Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Zanimljivosti

SFToYou – nova društvena mreža iz domaće proizvodnje

  D.S.           18.07.2019.         11100 pogleda
SFToYou – nova društvena mreža  iz  domaće proizvodnje

Pojavom Interneta davne 1969 godine započinje globalna revolucija u razmjeni informacija koja  iz temelja mijenja dinamiku  društvenih odnosa u svijetu poslovanja i socijalnih komunikacija. A onda, pojavom društvenih mreža  kreće novi revolucijski val koji utrostručuje broj internetskih korisnika što razmjenu  godišnjeg kapitala od 60 milijardi dolara podiže na nevjerojatnih  600 milijardi mjesečno.  

Naravno da veliki dio tog financijskog kolača puni bankovne račune njihovih vlasnika. Prvi na listi je svakako Mark Zuckerberg čija društvena platforma  donosi godišnju zaradu od cca 15 milijardi dolara – pošteno zarađenog novca.

Doduše, tako izgleda samo na prvi pogled. Jer bilo bi svakako poštenije da nešto od toga podijeli s nama, vjernim  članovima svojeg milijarderskog  tima koji mu preko svojih osobnih profila, lajkanjem i šeranjem  punimo džep.

I tko zna dokle bi to išlo  da se netko pametan iz te goleme mase nije usudio pomisliti kako je to sasvim moguće i matematički izvedivo.  A taj "netko" nije jedan nego dva. I nisu stranci nego domaći ljudi -  jedan „njihov“, a drugi „naš“.  

Zbrojivši dva i dva Beograđanin Zoran Lazarević i Rovinjanin Mladen Pejić  krenuše u akciju – okupivši oko sebe radnu skupinu od preko šezdeset programera  na poslovnoj relaciji od Vardara pa do Triglava, združenih pod zajedničkim imenom: InFace Inwest Group Ltd.

Nakon dvije godine predanog rada – u koji su ugradili svoje dvadesetogodišnje iskustvo internetskog poslovanja – početkom ove godine Zoran i Mladen predočili su javnosti konkretne rezultate uloženog truda:

 

„U pripremi je socijalna mreža SFToYou, poslovno-društvenog karaktera čije će se stranice nalaziti u sklopu Portala.

Namijenjena je isključivo za postojeće članove sistema SFT21.

Način i uvjeti registracije te pristup ovoj mreži moguć je isključivo registracijom kroz Sistem SFT21.

Cilj nam je stvoriti poslovno-društvenu zajednicu u kojoj će njeni korisnici imati sve mogućnosti koje uglavnom pružaju i ostale društvene zajednice (objavljivanje materijala, dijeljenje ili preuzimanje sadržaja, lajkanje, igranje igrica i sl. uz mogućnost ostvarivanja dodatne zarade na osnovu obavljanja navedenih radnji)...

...Za razliku od drugih društvenih mreža u kojima profit odnosno zarada koju ostvari mreža odlazi isključivo vlasnicima tih mreža naša je vizija stvoriti društveno-poslovnu zajednicu u kojoj će profit koju generira SFToYou mreža biti raspodijeljena  između članova mreže.

Do sada su uglavnom sve društvene mreže ili online zajednice nastajale na sličan način, tako što bi vlasnici javno predstavili svoju mrežu i besplatno bi ponudili usluge koje mreža nudi članovima na korištenje. Na taj način besplatno registrirani članovi svojim radnjama i aktivnostima sudjeluju u stvaranju i širenju takvih mreža od čega uglavnom nemaju – NIŠTA, dok svu zaradu, kako smo naveli, zadržavaju uglavnom vlasnici mreža.

Mi smo se odlučili na jedan drugačiji pristup stvaranja društvene zajednice u kojem registrirani članovi sudjeluju u stvaranju i širenju naše SFToYou mreže kroz franšizni poslovni model te na osnovu toga sudjeluju u raspodjeli profita koji ostvaruje kompanija.

Kompanija InFace Invest Group prva je na svijetu kompanija koja je stvaranje online društvene zajednice započela kroz franšizni model poslovanja.

SFToYou – Free people community

Uskoro dolazi“

 

VIDEO prezentaciju ovog poslovnog koncepta možete pogledati OVDJE

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

rodjo orban
21.7.2019. 19:32
szaszvim je dovoljan Hitro.hr !!
Bojan Jovanović
20.7.2019. 9:09
Zahvaljujući g. Zoranu i Mladenu , BALKAN ima privilegiju u ovom neverovatnom projektu . Iskoristite priliku i uskočite u ovaj voz .


Još iz kategorije Zanimljivosti