrpu laži, i umjesto da priznaš da si što ono narod kaže zasrao motku ti nastavlja bezočno lagati.

I ništa ja moj mirovnjak nisam izostavio, dapače citirao sam komentar od 1.3.2013. 16:21:27 u kojem je komentaru mirovnjak napisao: "Za mene je daleko važnije kada sjednem pred radio i slušam prijenos sjednica gradskog vijeća direktno, pa nakon izvjesnog vremena odem u stranku i pročitam orginal zapisnik od onog što se recimo priča u kavani ".

Neznam niti me zanima zašto si ti to napisao, i neznam i ne zanima ne koliko je istina da u stranci prave zapisnike o tome što se priča u kavani, ali znam da si napisao komentar u kojem ti priznaješ da "nakon izvjesnog vremena odeš u stranku i pročitaš orginal zapisnik od onog što se recimo priča u kavani"

mirovnjak
4.3.2013. 19:26
Fitilj: Sve si točno naveo izuzev što si ispustio "za razliku od onog" ispred priča u kavani. Original zapisnik može biti samo sa vijeća i to nakon izvjesnog vremena, a to je uz poziv za narednu sjednicu.
Naravno moj Fitilj da se u kavani ne pišu zapisnici već samo na vijeću i da ne mogu biti niti original niti kopije.
Najkapitalnije je od svega je da si ti priznao da nikada nijedan vijećnik SDP-a nije glasao za njezinu smjenu, još da si priznao činjenicu da se gradonačelnik birao i smjenjivao samo rukama vijećnika priznao bi sve, ali to se podrazumijeva.
Još bi te podsjetio da su neki vijećnici nakon sjednice na kojoj je smijenjena zaradili i kaznene prijave nakon svojih rasprava, Toliko da znaš kako su je branili.
Nju doista ne treba pitati za to jer ona sigurno nakon smjene sa tim istim vijećnicima nebi tako kvalitetno odradila 2 oporbena mandata u vijeću, da su je izdali bilo oni bilo stranka. HNS si osnivao nekih bio član kao HDZ-a a u neke se trpao, ali nisi uspio kao SDP-e.
Zbogom moj Fitilj Završili smo za uvijek.
fitilj
4.3.2013. 17:36
mirovnjak ama ti stalno luk na utuk, ponavljaš jednu laž na drugu neistinu i tako u nedogled, a sve to uvjeren da ćeš upornim ponavljanjem neistina ubijediti korisnike portala da sam doista bio predsjednik slatinskog HNS-a i kako tvrdiš stranački prijatelj onih koji su digli ruku protiv Ksenije. Dodamo li još tome i onu tvoju predhodnu kolosalnu laž da sam u Slatini osnivao 3-4 stranke ispada du su sve slatinske stranke moji abortusi!

Nikada nisam ti izvrtao činjenice i insinuirao podmetanja kao što to činiš, pa tako nisam ni tvrdio da je bilo koji član SDP-a digao ruku za Ksenijinu smjenu, za čega nije bilo ni potrebe jer nisu učinili ništa da to spriječe, a modli su, štoviše morali su to učiniti, jer su na kraju krajeva izdali sve one koji su glasovali za tu mućak koaliciju.

Umoljavam te razgovaraj malo sa Ksenijom dali i kada je zahvaljujući jednom nastupu na radiju i inicijativi građana propao prvi HDZ-ov pokušaj Ksenijine smjene.

I da te podsjetim na tvoj komentar ispod članka Profil modernog, moralnog i poštenog političara 1.3.2013. 16:21:27 mirovnjak je napisao: "Za mene je daleko važnije kada sjednem pred radio i slušam prijenos sjednica gradskog vijeća direktno, pa nakon izvjesnog vremena odem u stranku i pročitam orginal zapisnik od onog što se recimo priča u kavani ".

Izdvajam: "pa nakon izvjesnog vremena odem u stranku i pročitam orginal zapisnik od onog što se recimo priča u kavani "

Neznam ali za mene nema dvojbe što je pjesnik rekao. Jasno i glasno, bez crtanja, pokazivanja prstom i upornog ponavljanja stotine riječi laži i objeda.

