Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Turizam

Simply the Best Županijskoj turističkoj zajednici, Plemićkoj ruti i Srednjovjekovnom viteškom turniru na Jankovcu

  vpž           30.11.2022.         2353 pogleda
Simply the Best Županijskoj turističkoj zajednici, Plemićkoj ruti i  Srednjovjekovnom viteškom turniru na Jankovcu

Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije dobila "Posebnu nagradu za kontinuirani kreativan pristup oblikovanju i razvoju novih turističkih proizvoda koji oplemenjuju i sadržajno upotpunjuju turističku ponudu destinacije vezano za - destinaciju na kontinentu“.

U kategoriji „Sustav turističkih zajednica i lokalne samouprave - Novi projekt u turizmu - grupa turističke zajednice i lokalna uprava“, nagradu je osvojio još jedan projekt Virovitičko-podravske županije – Plemićka ruta Podravine i Slavonije. Treću nagradu s područja VPŽ, u kategoriji "zabavnih manifestacija"osvojila je Turistička zajednica Čačinci za Srednjovjekovni viteški turnir na Jankovcu, koji je organiziran uz suradnju s Parkom prirode Papuk i Redom vitezova Ružice grada.

Nagrade su na prigodnoj svečanosti uručene, Martini Jakelić, direktorici TZ VPŽ, Ani Marunici direktorici TZ Čačinci, a svečanosti su nazočili između ostalih i – Alen Jurenac načelnik Općine Čačinci, Vlado Grgić Crni predsjednik Udruge reda vitezova Ružice grada i pomoćnik direktorice TZ VPŽ Josip Mikolčić.

Simply the Best je godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena još 2009. godine. Zajednički je dodjeljuju UHPA – krovna udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin Way to Croatia. Ovogodišnja svečansot održana je u Velikoj Gorici.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Turizam