Banner
Hrvatski saboru u srijedu o konačnom prijedlogu Zakona o turizmu
Lalovac (SDP): Osobni podaci 313.000 građana našli su se na crnom tržištu
Mađerić: Zakonom se sprječava zlouporaba prikupljenih sredstava humanitarne pomoći
Pripuz pisao Milanoviću zbog Jakuševca: Zamjera mu selektivni pristup
PISA testovi: Hrvatski učenici u prosjeku, osim u matematici
Zavod za javno zdravstvo: Nema ugroze zdravlja građana
Zavod za javno zdravstvo: Nema ugroze zdravlja građana

  Izbori 2011

Skup HSS-a za Općinu Suhopolje održan u Borovi

        26.11.2011.         2238 pogleda
Skup HSS-a za Općinu Suhopolje održan u Borovi

Predsjednik stručnog vijeća HSS-a Virovitičko-podravske županije i 11. na listi HSS-a u 4. Izbornoj jedinici Dinko Beleg i  predsjednik Općinske organizacije HSS-a  Suhopolje Željko Mikolčić pozdravili su okupljene , a Dinko Beleg predstavio je kandidate na listi HSS-a u 4. Izbornoj jedinici.

Nositelj liste Mato Barukčić naglasio je da HSS na parlamentarne izbore izlazi polažući račune za sve ono što je u koalicijskoj vlasti napravljeno te napomenuo da su i u posljednje četiri godine kao i u 107 godina dugoj stranačkoj povijesti HSS-ovci radili pošteno.

„Prigovarali su nam da ministar turizma ne može biti iz kontinentalnog dijela Hrvatske, a danas je Damir Bajs najuspješniji hrvatski ministar" rekao je Barukčić te naglasio da je zahvaljujući HSS-u u pregovorima s Europskom unijom osigurana financijska omotnica za poljoprivredu u iznosu od 780 milijuna eura.  „Htjeli smo mi i više, ali su oni koji su se kasnije  okupili u Kukuriku koaliciji tada  govorili  da je HSS preskupa stranka i da je izdvajanje za selo i poljoprivredu bacanje novca, mi ne mislimo tako i to smo dokazali svojim postupcima", rekao je Barukčić. Naglasio je da, ukoliko se obistine ankete i Kukuriku koalicija osvoji dvotrećinsku većinu na parlamentarnim izborima, Hrvatskoj prijeti dekršćanizacija, ukidanje vjeronauka u školama i sl.. HSS se tome protivi i u svome programu ističe 2 cilja: zdravu i postojanu obitelj i zdravo i postojano gospodarstvo, rekao je, među ostalim,  Barukčić.

Potpredsjednik Županijske organizacije HSS-a Virovitičko-podravske županije i 3. na listi HSS-a u 4. izbornoj jedinici Zdravko Dijaković rekao je da je u posljednje dvije godine zahvaljujući HSS-u u infrastrukturne objekte i škole u Općini Suhopolje uloženo oko 20 milijuna kuna, a u pripremi su projekti vrijedni 40 milijuna kuna.

Nije točno, rekao je, da HSS ne može izboriti saborski mandat u 4. izbornoj jedinici. „Imamo dovoljno članica i članova koji su stvarna snaga HSS-a" naglasio je Dijaković. Dodao je da će HSS kao mala stranka nakon izbora biti prevaga u donošenju svih važnih odluka te pozvao okupljene da svoj glas na izborima daju HSS-ovoj listi broj 11 na kojoj su uspješni i pošteni kandidati.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Izbori 2011