I vidiš ja sve pišem malim slovima, jer mi je netko rekao da pisanje velikim slovima znači galamu, a ja mislim, a tvoj primjer mi daje za pravo; onaj tko galamu, obično nije u pravu!
mirovnjak
4.3.2013. 16:35
Fitilj: Još jednom OPET LAŽEŠ!
Nikad nisam napisao da čitam zapisnike u kvani nego citiram: Nakon što odslušam prijenos vijeća na radio Slatini odem u Stranku i pročitam službeni zapisnik sa vijeća, a ne informiram se u kavani,
U Americi je predsjednik pobijedio sa manje od 1% naš sa preko 30% pa nijedan Amerikanac neće ga zvati po njegovom izgledu, izvoditi izvedenice iz njegovog imena ili bilo čega drugog, on je za sve Amerikance gospodin predsjednik, (i ja se samo za to zalažem ovo je država civiliziranih građana i za njih je svaki predsjednik gospodin) ali će žestoko kritizirati njgov rad što i tebi uopće ne osporavam.
O smjeni ili izboru gradonačelnika po starom zakonu se odlučivalo isključivo na vijeću brojem ruku vijećnika natpolovičnom većinom a ne nikakvim inicijativama građana ili aktivista i ponovo te molim napiši jedno ime iz SDP-a koje je diglo ruku za njenu smjenu ili jednog vijećnika sa kojim ona svih ovih 8 godina nakon smjene uspješno ne surađuje u vijeću ili stranci.
A ja da ne bi licitario sa imenima reći ću ti jedno ime "Mirko" oba tvoja stranačka prijatelja koje si uvodio u politiku dok si bio predsjednik HNS-a nosila su to ime i oba su uredno glasali za njenu smjenu, protiv odluka svoje stranke.
Sada zaista ZBOGOM moj FITILJ
fitilj
4.3.2013. 14:08
mirovnjak ne treba meni, kao što treba tebi, nikakav nadakon da mi bude odvjetnik.

A što se tiče Ivele tu bi trebao pročitati bar dio onoga što je javna tajna, a ne da čitaš samo stranačke biltene SDP-a i zapisnike o prisluškivanju građana po kavanama, koje prema vlastom priznanju čitaš.

Stara škola, vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada!

Inače što se tiče svi u Slatini znaju da HDZ nebi nikada uspio u njenom rušenju da joj je SDP pružio bar desetinu one podrške koju je dobila od mene i slatinskih građanki i građana koji su u dva navrata osujetili HDZ u pučističkom preuzimanju slatinske vlasti.

mirovnjak
4.3.2013. 13:25
PLJUSKA!
Javljaš se kao odvjetnik Fitilja, a nisi ni pročitao moj komentar kao ni ranije rasprave sa Fitiljem. Da si pročitao vidio bi da ja nigdje nisam spominjao branitelje, udruge ili bilo koga drugog do li Fitilja i njegovo mijenjanje stranačkih boja dok nije došao do toga da ga više nitko ne treba.
Sukobio sam se sa njim kada je izmislio da je SDP-e Slatina srušio g-đu Plantak i to je osnovni sukob nije naveo ni jedno ime člana SDP-a iz Slatine koji je bilo kada glasao za smjenu, nije demantirao ni jednu stranku koja ga je nogirala, već je po sistemu komunista iz najcrnjih dana, a kasnije HDZ-ovaca na osobnoj razini izvrijeđao sve živo.
Što se tiče predsjednika države nisam ja njegov odvjetnik, da ga branim njega će braniti ili smijeniti građani, ali ponovo tvrdim u svim demokaracijama svijeta službeno je G-din predsjednik sve dotle dok građani ne izaberu novog, naravno da je podložan svim kritikama, ali na civiliziranoj razini a svaki pristojan komntator će kada piše o njemu i u najnegativnijem smislu rabiti taj termni.
Da nisi čitao ni moje ni Fitiljeve komentare vidi se i iz toga da pogrdna imena koja navodiš nisi mogao pročitati iz tih komentara, Fitilj je rabio potpuno druga imena.
Za to pljuska možeš mi odgovoriti kako hoćeš i što hoćeš, ali me ne možeš dobiti da javno komuniciram na nivou na koji to radi Fitilj na ovom portalu, a ako ti podržavaš taj nivo možeš ovdje pisat što hoćeš, koliko hoćeš, ali više nećeš pročitati nijedan moj odgovor na takve komentare.
pljuska.
4.3.2013. 11:23
@mirovnjak što se tiče predsjednika države morao bi znati da ga nije fitilj nazvao ljignjom i svilenim, već je te nazive dobio i oni su prihvaćeni od puka, a rezultati su ocjene ponašanja i djelovanja Ive Josipovića.

Tako se recimo naziv svileni često može čuti u razgovorima kako ih ti nazivaš "neodgojenih roditelja" članova Udruge poginulih, ali i u razgovorima mnogih kako ih ti nazivaš "neodgojenih" građanki i građana. Isto je i sa nazivom lignja, a koji je naziv smatram dobio opravdano, jer su mu ljigavi, dvolični i neprincipjelni nastupi u pogledu ispunjavanja najavljene "NOVE PRAVEDNOSTI" i njegovog zalaganja za rješavanja ključnih pitanja koja tište narod.

Nebi sada o grlenju i ljubakanju s predsjednikom agresorske srbočetničke države, a sve to dok još mnoge obitelji neznaju za sudbinu i grobove svojih mrtvih.

Nebi sada ni o tome kako je Ivela došao do političkog pedigrea da ga SDP predloži za svoga kandidata za predjednika države, a nebi ni o ponašanju saborskog zastupnika i skupštinara zagrebačke skupštine pog vodstvom Milana Bandića, s kojim je jeo pio i sve do nominacije za predsjedničkog kandidata SDP-a, bio što ono narod kaže, kao guzica i gaće.

Nebi sada ni raspredao o onim temeljnim ljudskim postulatima kao što su moral, poštenje, vjerodostojnost, osjećaj za pravdu i pravednost kao i poimanje pravde, pravednosti i jednakopravnosti kandidata i evo sada predsjednika države koji je iskoristio svoju političku funkciju i moć, te izvukao svoj novac i novac obitelji iz propale kredno-štedišne zadruge Zlatica, a sve to dok su tisuće drugim običnih ljudi ostale bez svoje ušteđevine.

Nebi čak ni o Ivelinoj ulozi u nizu afera vezanih za Hrvatsko društvo skladatelja ZAMP, Posmrtnu pripomoć, koja je dobila poveći zajam od HDS ZAMP-a i štedionicu Zlatica, koju je osnovala Posmrtna pripomoć, čiji je član NO-a bio Josipović, a preko koje se novac plasirao te u koju je prije 12 godina iz Komercijalne banke, koja je tada već bila u stečaju, prebačena štednja Josipovića i još nekih osoba.

Vidiš kada me već prozivaš za nekulturu i nedostatak kućnog odgoja ja bi rađe da mi ti ne prodaješ maglu i jeftinu Partijsku demagogiju, već napišeš dali je legalno izabrani predsjednik države Ivo Josipović politički profiter, upitnih moralnih i etičkih kvaliteta, ili je Ivo Josipović osoba kojoj nije mjesto na Pantovčaku jer je sramotno da tako visoku državnu funkciju i čast predsjednika države obnaša osoba za koju se danas kad znamo da tvrtke predsjednikovog kućnog prijatelja zarađuju desetke milijuna kuna od ZAMP-ovog harača, afera Zlatica javlja se u novom svjetlu. Sad je, naime, savršeno jasno da Ivo Josipović nije, niti može biti moralna vertikala Hrvatske, odnosno da je njegovo predizborno zazivanje pravde bilo samo jeftin politički trik.

Mirovnjak da te podsjetim:
U Komercijalnoj banci Josipović je imao deponiranih 57,3 tisuće njemačkih maraka, 11,8 tisuća nizozemskih guldena, 29,1 tisuću austrijskih šilinga, 61,1 tisuću francuskih franaka te 2,2 tisuće dolara. Njegova supruga Tatjana u banci je imala 37,1 tisuću njemačkih maraka, a majka Milica - 483 dolara. Za spomenute ugovore o ustupanju potraživanja Trgovački sud u Zagrebu prije tri godine utvrdio je da nemaju pravnog učinka te naložio da banka Kovanica - pravni slijednik štedionice "Zlatica" - novac mora vratiti Komercijalnoj banci u stečaju.

Stojim na usluzi, uvijek s činjenicama i onim što je dostupno u hrvatskoj javnosti i institucijama pravne države u službi lupeža, koji svih ovih godina tako uspješno izmiču ruci pravde!
mirovnjak
4.3.2013. 9:20
Fitilj:
Moram ti ipak odgovoriti, ali tvrdnjama. Evo jedne!
Pravo je svakog čovjeka u demokraciji da se recimo ne slaže sa radom predsjednika države, čak i da na zakonit način traži njegovu smjenu.
No dragi moj Fitilj, čovjek koji ima i mrvicu roditeljskog odgoja će demokratski izabranog predsjednika nazivati gospodini predsjednik sve dotle dok narod ne izabere novog bilo na redovnim bilo prijevremenim izborima.
Pročitaj svoje komentare kakvim sve imenima nazivaš predsjednika države.
Mogao bi jako puno, ali mi moj odgoj ne dozvoljava da se više tebi obraćam, bez obzira što nijedan moj navod o tebi nisi demantirao argumentima, nisi napisao u koliko si stranaka bio, već po manirima onih čije etikete lijepiš svima na ovom portalu ideš na ljude što ružnije što prostije to je argument jači. To je moj dragi Fitilj bilo osnovno obilježbe komunista koje je nastavio baštiniti HDZ.
Živ mi i zdrav bio moj Fitilj.
fitilj
4.3.2013. 9:04
mirovnjak nebi ja o Partijskim sinovima o odgoju, a još manje u raspravi prozivao članove obitelji koji u ovoj našoj raspravi ni luk jeli ni luke mirisali. No u nedostatku valjanih argumenata za raspravu, utopljenik se i za slamku hvata, pa tako s se baši ti osjetio pozvanim da se pozivaš na roditeljski odgoj. Ali i to je nama vaša Partija ostavila u nasljedstvo!

Zato ja nebi ni o tome kako je tebe, ili majka majka odgojila, jer ne sumnjam da svaka majka odgaja i brine se o djeci kao o zjenici svoga oka. Nabi ja ni o tome kako te je Partija i stranka čiji si pripadnik odgojila, jer taj odgoj upečatljivo i bez sumnje u njegove izvore, pokazuješ u svojim komentarima. Zaboravljaš da sam ti lijepo ukazao da sam sebe demantiraš u svojim lažima i objedama koje sigurno nisu rezultat tvog odgoja, već Partijske doktrine i ideologije blaćenja političkih protivnika. Bar u tome nema nikakve dileme u inačicu SDP=HDZ, jer kad god se protivniku nisu mogle naći karakterne, moralne i stručne zamjerke onda su se primjenjivale metode kumrovačke škole i udaranja ispod pojasa.

