Milanović: Ovo nije porezna reforma
Marić: Svaku kritiku porezne reforme treba gledati kao pozitivnu
Pametno: Porezi sve kompliciraniji, a njihovo administriranje sve skuplje
Branko Grčić: Nova porezna reforma je skromna
Zeleni poduprli najavljenu mjeru dodatnog poreza na šećer
Kujundžić: Demokratsko je pravo oporbe tražiti opoziv ministara
Vozači, oprez: U parkiranom automobilu izmjerena temperatura od 74 stupnja

Sistemske konstelacije u Orahovici okupile preko sedamdeset zainteresiranih građana


  Zdravstvo           Suzana Đebro           13.05.2015.         1185 pogleda
Sistemske konstelacije u Orahovici okupile preko sedamdeset zainteresiranih građana

U organizaciji Udruge Putokaz Orahovica proteklog vikenda u hotelu Dukat održana je promocija hrvatskog izdanja knjige “Čak i po cijenu života – sistemske konstelacije u radu s oboljelima” autora Stephana Hausnera, Naglasak predavanja je bio na pojmu sistemskih konstelacija, te načinu na koji radionice mogu pomoći u rješavanju konkretnih problema.

Nakon predavanja i održanih radionica, Suzana Vičik, prof.def.pup., voditeljica sistemskih konstelacija ne skriva svoje oduševljenje niti ljudima, niti Orahovicom:

„Izuzetna mi je čast što sam pozvana od strane Marije Lune ( prevoditeljice knjige Čak i po cijenu života) i doktorice obiteljske medicine Marijane Peček u Orahovicu. Organizatori promocije knjige Čak i po cijenu života i radionice sistemskih konstelacija iz Udruge Putokaz koje sam upoznala su izvanredni ljudi puni elana i znanja. Zahvaljujući njima posjećenost na promociji je bila iznad svih očekivanja. Kao voditeljica radionica sistemskih konstelacija moram reći da je i na radu u Orahovici atmosfera bila puna poštovanja i uvažavanja svih sudionika. Zajedno smo se odvažili pogledati u svoju nutrinu, suočiti se sa bolom, tugom, težinom, gubitkom i steći uvid u najjače i najintimnije povezanosti u ljubavi sa sobom i članovima naše obitelji. Taj uvid baca novo i jako svjetlo na sve što nas okružuje i otvara vrata za cjelovitiji odnos prema životu. Veselim se budućim susretima i zajedničkom radu na dobrobit svih“.

Nazočnima se po završetku predavanja obratio i potpredsjednik Udruge „Putokaz“, Nikola Ristić zahvalivši se svima na odazivu.

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Zdravstvo



Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: