Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Slatina

Slatinski vodoinstalateri treći

  Petar Žarković/Glas slavonije           19.04.2012.         1488 pogleda
Slatinski vodoinstalateri treći

U organizaciji i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Društva za strukovno obrazovanje, u Industrijsko-obrtničkoj školi u Novoj Gradiški održano je 14. državno natjecanje učenika u zanimanjima vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije.

U jakoj konkurenciji strukovnih škola iz cijele hrvatske, učenici Industrijsko-obrtničke škole iz Slatine, Bojan Đekić i Kristijan Vuković, osvojili su odlično 3. mjesto u zanimanju vodoinstalater. Prema riječima ravnatelja škole, prof. Mladena Graovca, postignuti rezultat potvrdio je da se isplatio višemjesečni mukotrpni rad učenika, a velike zasluge pripadaju i njihovu mentoru, stručnom učitelju Ernestu Balti, koji je kvalitetno pripremio učenike da pokažu svoje znanje i umijeće.

Na natjecanju je sudjelovalo 30 učenika i 15 mentora iz tehničkih i obrtničkih škola iz Slatine, Karlovca, Koprivnice, Šibenika, Rovinja, Zadra, Siska, Slavonskog Broda, Čakovca, Splita i Nove Gradiške. Svečanosti otvorenja nazočili su Ivan Turković i Branko Švara, predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Agencije za strukovno obrazovanje. Ravnatelj Graovac zahvalio je učenicima i mentoru na odličnom uspjehu i promicanju imena škole.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Slatina