Jedina je razlika što me kao moralno, materijalno i financijski neovisnog slobodnog, u javnosti poznatog režimskog kritičara ne možete "disciplinirati" i ušutkati vašim poznatim metodama kupovine i ucijene, pa vam preostaju jedino laži i objede.

I zato moj mirovnjak i ostali "mirotvorci" pripadnici i zagovornici "griješne strukture" i njihovih šegrta i surogati bivše i sadašnje kukulele profiterske bižuterije, okanite se čorava posla širenja laži i obmana i upustite se, naravo u skladu sa vašim intelektualnim mogućnostima u konstruktivnu raspravu.

Lijep pozdrav i svako dobro!
vlaado
4.3.2013. 7:41
stole, Račanova Vlada je bila 4 godine. A koliki je trebao biti mandat? 12? ( da bi polučio kvalitetan rezultat i trebalo je biti 12.... )
kišni
4.3.2013. 7:15
dečeci dali znate koji je 8 padež ne????? korumptiv koliko kome hhahhahah
mirovnjak
3.3.2013. 21:03
Fitilj ja doista više neću s tobom komunicirati jer me moja majka drukčije odgojila, ali ću se na kraju zahvaliti tvojoj. Hvala G-đo divno ste odgojili vašeg sina.
Zbogom moj Fitilj.
fitilj
3.3.2013. 20:49
nadakone na vidim potrebu da zlonamjerno konstruirane laži i objede demantiram, pogotove ne onima kojima je lakše utjerati negdje pola metra ,nego milimetar istine u mozak!

Živ ti meni i zdrav bio i samo se ti i dalje povodio tuđim mislima i misli tuđom glavom!
nadakon
3.3.2013. 20:35
Nebih rekao da je to laž..nikada njegove tvrdnje nisi na argumentiran i kulturan način demantirao..a za mene ako netko promjeni više stranaka nema vjerodostojnost..više cijenim onoga koji ne napušta svoju stranku pa makar se sa njim i ne slagao..sam si se uvalio u ovo..vjerujem čovjeku pa makar on bio i kumrovčan..a kumrovec je jedno prekrasno malo mjesto u hrv.zagorju..žao mi je šta ga još nisam uspio posjetiti..
fitilj
3.3.2013. 20:23
nadakone amo shvati da te spašavam od samoga sebe, jer nevro si s tim tvojim papagajskim ponavljanjem gluposti kao bos u trnje. Nasjedaš na mirovnjakove priče, a mirovnjak ti je jedan od najstarijih kako bi kolega slavujj rekao "kumrovčana".

Vidiš i tu pokazujete istinitost tvrdnji SDP=HDZ, jer mislite da će sto puta ponovljena laž postati istina.

Da, da, stara komunjarska doktrina ponavljanja neistina i laži i to toliko dugo dok i sam ne povjeruješ da je to istina!
nadakon
3.3.2013. 20:12
Evo ja opet neću biti tako bezobrazan kao ti..za mene čovjek koji je promjenio toliko stranaka nema kredibiliteta da nekog kritizira ali ti i dalje po svojemu..laž na laž..ako ti je to stil izražavanja ok..onda nemam zamjerke..
fitilj
3.3.2013. 20:04
nadakone ja pazim gdje gazim, ali đaba ti se ljepiš kao govno na čizmu!
nadakon
3.3.2013. 19:47
A tko će o poštenju nego fitilj koji je promjenio toliko stranaka i sad on drži nekome predavanje..moš mislit..
fitilj
3.3.2013. 15:37
Glede činjenice da sam i ja jedan od onih koji izjednačava sdp i hdz osjećam se također prozvanim kroz komentar SLOBODAN PERIĆ 3.3.2013. 11:27:13

S tim prije što sam si uobrazio da razmišljam svojoj glavom, zdravog vida, zapažanja i pogleda na društvo i zajednicu u kojoj živim, a koje je društvo i zajednica kao što surova zbilja dokazjue na koljenima, da ne kažem u hropcu egzistencionalnog grča za preživljavanjem.

I onda si također ne samo da uobražavam, već i odgovorno tvrdim da je za ovakvo stanje glavni krivac HDZ koji je sustavno činio sve da onaj poznati "grijeh strukture" pokrade, opljačka uništi i devastira sve vrijednosti demokracije i civilnog društva. HDZ je suspednirao vladavinu prava i odveo ovu državu u glib i močvaru.

Narod je već jednom pokušao smijeniti HDZ i "grijeh strukture" te je dao povjerenje SDP-u i njegovim satelitima, a rezultate te vlasti, poznatije kao koalicija rogova u vreći su uz stalne svađe unutar koalicije, bile kupovanje glasačke mašinerije potrebne za održavanje na vlasti, što je osigurano zbrinjavanjem smjenjivanjem kadrova "griješne strukture" zbrinjavanjem političkih lupeža i mangupa iz vlastitih redova.

