Plenković: Grbin kapitulirao, Milanović krši Ustav, Most politička sitnež
Udruga osoba s amputacijom poziva na uvođenje novog standarda proteza i kolica
Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj
HZJZ: Pojava hripavca u EU zemljama ne može se dovoditi u vezu s našom situacijom
Možemo: Zabranit ćemo prodaju dugova i uvesti zastaru za dugove do 3 prosječne plaće
WHO: Virus hepatitisa dnevno ubije 3500 ljudi
Zemlja ruši globalne toplinske rekorde deseti mjesec zaredom

  Lokalni izbori 2009.

Škoro i Bogdan potpora HDZ-u u drugom krugu u Špišić Bukovici, Crncu i Sopju

        26.05.2009.         4092 pogleda
Škoro i Bogdan potpora HDZ-u u drugom krugu u Špišić Bukovici, Crncu i Sopju

VIROVITICA -  «Postignuti rezultati na izborima daju nam snagu za još veći angažman u nastojanju da što više učinimo za stanovnike Virovitičko-podravske županije», rekao je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, Josip Đakić na današnjoj  konferenciji za novinare na kojoj se čelništvo HDZ-a biračima zahvalilo na potpori i najavilo predizborne skupove s koncertima u općinama Špišić Bukovici, Crncu i Sopju gdje se organizira drugu izborni krug.  «Pozivamo sve neodlučne birače da izađu n izbore i glas daju našim kandidatima», kazao je Đakić

«HDZ će imati vlast u 12 općina i 3 grada, praktično apsolutnu vlast, što dovoljno govori o našem radu», rekao je virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, zahvaljujući se biračima na povjerenju. Gradonačelnik Ivica Kirin kazao je kako rađani nisu glasovali protiv jer je vlast puno učinila na poboljšanju standarda života u svim gradovima i općinama. «Od danas kreće nova predizborna kampanja za izbore 2013. godine», rekao je Kirin.

Na koncertima u Špišić Bukovici (srijeda, 20.30) i Sopju (četvrtak, 20.30) nastupa Škora, a Crncu (petak, 20.30)  Zvonko Bogdan.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

zagi
6.6.2009. 21:39
A ŠTO SMO STALI? BILO BI ZANIMLJIVO VIDJETI KOLIKO JE TKO POTROŠIO SREDSTAVA ZA KAMPANJU, EVO KAKO JE U ZADRU??

Zadarski građevinari Kalmetinom HDZ-u dali 400 tisuća kuna za izbornu pobjedu

GRADSKO izborno povjerenstvo Grada Zadra objavilo je danas financijsko izvješće kandidata za gradonačelnike tog grada. Prema financijskom izvješću kandidat HDZ-a Zvonimir Vrančić koji je osvojio 55,06 posto glasova, utrošio je u kampanju 530 tisuća kuna, dok je kandidatkinja SDP-a Ingrid Antičević Marinović koja je osvojila 40,60 posto glasova potrošila 338.256 kuna.

Dao i za suprugu
Zadarske građevinske tvrtke Meteorit, Duca i Franto prednjače po donacijama za HDZ-ovog kandidata pa je tako Mladen Ninčević ispred Meteorita donirao 150 tisuća kuna, kao i Antonio Duca s istim iznosom. Pedeset tisuća kuna manje donirao je građevinar "Frante" Tomislav Škara. Među donatorima HDZ-a su i tvrtke "Adriatic servis", "Vigens" i ‘"Turisthotel" koji su donirali od dvadeset i pet do pedeset tisuća kuna.

Kardiolog Zoran Antun Savić, čija je supruga na listi HDZ-a postala nova gradska vijećnica uplatio je 20 tisuća kuna za izbornu pobjedu.

50 tisuća odnijele plesačice
Zanimljivo je napomenuti kako je prema računima koje je podnio HDZ-ov kandidat 104 tisuće kuna otišlo je u promidžbeni materijal, a kako stoji za plesne grupe i hostese izdvojilo se 51.556 kuna!
tomislav
2.6.2009. 15:44
Mislim da ova stalna postapalica dolazi od one pjesme E moj druze beogradski (slavonijom sela gore ...) koju je ispjevao Jura S.
tomislav
31.5.2009. 22:08
e moj kićo

