Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Slatina

Slatinski Happy !

  Dragutin Fišli/Domovina net           05.04.2014.         2573 pogleda
Slatinski Happy !

U organizaciji Turističke zajednice grada Slatine , jučer, 4. travnja, započelo je snimanje plesno-turističkog spota, kao promociju grada i turističkih znamenitosti.

Spot je zamišljen kao plesna razglednica Slatine, po uzoru na neke veće gradove, a na projektu su sudjelovale osnovne škole, dječji vrtići, Srednja škola Marka marulića, Industrijsko-obrtnička škola Slatina,udruga KRIK,plesna skupina ZUMBA, Glazbena škola Slatina, Biciklistički klub Slatina, Moto klub Speed Slatina...,te građani Slatine.
Već od jutra započelo je snimanje Happy spota krenuvši od osnovnih škola i dječjih vrtića, da bi potom zaplesali srednjoškolci  ispred svojih škola. Vesela povorka na kratko je obišla i Slatinsku tržnicu, te se zaputila u Park 136. slatinske brigade, gdje su im se pridružili građani i glazbenici Glazbene škole Slatina, te ZUMBE koje su zaplesale na rukometnom igralištu i ispred zgrade Gradske uprave.
Snimanje se nastavilo na jezeru Javorica sa članovima Moto kluba Speed Slatine i njihovim oktanskim ljubimcima.
Projekt se nastavlja i narednih dana, jer u jednom danu se jednostavno nije moglo obići sve zamišljene i po scenariju zacrtane lokacije.
Helena Hegediš direktorica Turističke zajednice grada Slatine je objasnila kako se projektom žele pokazati sve ljepote i turističke destinacije, kao i kulturna baština grada Slatine. Tako da su ciljano odabrane razne lokacije u gradu i oko njega.
Kako je bilo na snimanju Happy spota u produkciji studija Marinianis, snimatelja Tomislava Felbara, pogledajte u fotogaleriji : Domovina.net: Slatina zaplesala Happy

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

slavonac11
6.4.2014. 13:36
...direktorica Turističke zajednice grada Slatine je objasnila kako se projektom žele pokazati sve ljepote i turističke destinacije...

XD


Još iz kategorije Slatina