U toj i takvoj politici su Ivica Račan, Vesna Pusić i ostali politički trgovci i nakupci protraćili četiri godine svoga mandata, a onda je ponovno na vlast došao "grijeh strukture" i nastavio svoju prljavu antinarodnu rabotu, a SDP i njegovi sateliti su lagodno glumili oporbu i brali vrhnje i obrst u hrvatskom saboru i lješkarili na državnom proračunu.

Sjašio Kurta da zajaše Murta i tako opet prije 14 mjeseci ponovno rošada političke ološi, profitera i debila kojima je jedini cilj živiti na grbači onih koje su opljačkali i svake četiri godine uspješno obmanuli da će učiniti ono što od njih očekuje narod, a ne sprega mita, kriminala i korupcije čiji se su sluge, mentori i zaštitnici.

I sada se neke gradske i županijske političke marionete svojih stranačkih voždova iz Zagreba javljaju s tvrdnjama da oni koji misle svojom glavoma nisu u pravu kada tvrde da je SDP=HDZ, ili HDZ=SDP, a kao dokaz toj tvrdnji u kojoj se ne govori o omjeru krivnje, već samo o metodologiji i učincima bivše i nekadašnje vlasti.

Ionda nas neke gradske i županijske političke marionete svojih stranačkih voždova iz Zagreba žele uvjeriti da nisu isti kao njihovi predhodnici, a koliko lažu možemo svakoga dana vidjeti i osjetiti na vlastitoj koži, na enormnim povećanjima troškova života i nameta, na sve većem broju nezaposlenih, porastu socijalno ugroženih, i da ne nabrajam koje još planove ima Zoki i njegova "griješna struktura" iz Banskih dvora i s Markovog trga.

A Slatina je nadam se naučila iz prošlosti i zna da je SDP=HDZ i nadajmo se da će znati reči ne onima koji su njeni grobari, a ne dušebrižnici i spasitelji.
stole123
3.3.2013. 15:13
vlado znam ja da je perić čovjek ok, i želim mu dobar uspjeh, a napisao sam da je u pogrešnoj stranci jer sdp na nivou države je napravio toliko glupiih poteza da iskreno sumnjam da će na lokalnoj razini proći čak mislim da ni ovaj mandat neće odraditi do kraja baš kao i račanova vlada, mislim da je narodu dosta i hdzea i sdpea, kao i njihovih koalicijskih partnera, pretpostavljam da će sad na izborima proći neka stranka koja ni sama to ne očekuje. slobodan zna da se krećem u raznim krugovima ljudi i družim sa svima bez obzira na stranačku pripadnost, ali izneo sam mišljenje koje kruži među običnim smrtnicima, razmsli o onom o čemu sam pisao i do sada, neopterećujem se niti sa jednom strankom ali i podržavam neke stranke koje nisu do sada bile na vlasti , jer se pokazalo da su i hdz i sdp iste stranke pune obećanja a bez ikakog djelovanja, osim toga zar nisu u osjeku otišle u koaliciju samo da skinu hdssb, što ti to govori . da jedni drugima čuvaju leđa,
stole123
3.3.2013. 15:02
alo slobodane pa nisam ni mogao pretpostaviti da sam u gaju upoznao budućeg gradonačelnika slatine, pozdrav tebi i ekipi mislim da znaš na koju mislim ekipu neću javno
SLOBODAN PERIĆ
3.3.2013. 11:27
@run-dmc
Uvijek ću braniti tvoje pravo da izneseš svoje mišljenje, bez obzira kakvo ono bilo.I ne treba biti pozitivno, bar što se tiče mene.
Ali kada sam pročitao neke tvoje komentare, uopće mi nije jasno za što se ti zalašeš,što predlažeš, osim što je jasno na kojoj strani stojiš.Čas pišeš program za kandidata HDSSB (legalizacija).Onda objašnjavaš velika dostignuća aktualnog župana.Prije toga izjednačavaš sdp i hdz.Još ranije si bio neka neutralna opcija.
Teško se je nekom obraćati koji pored zdravog vida,živi kao slijepac.U principu ja se takvima i ne obraćam.S njima nisu moguće nikakve promjene.Ali uvijek ću braniti tvoje pravo na vlastito mišljenje, bez obzira kakvo ono bilo.
Što se tiče smjena o kojima ti pišeš, nitko se neće igrati sa sudbinama ljudi na taj način na koji ti plašiš ljude, bez obzira o kome se radilo.
vlaado
3.3.2013. 9:43
stole, ako misliš da se stranku može promijeniti iz vana, neće ići! vidim kako si sve te stranke promijenio s ovog portala. Perić je dečko ok i u pravoj stranci za razliku od tebe. ali nisi ti kriv..
mirovnjak
3.3.2013. 9:40
Da Slobodan Perić kao predsjednik kluba vijećnika jedine oporbene stranke u vijeću po ponašanju nije ništa učinio koliko je to oporbi moguće s obzirom na broj ruku u vijeći 6 SDP 15 HDZ i ostali može reći samo čovjek koji nije nikada u ove 4 godine otvorio radio Slatinu i slušao sjednice vijeća.
mirovnjak
3.3.2013. 9:36
@RUN-DMC
Tko nije imao priliku nije niti mogao napraviti, a za one koji su imali priliku i za 6 godina sebi pribavili 3 stana, a županiju doveli na prvo mjesto po siromaštvu u Hrvatskoj, na prvo mjesto po postotku nezaposlenosti, na zadnje mjesto po BDP-u do najveće prometne izoliranosti, ako ti kažeš da je to uspjeh onda ti ja samo kažem, hvala lijepa na tom uspjehu, a ja bi htjeo poštene sposobne i skromne koji će pokušati da moja djeca i unučad i djeca i unučad mojih prijatelja bar ona koja nisu iselila iz moje Slatine ostanu u njoj živjeti i raditi. Ja sam djed i volio bi umrijeti pored unučadi. Ovi nam tvoji moj prijatelju to pravo uzimaju godinama.
Za bolnicu još samo jedno pitanje i o tome više niti riječi. Kako je to prihvatljivo slijedećim županima: Istarski, Varaždinski, Krapinski, Čakovećki sve županije koje su duplo bogatije od naše i imaju duplo manje sirotinje. Je li Tole jedini pametan, a ovi glupi i zašto Tole o tome nije pitao skupštinu.
nicko
3.3.2013. 0:37
run-dmc, a šta je ta tvoja šupčina od župana napravila za županiju?
kud god je došo napravio je štetu.
viro-expo, bolnica, bezbroj uništenih tvrtki, ali on je sam sebi super! BRAVO ŽUPANE, BRAVO KIRO
vi kradezeovci stvarno niste za drugo neg da vas se potjera trčat po minskim poljima, to je jedini način da ne budete potpuno beskorisni!
stole123
2.3.2013. 23:33
slobodana perića poznajem osobno i mogu reći o njemu sve pozitivno samo ima jednu grešku u životu , promašio je stranku,
run-dmc
2.3.2013. 23:27
@mirovnjak (ili možda gdin Žagar?) Zašto spominjete sanaciju bolnica, pa tu ste na jako tankom ledu...

Kao alibi za smjene ministar Ostojić navodi negativno financijsko poslovanje bolnica. No to samo formalno pokriće. Pravi razlog leži u političkoj odluci Milanovićeve Vlade i samovolji premijera i njegovih najbližih suradnika, odnosno u golom revanšizmu.

Negativno financijsko poslovanje samo je izlika: smjene se odvijaju motivirane isključivo golim revanšizmom.

DOKAZ DA JE REVANŠIZAM IZA SMJENA leži u činjenici da niti jedna bolnica u Hrvatskoj, ni sada ni u vrijeme HDZ-ovog mandata, nije poslovala s dobitkom. To je naprosto u hrvatskom neracionalnom zdravstvenom sustavu i sustavu zdravstvenog osiguranja nemoguće postići.

SDP-ovsko licitiranje i licitiranje ovoga portala o milijunskim minusima na računu virovitičke bolnice doista predstavlja tek pokriće za političke smjene, koje će uskoro usljediti. Župan Tolušić je 100% u pravu!

Ovo predavanje gdina Perića na račun župana Tolušića je smiješno. Gospodin Perić, za razliku od gospodina Tolušića, za ovu županiju ili grad Slatinu nije učinio ništa, niti je pokušao išta učiniti (barem kao član oporbe). Ovo njegovo licitranje na račun župana Tolušića je čisto licimjerje. Jedini njegov politički potez je jalova koalicija sa gđom Delić, koja uokolo priča kako će smjeniti svoju ravnateljicu Majhenicu i ravnateljicu Vujanović-Juras čim se dokopa vlasti...?? Tu su gospodin Perić i njegov slatinski SDP pokazali svu svoju političku mudrost. Zanima me samo kako je gospodin Žagar to dozvolio, budući da on jako dobro zna o kakvoj se političkoj spodobi radi (bivša radna kolegica).
nadakon
2.3.2013. 22:07
Jakiša hvala ti na upozorenju..a dobro ti ide i o bolnicama vidim i bojiš se boljševizma..a pod čijom su upravom bolnice bile u ovih 20 godina i nakupile toliko dugova..zna se jel tako..
jakisa
2.3.2013. 21:49
Proučite malo način nastajanja dugova i bit će vam jasno da je jedini cilj stavljanje bolnica pod kontrolu partije - čisti boljševizam. Samo nije mi jasno s kojim sredstvima će se izvršiti sanacija i u kojem roku, a čini mi se da to nije jasno ni centralnom komitetu.
vlaado
2.3.2013. 21:35
Jakiša, takve izjave čovjek može izreći samo ako ga lupi friški zrak po parku prirode....dobro ti ide...dok traje.
mirovnjak
2.3.2013. 21:00
Pa Jakiša, jesi li slušao župana, on je izjavio nekoliko puta da neće prihvatiti program sanacije nakon čega bi ministarstvo određivalo upravno vijeće, a to da nije skupština odlučivala, pa i ja sam to napisao, ali ne za to što skupština nije htjela, već za to što to župan i predsjednik skupštine nisu stavili na dnevni red, a to je najbolji dokaz mojih tvrdnji.
Da bi netko ulagao u nova sredstva moraju se sanirati postojeći dugovi, to piše u programu ministarstva koji Tole ne prihvaća.
Vidiš Pulska bolnica prvo ide u sanaciju pa dogradnja, a Istarska županija je prihvatila sanaciju.
Provjeri ti moj Jakiša koje sve županijske bolnice nisu ušle u sanaciju i drugi put slušaj Toleta, a ako ga nisi slušao možeš provjeriti na radio Slatini pa preslušaj što je rekao, ja sam ga slušao.
jakisa
2.3.2013. 20:41
@mirovnjak ne lupetaj bez pokrića. Kako znaš da bolnica ne ide u sanaciju kada o tome Skupština nije još niti odlučivala. I da sramota je što bolnica nije opremljena do kraja, ali to nije krivnja Toletova već dragog nam ministra koji je i sam ustvrdio da je virovitička bolnica - bolnica za 21 stolječe i onda uskratio sredstva ne samo za opremanje nego i za redovnu djelatnost. Svatko ima pravo na svoje mišljenje ali neka to potkrijepi i činjenicama, a ne samo lupetati gluposti i komentirati nešto o čemu nema pojma.
