Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Zdravstvo

Sistemske konstelacije u Orahovici okupile preko sedamdeset zainteresiranih građana

  Suzana Đebro           13.05.2015.         1901 pogleda
Sistemske konstelacije u Orahovici okupile preko sedamdeset zainteresiranih građana

U organizaciji Udruge Putokaz Orahovica proteklog vikenda u hotelu Dukat održana je promocija hrvatskog izdanja knjige “Čak i po cijenu života – sistemske konstelacije u radu s oboljelima” autora Stephana Hausnera, Naglasak predavanja je bio na pojmu sistemskih konstelacija, te načinu na koji radionice mogu pomoći u rješavanju konkretnih problema.

Nakon predavanja i održanih radionica, Suzana Vičik, prof.def.pup., voditeljica sistemskih konstelacija ne skriva svoje oduševljenje niti ljudima, niti Orahovicom:

„Izuzetna mi je čast što sam pozvana od strane Marije Lune ( prevoditeljice knjige Čak i po cijenu života) i doktorice obiteljske medicine Marijane Peček u Orahovicu. Organizatori promocije knjige Čak i po cijenu života i radionice sistemskih konstelacija iz Udruge Putokaz koje sam upoznala su izvanredni ljudi puni elana i znanja. Zahvaljujući njima posjećenost na promociji je bila iznad svih očekivanja. Kao voditeljica radionica sistemskih konstelacija moram reći da je i na radu u Orahovici atmosfera bila puna poštovanja i uvažavanja svih sudionika. Zajedno smo se odvažili pogledati u svoju nutrinu, suočiti se sa bolom, tugom, težinom, gubitkom i steći uvid u najjače i najintimnije povezanosti u ljubavi sa sobom i članovima naše obitelji. Taj uvid baca novo i jako svjetlo na sve što nas okružuje i otvara vrata za cjelovitiji odnos prema životu. Veselim se budućim susretima i zajedničkom radu na dobrobit svih“.

Nazočnima se po završetku predavanja obratio i potpredsjednik Udruge „Putokaz“, Nikola Ristić zahvalivši se svima na odazivu.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Zdravstvo