Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Izbori 2013.

Slatinski SDP o anketi Virovitičkog lista: Što je babi milo, to joj se i snilo

        20.02.2013.         3316 pogleda
Slatinski SDP o anketi Virovitičkog lista: Što je babi milo, to joj se i snilo

Anketa objavljena u Virovitičkom listu prema kojoj  je HDZ na području Virovitičko-podravske županije vodeća stranka, a njihovi kandidati u gradovima i općinama za gradonačelnike i načelnike daleko ispred ostalih neuvjerljiva je i nevjerodostojna.Više mi sliči na ono „što je babi milo to joj se i snilo".

Ako je u Slatini HDZ vodeća stranka, a kandidat HDZ-a za gradonačelnika uvjerljivo vodi, to znači da su stanovnici našeg grada prezadovoljni današnjim vodstvom, svojim životnom standardom, te da smo prosperitetan i ekonomski dinamičan grad. Svi znamo da je to daleko od istine, jer, na žalost, Slatina je jedan od najsiromašnijih gradova u RH, a znamo čijom zaslugom. Također, znamo da postoji konsenzus, da su nužne promjene, da ovakva vlast mora otići, naravno voljom birača. Mislim da se ovom podvalom HDZ prevario i podcijenio Slatinčane i njihov zdrav razum. Slušajući komentare sugrađana time su izazvali suprotan efekt, jer rijetko tko više može nasjesti na takve podvale.

Anketa samo jedan spin, vjerojatno i za unutarstranačke potrebe, da bi se pokazala snaga stranke, koja je ozbiljno nagrižena i ugrožena, pa i sudi joj se za korupciju. Ne razumijemo zašto uredništvo Virovitičkog lista taji koja je to neovisna agencija na respektabilnom uzorku od 3.700 ispitanika provela anketu. To je krajnje neprofesionalno, jer u nepotpisanom tekstu je očito za koga navijaju. Mi ćemo uskoro objaviti rezultate ankete provedene na području Grada Slatine u siječnju ove godine bez friziranja rezultata, koja govori o sasvim suprotnom raspoloženju birača,"  rekao je na konferenciji za novinare predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću, te kandidat za gradonačelnika te političke stranke u Slatini Slobodan Perić.

Foto: Dragutin Fišli/Domovina blog

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

općinaSlatina
22.2.2013. 23:57
Uglavnom od hadezea je bolji čak i ovaj SDP, ovi još imaju vremena da isprave svoje greške a za sramotni hadeze nema oprosta dosta je bilo tog ..

A nekima džaba pisat i objašnjavat i da im nacrtaš ne bi vrijedilo..
ban88
22.2.2013. 19:18
Samo se ti i dalje nadaj .Aovo zadnje si u pravu.
općinaSlatina
22.2.2013. 16:33
Nadam se da se to "toliko od mene" odnosi na vtnet i da se više nećeš javljati. Pozdrav..
A nekima džaba pisat i objašnjavat i da im nacrtaš ne bi vrijedilo..
ban88
22.2.2013. 11:21
Ne ,nego si napisao tu se na tezat s ovima za 3%.Epa među njih spadaju i drugi i isto ništa ne proizvode nego su javna usluga građanima.Tebe boli to što si malo razmislio pa sad nećeš priznati nego se izvlačiš.Toliko od mene.
općinaSlatina
21.2.2013. 23:57
da sam planiro spominjati policiju školstvo i ostale koji su od koristi možda bih ih i spomenuo.
a tebe boli dio gdje spominjem .. a niti što proizvode niti su od ikakve koristi i tako čekaš svaki glupi papir da ti riješe danima..
A nekima džaba pisat i objašnjavat i da im nacrtaš ne bi vrijedilo..
ban88
21.2.2013. 23:03
Svaka čast na ovom komentaru, a kad se sljedeći put razboliš ili ti bude trebala hitna ili ne daj Bože policija ili vatrogasci nek ti uzmu tri posto sa računa za uslugu.Ti ljudi su se odrekli 2000kn plaće u zadnjih 6g. rade u tri smjene kad ti doma jedeš šunku za Uskrs 24sata na dan i isto spadaju u drž. službu.Za ovakav komentar te može biti sram.Čisti primjer potpunog neznanja.Sto posto misliš da su drž.službenici samo referenti u uredima,ali za takvo neznanje su krivi i mediji koji svaki dan te časne ljude prikazuju kao piskarala,a o ovima koje sam nabrojao ni riječi.I za nagradu za sva odricanja i odvojenost od obitelji kažeš treba im dati otkaz.Epa stani u red jer ispred tebe ih nažalost ima puno.
općinaSlatina
21.2.2013. 22:50
vidimo gdje smo šta smo, koga briga za ankete.
tko još da glas hdzu stvarno treba na neki pregled, u 21st pushit njihove fore domoljublja lažnog nacionalizma desničarenja zavijanja o prošlosti znači samo idemo dalje.. do sljedećeg kontejnera.
A SDP kao nevalja..
SDP može bolje, sigurno,
samo moraju napokon razumjeti da samo danas imaju priliku da nešto promijene, sad odmah i na prvu druge prilike neće biti ni za njih a možda ni za nas, , ukradi utaji porez u zatvor expresno, rezanje i otpuštanje koliko god treba i tu se natezat sa ovima za 3%, strašno a niti što proizvode niti su od ikakve koristi i tako čekaš svaki glupi papir da ti riješe danima. Zamisli najači sindikat a minimalna korist od njih za državu, a oni koji krvare na poslu e za te je sindikat nešto komunističko to nevalja pa ih svakakve budale vozaju i j. u mozak.
Kako je jedan rekao jest ću ako treba govna godinu dana, ali reci iz tog i tog razloga i za godinu dana bit će bolje. A dok mi već godinama jedemo govna i šutimo tako nam je kako je, dobro ne svi hadezejci izgleda jedu nešto drugo.
A druge stranke ništ koristi većinom trgovačka društva, možda nešto lokalno ima šanse.
A nekima džaba pisat i objašnjavat..
fitilj
21.2.2013. 20:30
Zašto ne piše da je presicu organizirao bračni par SDP i HNS, ili bar tako ispada po slici u naslovu!
ban88
21.2.2013. 17:11
A,Lora Vidović vas ne pati tako jako.Skim si takav si
fitilj
21.2.2013. 11:31
Naravno da rezultate enkete treba gledati uvijek sa stanovišta tko ju je naručio i platio.

Ne vidim zašto bi anketa znači da su stanovnici Slatine prezadovoljni današnjim vodstvom i svojim životnom standardom.

Prije bi pomislio da su rezultati ankete preslika rezultata državne politike kukulele vlastiv i naravno potencijala SDP-ovih kadrova koji su kao i sadašnje vodstvo Slatine, dokazali da služe svojim gazdama u Zagrebu, a ne građankama i građanima Slatine.

I zato će SDP objaviti neštošto je narod nazvao tuk na utuk, ili vratiti jednako, jednakim.

(i tuđman je imao svoj ki-bi-da-bi)


Još iz kategorije Izbori 2013.