istina2
2.3.2013. 20:00
Razmišljam kako samo filozofirate, nadmudrujete jedni druge, jer drugog posla, valjda, nemate. Pa dajte budite malo od pomoći našem gradu, smislite način kako izaći iz svega ovoga u što nas je uvalila aktuelna gradska vlast. Budite malo kreativni, ne pljujte po svemu i svakome koji kao g. Perić imaju programe, ideje i volje da se nešto promjeni na bolje.
Ana Borongay
2.3.2013. 19:40
Dokumentacija Duhana, lapsus.
Ana Borongay
2.3.2013. 19:08
Ne treba očekivati da g. Perić istražuje zašto se jednog jutra dokumentacija Gaja probudila spaljena, ni tko je uništio slatinsko gospodarstvo. Ako dobije izbore, to neće biti njegov posao. Za to postoji trodioba vlasti. E, sad...što rade ovi po sudovima i državnim odvjetništvima.
fakerlajsna
2.3.2013. 18:49
baš me zanima što će učiniti po pitanju Gaja hoće li koji moćnik, neki su i odbjegli sada iz SL, završiti sa kaznenim prijavama. da li je g. Perić imati muda pokrenuti reviziju poslovanja Gaja, spaljene dokumente Duhana itd.
sumnjam.
mirovnjak
2.3.2013. 18:34
Moram komentirati još jednu Žuanovu ludost, a to je odbijanje programa ministarstva za sanaciju županijskih bolnica.
Naša županija jedina je koja taj program nije prihvatila i to župan samovoljno bez odluke županijske skupštine.
Evo usporedbe naše bolnice i županije sa čakovečkom čiju je sanaciju županija prihvatila. Čakovečka bolnica dograđena dogradnja komplet opremljena, ostali dijelovi renovirani, sve sobe sa WC-om, kadrovi vrhunski, samo na jednom odjelu Čakovečke bolnice u dvije godine liječilo se 10-tak bolesnika iz Slatine.
Naša bolnica novi dio bez opreme neki odjeli bez kadrova preko 2 godine zatvoreni, specijalisti bježe u Zagreb jer im bračni parovi ne mogu dobiti specijalizaciju, nisu Toletove političke opcije, a tu istu specijalizaciju dobiju na rebru u okviru 6 mjeseci. Taj odjelu sa koga bježe specijalisti ima listu čekanja preko 6 mjeseci.
Pojedini odjeli 1 wc na 5 soba, itd itd, no sve ovo nije bitno bitno je da je župan predsjednik upravnog vijeća i da može zapošljavati koalicijske partnere i stranačke i osobne prijatelje.
Još samo usporedba županija, Međimurska ima stopu siromaštva 12%, a naša 47,5% razlika 35,5%, Međimurska ima nezaposlenost ispod 10% naša preko 32%.
Toletov cilj: što veće siromaštvo to ja bogatiji i moćniji. Nazdravlje!!!!!!
općinaSlatina
2.3.2013. 16:03
Bravo Tole.. nadam se da si pozvao i državne organe da odrade posao za koji su plaćeni lociraju i transferiraju krivce na prvi pošteni sud na koji naiđu. Pokaj se veliki vjerniče javi se kao svjedok.. mož` mislit.
Ana Borongay
2.3.2013. 15:06
Era izmišljenih poslova u našoj zemlji počela je s prvim mandatom čuvara državnog pečata. Sve ostalo je legenda.
mirovnjak
2.3.2013. 15:05
Ja sam možda peoštar kritičar za Toleta.
Siguran sam da njega za Gaj, Slatinu i Županiju boli jedan organ, ali sam isto tako siguran da to nije srce.
Tole je bogati župan najsiromašnije županije i njemu ne trebaju funkcije radi funkcija već da bi to bogatstvo učvrstio i da bi se funkcijom zaštitio da ga nitko ne pita otkuda ti to.
nick
2.3.2013. 14:02
Ja uopće ne krivim te ljude, da su nesposobni to zna na žalost manjina. A zašto je tako kriva je večina koja ih je izabrala.
Za Toleta no comment. Potpisujem prvi i drugi komentar