E moj Kozmo

e moj dalton
dalton
31.5.2009. 21:54
Obećao sam da ću se javitiu kakav je rezultat u Sopju. Za načelnika je izabran kandidat HDZ-a
s 58% dok je protukandidat iz SDP-a) dobio 42% glasova. U samom Sopju (obadva kandidata su iz Sopja) kandidat iz HDZ-a je dobio 142 a kandidat SDP-a 244 glasa. Čestitam pobjedničkom dvojcu na političkoj pobjedi a njihovim konkurentima na moralnoj pobjedi jer su imali "muda" da se suprostave Tolušiću, Kirinu Jopi i ostalima. Vratili smo se u jednopartijski sistem. Srljamo dolje!
dalton
31.5.2009. 6:22
E moj Kozmo! Po mojim saznanjima na skupu u Sopju je bilo oko 300 građana s područja općine Sopje i za njih je napravljen taj skup jer oni glasaju danas i održan je politički korektno a zabavni dio s Kićom je oduševio sve. Na skupu HDZ-a i inih nije ni toliko bilo građana iz općine Sopje nego su svi došli po političkoj direktivi da se pokaže moć i zestrašivanje a govori su bili puni laži i mržnje. Pljeskala je samo profesionalna pljeskačka grupa iz Suhopolja "Cure". A i kiro se opet proslavio, dečko "prosviro"!. Vratili su nas u neka davna vremena! Hvala im! Danas ćemo vidjeti taj rezultat!
KOZMO
30.5.2009. 23:06
e moj kićo prodao si dušu slavonsku istinsku hrvatsku crveno crnima koliko jada
sto se sve radi za pare kruha bih bio gladan ali njima nebi pjevao
kažu da je bio jadan taj skup jedva 200 ljudi sa općine
a hdz preko 2000 e moj narode zar zaboraviste što sve komunjare naprave hrv. narodu zadnji prim. u sloveniji
B-B-B
30.5.2009. 22:55
Naravno sve najbolje i o Kići.
B-B-B
30.5.2009. 22:51
Mogu vam reći da je jučer u Crncu Zvone također prekrasno pjevao. Ja ga nikada nisam baš nešto posebno volio slušati ali ga je moj otac uvijek hvalio, jučer sam ga prvi puta slušao uživo i stvarno je originalan, čovjek ima 67 godina a pjeva kao dečko.
dalton
30.5.2009. 20:30
Poštujem tvoje mišljenje prema Zvonku Bogdanu.I ja sam za i volim sve njegove pjesme. Ali Kićo je nešto drugo. Provjerio sam kod jednog prijatelja iz Slatine zašto je Kićo došao svirati za "crvene". Rekao je u šali i da je boja HDSSB-a crvena a i jedan od kandidata mu je prijatelj odavna tako da se sve poklopilo. I da je Kićo pravi šoumen premda je u godinama koje mu baš glasu ne smetaju a stasu... to je druga priča.
tomislav
30.5.2009. 19:47
Ne znam, od uvijek sa Zvonka obozavao a hocu reci nisam ni u kakvoj vezi s tim umjetnikom nego stavljam backe sjetne bunjevacke pjesme ispred kicinih drmezza, makar sve ima svoju publiku. Uostalom jel taj Kico nije sjedio (samo sjedio jer mu nisu dali da izlazi i prica) u saboru kao zastupnik u ime desnog krila a nikako sdp-a.
zagi
30.5.2009. 16:23
dalton
"Zašto niko ne spominje jedan fini predizborni skup u srijedu u Sopju kao podrška kandidatima za načelnika i zamjenika mu. Estradna podrška: krunoslav Kićo Slabinac, glavom i bradom. Slučajno sam preko prijatelja bio na tom skupu. (Organizatori su bili SDP i HDSSB i HSP). Lijepo, zabavno, politički uredno bez pretnji i ucjena. Kićo je iako nešto stariji gospodin nenadmašan. Ima li tko kakav komentar što se tiče tog skupa."

Dobro zapažanje, zašto? Zato što ne samo da mediji ne prate sve skupove jednako, već određeni imaju privilegiju.
ali NITI TO NIJE SVE, DA LI JE ITKO VIDIO I JEDAN PLAKAT OPRBE NA PODRUČJU VPŽ, NIJE.
SLIČAN PRIMJER KAO U SLATINI DESIO SE I U KARLOVCU. NAIME, U SLATINI U SUKOBU OKO POSTAVLJANJA PREIZORNIH PLAKATA DOŠLO JE DO SVAĐE SDP-A I HDZ-A OKO POSTAVLJNJA PLAKATA. REAGIRA POLICIJA I ZNA SE TKO JE IZVUKAO DEBLJI KRAJ.

Karlovac: Potrgani svi plakati SDP-a

Naime tijekom noći s četvrtka na petak u gradu Karlovcu poskidani su doslovno svi plakati SDP-a postavljeni u četvrtak, dok u isto vrijeme, ističu SDP-ovci, niti jedan plakat HDZ-a nije ni dirnut.

``Samo naivac može pomisliti da je ovaj čin plod pojedinaca koji ne trpe SDP, to je organizirana akcija smišljena u HDZ-u, a provedena preko njihove mladeži. Moglo bi se to nazvati prljavom kampanjom, no skidanje svih SDP-ovih plakata prije svega je odraz ljudske neciviliziranosti, sklonosti totalitarizmu i na kraju, kriminalnom djelovanju jer uništavanje tuđe imovine nije ništa drugo nego kriminal``, poručuju iz SDP-a.

