Počinje prikupljanje potpisa liječnika za povlačenje suglasnosti za prekovremeni rad
DHMZ: Djelomice sunčano uz porast naoblake
HAK: Na mostovima i nadvožnjacima moguća poledica
Ribić: Ne očekujem da će Vlada posegnuti za zabranom štrajka
Peović: Hrvatskoj su potrebne korjenite promjene
Sladoljev (Most): Zakon o navijačima je licemjeran i kontradiktoran
Ministarstvo pravosuđa kreće s energetskom obnovom zgrade Općinskog suda u Virovitici

  Izbori 2013.

Slatinski SDP organizira besplatne pripreme za državnu maturu

        25.03.2013.         1722 pogleda
Slatinski SDP organizira besplatne pripreme za državnu maturu

Uvažavajući teško socijalno stanje u gradu i veliku nezaposlenost, na inicijativu Forumu mladih SDP-a slatinska Gradska organizacija SDP organizirat će besplatne pripreme za državnu maturu. „Svjesni da veliki broj roditelja na može platiti pripreme za državnu maturu u Zagrebu ili Osijeku, dogovorili smo se da iz matematike, hrvatskog i engleskog organiziramo pripreme", kaže kandidat za gradonačelnika Slatine Slobodan Perić.

Na temelju provedene ankete  slatinskom SDP-u javilo se 50 maturanata koji će u narednom periodu pohađati pripreme.

Troškove održavanja priprema za državnu maturu namiriti će se iz sredstava koja su bila namijenjena za vođenje kampanje. „Neka to bude doprinos i naša pomoć daljnjem obrazovanju naših maturanata i biti ćemo jako zadovoljni ako im to pomogne pri upisu na željeni fakultet", kaže Perić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Ana Borongay
27.3.2013. 8:07
Da, u pravu ste. A možda bi i trebalo provesti analizu (pa iz toga izvući zaključke i poraditi na promjenama nabolje), koliko učenika upiše željeni (zaista željeni) fakultet (a ne da oni koji žele studirati engleski završe na prehrambenoj tehnologiji, primjerice).
mastermind
26.3.2013. 23:54
Najžalosnije od svega je što učenici uopće moraju ići na te pripreme, a o instrukcijama iz pojedinih predmeta da ne govorim...
Ana Borongay
26.3.2013. 22:57
Sjajna ideja. Drago mi je da se tako nešto pametno, konstruktivno organizira u Slatini.
općinaSlatina
26.3.2013. 19:35
A Zašto je trava zelenija kod susjeda?

Vidiš prema mojim informacijama je baš onako kako je u tekstu i bez nedoumica a kako je potvrdila i tikica,
tako da ne znam koje su to tvoje dezinformacije iz sdpa i koji im je cilj..
i tko su ti tvoji informatori ili tzv. dezinformatori iz sdp-a i koliko su zapravo nebitni ako ne raspolažu tako očitim informacijama o aktivnostima njihove stranke..

Da li tu nesigurnost širi netko tko nije sretan što se baš sdp sjetio ili dosjetio da umjesto novca na neke plakate koji će i tako završiti kao smeće, pokidani od političkih protivnika ta sredstva potrošiti na ovaj način što je u svakom slučaju za pohvalu. Lako moguće, a gdje si onda ti u toj priči..
fitilj
26.3.2013. 14:59
@tikice kao što sam rekao hvale vrijedna akcija i ako se održava, sve je super. No ipak se pitam kada je sve tako jasno, bez nedoumica o terminu održavanja i super organizirano zašto su neki otišli izvan Slatine?
tikica
26.3.2013. 14:04
Morat ću da se obratim zbog tvoga komentara fitilju. Naime i moje dijete ide na te pripreme koje se uredno održavaju i odaziv je zaista veliki, a što se financiranja tiče nisu bile nikakve nedoumice već je sve riješeno upravo tako kako stoji u tekstu.
fitilj
26.3.2013. 11:58
Hvalevrijedna akcija bude li SDP održao riječ i uistinu organizirao besplatne pripreme za državnu maturu.

Prema mojim informacijama nije sigurno da će se to doista i dogoditi. Naime nakon što je odaziv bio neočekivano visok, pojavile su se nedoumice u mogućnost finaciranja, te su maturantima poručeno da će ih se o tome obavijestiti za vrijeme praznika.

Time je stvorena neigurnost među njima zbog čega je dio maturanata, bar onih čiji su roditelji bili su bili u mogućnosti to financirati, otišli na pripreme.

Mislim da su praznici bili idealno vrijeme za provođenje besplatne pripreme za državnu maturu.

Zato živi bili pa vidjeli hoće li SDP ispuniti to svoje obećanje!


Još iz kategorije Izbori 2013.Virovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.