Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Izbori 2003

SDP/LS/LIBRA: «Mi smo iskreni, mi ne zavodimo»

  sbg           13.11.2003.         1863 pogleda
SDP/LS/LIBRA: «Mi smo iskreni, mi ne zavodimo»
sdp

VIROVITICA, 13. studenoga - «Hrvatska nije u krizi, Hrvatska se razvija i svakim danom sve je bliža Europi i samo «da» za kontinuitet bit će jamstvo da će se projekti, koje je ova vlast započela, do kraja i ostvariti», poručila je večeras sa skupa u Virovitici Željka Antunović, prva na listi koalicije SDP, LS i Libre u IV. izbornoj jedinici.
U Kazalištu Virovitica predstavili su se kandidati ovih triju stranaka, koje zajednički izlaze na izbore u IV. izbornoj jedinici, svjesni, kažu, da su koalicije sudbina Hrvatske.
Aludirajući na riječi koalicijskog partnera Vilima Hermana iz LIBRE, trećeg na koalicijskoj listi, da je politika neka vrsta zavođenja, osobito u predizbornoj kampanji, potpredsjednik LS-a, i drugi s ove liste, Zlatko Kramarić je, govoreći o ovoj koaliciji, kazao kako ona ne zavodi, već je već sada iskrena, za razliku od nekih drugih stranaka koje špekuliraju i ne žele jasno reći kamo će se nakon izbora svrstati.
Vilim Herman je govorio o konkretnim programima kao što je izgradnja koridora 5C, koji bi trebao «probuditi» Slavoniju; osnivanju Agrobanke, kao jamstva napretka agrara i višeg životnog standarda hrvatskog istoka; o Hrvatskoj kao zemlji znanja, te projektima navodnjavanja i razminiranja kao ključnima za razvoj Slavonije.
Ostvarenje svega toga, kazala je na kraju Željka Antunović, ovisi najviše o samim građanima. «Vi ste ti koji ste pokrenuli Hrvatsku u pozitivnom smjeru 2001., a mi smo samo dio mašinerije koja Hrvatsku pokreće i pokretati će dalje u budućnosti», kazala je Željka Antunović.
Skup u Virovitici završio je u ležernoj atmosferi, kvizom u kome su građani, odgovarajući – uglavnom potvrdno - na pitanja o tome što je ostvareno u Hrvatskoj u proteklom mandatu mogli osvojiti i vrijedne nagrade, među ostalim, i kompjutor.
Željka Antunović, je, inače, cijeli dan provela na virovitičkom i pitomačkom području. Družila se sa građanima pod satom na Trgu kralja Tomislava, a posjetila je i Dom Crvenog križa u Masarikovoj ulici gdje se nalazi i novouređeni prostor doma za starije osobe. Pri tome je govorila o socijalnom programu svoje stranke, kao jednoj od središnjih tema koje su u njihovom interesu.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Izbori 2003