Socijaldemokrati smatraju da ovo nije tek predizborna provokacija, već ``udar na slobodu izražavanja, kojim je HDZ odaslao jasnu poruku kako preziru demokraciju``.
dalton
30.5.2009. 13:40
Ma što se tiče Tomislava ja sam mislio na pjevače (Škoru, Kiću, Bogdana) a ne političke opcije. Zašto se o tom skupu u Sopju ne piše nigdje. Možda zato što je to bio SDP,HDSSB,HSP. Ali drugi dan je bio Škoro u Sopju kao mamac i cijela bulumenta političara Tolušić, Jopa, Kiro, svi gradonačelnici i načelnici iz županije kao podrška njihovom kandidatu (kasnije ću napisati kojem, neznam ga), cijela bulumenta političara sa pratnjom više stotina obožavatelja. Htio bi znati što se to događa, nešto tamo im ne štima, ko ih to koči u nezaustavljivom pohodu na apsolutnu vlast u županiji. Imamo pravo znati! Vi ste na potezu!
Feral
30.5.2009. 8:15
Daltonu,
pa kritiziram one koji su na vlasti. Što bi u zadnje vrijeme rekli kritiziram VERTIKALU.
Učinci vertikale su strašni jer kako i sami vlastodršci kažu nije problem napisati projekt nego treba donijeti novce iz Zagreba.Kritiziram one koji vlaaju da budu bolji kada je već oporba ovako jadna.
dalton
30.5.2009. 7:25
Da "Svaki cigan svojeg konja hvali!"
tomislav
30.5.2009. 0:53
Ja sam u svakom slucaju za Zvonka Bogdana on mi je strasan, ima dussu kad pjeva. I po koja devojcica ... (iz pjesme Kad sam bio mladjan lovac ja).
dalton
29.5.2009. 23:04
Štovana gospodo vtnetovci!
Ovdje govorimo o predizbornim skupovima HDZ-a s estradom kao podršci njihovim kandidatima u drugom izbornom krugu! Ali i njihovi protukandidati su održavali skupove s estradnim zvijezdama. Zašto niko ne spominje jedan fini predizborni skup u srijedu u Sopju kao podrška kandidatima za načelnika i zamjenika mu. Estradna podrška: krunoslav Kićo Slabinac, glavom i bradom. Slučajno sam preko prijatelja bio na tom skupu. (Organizatori su bili SDP i HDSSB i HSP). Lijepo, zabavno, politički uredno bez pretnji i ucjena. Kićo je iako nešto stariji gospodin nenadmašan. Ima li tko kakav komentar što se tiče tog skupa.
Feral
29.5.2009. 14:53
A zašto ne organizirate koncert da malo uveselite one jadne radnike kojima je plaća smanjena za deset postotaka da ne dobiju otkaz ?
Oni su već glasali ili što ?
tomislav
28.5.2009. 10:42
A Zvonko nas hrvatina protiv kojeg je grmila cijela nacija devedestih, on pjeva kao hrvat na srpskom a Dancuo kao srbin na hrvatskom onu Kad sam bio mladjan lovac ja jedna me je moma volela, a ta moma .. to bejase moja dragana (sorry srpska verzija).
Bez obzira na to sjeca se Zvonko onog nezaboravnog koncerta na Trgu marsala Tita u Subotici negdje 1988 kad je pjevao sa primasicom mladom tamburasicom, kako je dobro bilo ... Nema vise konja konja konja koji jure a u stvari nikuda ne zure ... neci vise itji na tu stranu ...
tomislav
28.5.2009. 8:36
Zvijezda to se on `sprda` sam sa sobom ako se radi o tom tipu. Inace kod nas se kaze `rugati` i mislim da je ovaj izraz krajnje `istocnjacki`. Ali ja nemam nista protiv tek malo gledam na dobar jezik jer ljudska glupost nema granica.
Pozdrav
Zvijezda
28.5.2009. 7:59
A, Tomislave, sprdaš se iz Skore, a ništa, ti predloži koji bi to bili prikladni s tvoje točke gledišta. Tomsona je rezerviro Bandić,valjda
tomislav
28.5.2009. 4:47
Jel to onaj skoro `otvor zeno kapiju man` se ocenasa ... ` Taj je nas ccoik ...
tomislav
27.5.2009. 22:23
Mozda je ovaj Thom-Son kad si je vec dao englesko ime a inace pitam se da njega S Zarkovic nije prijavio tuzilastvu nego jadne male blogere koji ga jos uz put ni uvrijedili nisu, osim naravno onog FT.
Deer
27.5.2009. 21:53
a di vam je tomson?


Još iz kategorije Lokalni izbori 2009.