Banner
HAK zbog olujnog vjetra zatvorio A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu
DHMZ: Oblačno, vjetrovito i kišno vrijeme, u višem gorju snijeg
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Zdravstvo

Siniša Brlas u Srbiji predstavio priručnik Zavoda za javno zdravstvo

  V.N.           03.06.2013.         2177 pogleda
Siniša Brlas u Srbiji predstavio priručnik Zavoda za javno zdravstvo

Sudjelovanje domaćih stručnjaka na inozemnim stručnim i znanstvenim skupovima nije česta pojava pa je svako ovakvo sudjelovanje uspjeh za domaće stručnjake.

Jedan od važnijih skupova na kojemu su svoja postignuća imali priliku pokazati psiholozi iz regije bio je netom održani 61. naučno-stručni skup (Sabor) psihologa Srbije. Skup je održan od 29. svibnja do 1. lipnja 2013. godine u Donjem Milanovcu (Srbija). Bila je to prilika da se međunarodnu stručnu javnost upozna i s domaćim postignućima, a profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije dobio je od organizatora skupa priliku aktivno sudjelovati predstavljanjem knjige „Psihologija u zaštiti mentalnog zdravlja; priručnik za psihološku djelatnost u zaštiti i promicanju mentalnog zdravlja". Profesor Brlas jedan je od urednika i autora ove knjige koje je izdavač Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije.

Sudjelovanje profesora Brlasa na ovome skupu još je jedna potvrda njegove stručnosti ali je i važna međunarodna afirmacija ugleda hrvatske psihologije i Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije. Ujedno je to i promocija Virovitice i Virovitičko-podravske županije i izvan granica naše zemlje.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Zdravstvo