@dr.evila "PAMETNOM DOSTA"
@mirovnjak "LJUDI MOJI JE LI TO MOGUĆE"

johny@
Očito da si mlad jer nekada nije bilo izmišljenih poslava, bilo ga je za sve ili za one koji su htjeli raditi. Pored toga od svoga rada si mogao živjeti. Pitaj roditelje, da ne povjeruješ ali zaista je nekada tako bilo ;)
SIDRO
2.3.2013. 13:42
Ponavljam:Gledajte da vaam opet jopa i tole ispeku vola u predizbornoj kampanji a onda pasite travu četri godine!
EL GATO NEGRO
2.3.2013. 12:04
Bravo gosp. Perić,
svi mi jako dobro znamo što i kako se događalo u Gaj-u, svi mi znamo tko je bila zadnja garnitura u Gaj-u i svi znamo pod čijim okriljem se to sve dogodilo. Podržavam Vas u Vašoj kandidaturi, samo naprijed, i želim da nešto učinite za grad Slatinu...
Bivša djelatnica Gaj-a.
johny
2.3.2013. 12:00
Daj Periću molim te, cijeli život si radio izmišljene poslove i sada si ti krenio o radu i poštenju. Sram te može biti
zagreb
2.3.2013. 11:40
mirovnjak.O tome nitko ne razmišlja,još su strašniji ovi podaci .Grad i županija za ove godine su smazali 10 milijardi kuna a sad cijela države ne može uštedjeti ni dvije milijarde.Vodeća četvorka je uništila i zatvorila 486 firmi i poslali na zavod za zapošljavanje 11.000 radnika na biro i to na rok od 23 godine,radi te četvorke ti neće imati penziju.Da se vratimo u devedesete godine treba nam bar 50 godina.Strašno!!
slavonac11
2.3.2013. 9:32
hdz = sdp
mirovnjak
2.3.2013. 9:25
Da ne budem dugačak u jednom komentaru, evo samo nekoliko brojčanih činjenica.
Gaj kada ga je preuzela ova posada je imao cca 300 zaposlenih, da su sjedili kod kuće i plaća im se slala poštom trošak bi bio:
300 ×5000,00 kn (prosječna bruto plaća po zaposlenom mjesečno, a bila je kad su radili daleko manja) = 1.500.000,00 kn mjesečno × 12 mjeseci = 18.000.000,00 kn godišnje × 3 godine koliko je gaj FM radio = 54.000.000,00 kn. Ova posada je napravila minuse od cca 100.000.000,00 kuna.
Imati obraza pa javno govoriti i nekoga drugog optuživati je doista prestrašno i to nažalost može samo mladi Lav "dragog Ive" Tomislav Tolušić alijas Roks.
mirovnjak
2.3.2013. 9:16
Može sud Toleta i zatvoriti, a Roksa istjerati iz njega ne može nitko.
Pokojni Mladen Delić je rekao "LJUDI MOJI JE LI TO MOGUĆE"
Moj Mladene da si živ za našeg župana i ti nebi imao riječi. Za njega je i ono čuveno tvoje je li moguće premalo.
Moj Župane, nakon prvog stečaja večernji list je objavio "HDZ I MILAN FEHIR KUPUJU GAJ"
Nakon toga za tri godine sve nadzorne odbore sve uprave postavio je HDZ, na čelu sa kako ja znam reći četvercem sa kormilarom (Jopa, Tole, Kiro i Roki) kormilar je naravno Jopa, a koji je ovu županiju odveo u najveće moguće siromaštvo 47,5 % građana je siromašno. Da ne bude zabune nije to odraz Slavonije kako ovaj četverac to zna reći Osječka je županija za 28% manja siromašna, a slijedeća slavonska županija iza naše je Požeška je koja je 19,2% manje siromašna od naše. U ovoj silnom siromaštvu Slatina koja je nekad bila bogatija i od Osijeka i Virovitice u ovom siromaštvu je najsiromašnija u županiji.
fitilj
2.3.2013. 8:32
AMEN!
dr. evil
2.3.2013. 8:28
Bravo Tole! To samo na tebe liči. Populizam pa dobiješ izbore a onda neko drugi kriv. Neka si narod izabere vlast i trpi ako pogreši! Pametnom dosta!


Još iz kategorije Izbori 2013.