Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Virovitica

Šetnja Franjevačkim parkom, u subotu, 10. rujna

  viroexpo.hr           09.09.2022.         2142 pogleda
Šetnja Franjevačkim parkom, u subotu, 10. rujna

 U okviru provedbe HITRoute projekta u subotu, 10. rujna održat će se manifestacija „Šetnja Franjevačkim parkom“. Posjetitelji će uživati u likovnoj radionici Kreativne udruge Unikat i čitanju bajki o princezama, kraljevima i plemićima u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice, demonstraciji viteških vještina Reda vitezova Ružice grada i izložbi slika malih kreativaca, a moći će pogledati i izložbu Gradskoj muzeja Virovitica.

U okviru projekta izvedena je rekonstrukcija Franjevačkog parka i trga ispred crkve sv. Roka u Virovitici, educirano je 10 turističkih vodiča, izrađena je i objavljena mobilna aplikacija i web stranica projekta te je izdana trojezična knjižica s točkama povijesne turističke rute na području Hrvatske i Mađarske, koju možete preuzeti na štandu Turističke zajednice.

Ukupna vrijednost navedenog EU projekta Cross-border Historical Theme Route of Noble Families – HITRoute prekogranične suradnje Interreg sa susjednom Mađarskom je 399.681,37 eura, a izradila ga je Razvojna agencija VTA. Nositelj projekta je Grad Virovitica, a partneri su Grad Szentlőrinc i Turistička zajednica grada Virovitice.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica