Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Izbori 2011

Slavonski HDZ zadovoljan izbornim rezultatom dao podršku Kosor i Šeksu

  Željka Rački-Kristić/VLM           13.12.2011.         4595 pogleda
Slavonski HDZ zadovoljan izbornim rezultatom dao podršku Kosor i Šeksu

- Uvažavajući okolnosti u kojima su izbori održani i bjesomućnu političku kampanju protiv Hrvatske demokratske zajednice u posljednje dvije godine, te posebice medijski linč HDZ-a, županijski odbor drži da su postignuti rezultati (4 osvojena mandata) dobri te da predstavljaju dobar temelj za buduće političko djelovanje Hrvatske demokratske zajednice kako na prostoru Osječko-baranjske županije tako i na prostoru Republike Hrvatske - piše, s pravopisnom pogreškom ''bjesomućno'', u priopćenju Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije koji je jučer analizirao predizbornu kampanju i izborne rezultate.

U priopćenju odbora na čijem je čelu tehnički ministar branitelja Tomislav Ivić, koji to priopćenje nije potpisao, navodi se i da "zahvaljujući iskrenim i odanim članovima HDZ-a, simpatizerima stranke i građanima koji su prepoznali vrijednosti programa HDZ-a, nije uspio naum da se HDZ posve minorizira u političkom životu Hrvatske, čak i ukloni s političke scene."

- Upravo stoga pružamo bezrezervnu podršku predsjednici stranke gospođi Jadranki Kosor, gospodinu Vladimiru Šeksu, koordinatoru i prvome na listi za IV. Izbornu jedinicu gospodinu Tomislavu Iviću, predsjedniku ŽO HDZ-a Osječko-baranjske županije koji će i dalje, kao zastupnici u Hrvatskom saboru, uz potporu članstva provoditi politiku za dobrobit naše zemlje i građana Republike Hrvatske - zaključuje se u priopćenju


Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

slavujj
14.12.2011. 21:32
tako razmišlja čovjek koji još uvijek ne vidi i ne shvaća da su najviše štete, toj stranci i cijeloj državi, napravili takvi kao on ,koji osim što su "bjesomućno" pokrali državu, sad još i bjesomućno lažu,
te se čude kako narod nije prepoznao njihov program da se i dalje "bjesomućno " bogate na naš račun,
kada ćete shvatiti ?da takvim izjavama vrijeđate svakog normalnog hrvatskog čovjeka!?
Dizel
14.12.2011. 20:35
Na idućima neće ni prag preći. Hrpa političkih diletanata i lopova.
MMMM
14.12.2011. 19:44
Linč su sami napravili nad sobom svojim djelima, nitko ih nije tjerao da rade sto su radili, nema smisla kriviti druge za svoje pogreske.
independente
13.12.2011. 23:04
na slijedećim izborima, nadam se, isti...
siniša prpić
13.12.2011. 22:27
Izvrsni rezultati.....
siniša prpić
13.12.2011. 22:23
S obzirom koliko se pokralo.
miško
13.12.2011. 19:44
ko kokoške, prava kukulele oporba, stalno vrište "medijski linč, medijski linč", linč su oni napravili nad cjelokupnim stanovništvom RH kad su pokrali, potpuno upropastili i prodali sve firme a narod bacili na prosjački štap i čistu borbu za egzistenciju. Iako je jako malo medija bilo neovisno, uspjeli su bandu prokazati, a to kradeze naziva linč. Izborni rezulatiti su doista ocjena njihovom radu. Hvala Bogu, ima Boga!


Još iz kategorije Izbori 2011