Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  SDP

Slavić novi predsjednik virovitičkog SDP-a, Vukušić i dalje vodi županijsku organizaciju. Evo njihovih prvih izjava

  vn           30.11.2021.         3879 pogleda
Slavić novi predsjednik virovitičkog SDP-a, Vukušić i dalje vodi županijsku organizaciju. Evo njihovih prvih izjava

U subotu, 27.studenoga održani su izbori za sva tijela općinskih, gradskih te županijske organizacije SDP Virovitičko-podravske županije. Za predsjednika Gradske organizacije Virovitica izabran je Marko Slavić. U Orahovici je povjerenje je dobio dosadašnji predsjednik Radoje Medenica, a u Slatina, novi predsjednik Perica Medvedović, inače, član Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije. U Lukaču je izabrana dosadašnja predsjednica - Ivana Sambol, Čađavici - Katarina Beneta, Novoj Bukovici - Tomislav Bračun, Pitomači - Danijel Bijuk (član Županijske skupštine), Sopju - Jozo Šantak, Čačincima - Branko Knežević i Voćin - Mirko Matić.

„Zahvaljujem u svim članicama i članovima na ukazanom povjerenju što mi daje dodatnu obvezu opravdati isto svojim radom i aktivnostima. Članovi SDP-a Virovitica su na ovim izborima prepoznali važnosti novih ideja i nove pozitivne energije koju ćemo donijeti gradskoj organizaciji i na tome sam im izrazito zahvalan. Smatram da je uloga oporbe u našem gradu jako oslabljena što zapravo vidim kao priliku predanim radom i kvalitetnim politikama graditi perspektivnu priču koju će u konačnici prepoznati naši građani. Fokus ćemo usmjeriti na ekonomske politike s obzirom da je prema mom mišljenju razvoj gospodarstva u Virovitici samo "mrtvo slovo na papiru" što pridonosi ne samo iseljavanju mladih već i iseljavanju cijelih obitelji. Novim politikama i idejama koje ćemo usmjeriti direktno na dobrobit naših građana želja nam je odmaknuti Viroviticu od besperspektivne klime koja je već dugo sveprisutna“, izjavio nam je Marko Slavić, novi predsjednik virovitičkog SDP-a.

Za predsjednika SDP Virovitičko-podravske županije po treći put izabran je Mate Vukušić. Drugi kandidat bio je Tomislav Bračun iz Nove Bukovice, aktualni načelnik tamošnje općine. Za potpredsjednike izabrani su Marko Slavić iz Virovitice i Mirko Matić iz Macuta.

„U županijskoj organizaciji SDP-u, za razliku od nekih drugih organizacija, članice i članovi su imali mogućnost izbora. U toj utrci bio je kolega Tomislav Bračun, nedavno po drugi put izabran za načelnika općine Nova Bukovica, i ja kao dosadašnji predsjednik. U korektnoj i fer utakmici, kako priliči SDP-u, izabran sam za novog-starog predsjednika što mi je treći mandat na ovoj odgovornoj poziciji. Turbulencije, koje su bile prisutne u SDP-u na nacionalnoj razini više ne mogu biti izgovor i razlog smanjenoj aktivnosti stranke na nižim razinama i, osobno, očekujem jedan poletniji i živahniji a nadasve aktivniji SDP na području cijele Virovitičko-podravske županije“, izjavio nam je Mate Vukušić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije SDP