Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Slatina

Slatina dobila vježbalište na otvorenom

  uk/gg           21.07.2015.         2353 pogleda
Slatina dobila vježbalište na otvorenom

Udruga mladih Krik, Klub urbane kulture i Biciklistički klub Slatina zajedničkim su snagama jučer,  postavili vježbalište na otvorenom koje se nalazi na obali jezera Javorica. U sklopu vježbališta postavljeno je 6 sprava koje su na raspolaganju svim građanima. Vježbalište/teretana na otvorenom dio je Građanske akcije Sportsko-rekreacijska zona Bunarić – Javorica koju financiraju Zaklada Slagalica i Grad Slatina.

Ovom akcijom postavljena je poučna staza između Bunarića i Javorice na kojoj se možete upoznati s bogatstvom flore i faune ovog područja te saznati mnogo zanimljivih informacija, započeli označavanje planinarskih i pješačkih staza prema pravilima Hrvatskog planinarskog saveza, uredili biciklističku stazu, te postavili teretanu na obali jezera Javorica. Smatramo da je ovaj projekt početak promoviranja zone Bunarić – Javorica u sportsko – rekreativne svrhe.

Osim članova tri udruge u aktivnostima su sudjelovali i članovi HGSS - Stanice Orahovica, Karate klub ”Shorinji kempo” Slatina i drugi volonteri koji su entuzijastičnim radom ostvarili ovaj projekt. U realizaciji projekta sudjelovalo je 30 – ak volontera koji su odvolontirali 228 sati. J

Sprave je izradila tvrtka Unimont d.o.o. Slatina, a svoju suglasnost za postavljanje sprava dali su Hrvatske Vode i Grad Slatina.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Slatina