Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Izbori 2013.

SDP: Zaslužili su maturanti norijadu, ali ovo je zlouporaba mladih, cirkus i politički skandal

        17.05.2013.         6014 pogleda
SDP: Zaslužili su maturanti norijadu, ali ovo je zlouporaba mladih,  cirkus i politički skandal

Svake godine, pa i ove, organizira se "norijada", dan kada maturanti veselo proslavljaju kraj, završetak srednje škole. Niti Virovitica neće biti iznimka. U samom centru grada, prometno blokiranom još od jučer, postavljena je pozornica na kojoj će nastupiti Colonia i Sinovi ravnice. Pokrovitelj Virovitičko-podravska županija.

Zaslužili su mladi, naša djeca, u duhu takve tradicije primjereno se zabaviti i reći: I mi smo završili srednju školu, fakultet je slijedeća stepenica.

Ali, opet naša Virovitica (pod pokroviteljstvom županije) mora biti iznimka i napraviti i od ovog, za maturante prevažnog događaja, cirkus, usudimo se reći politički skandal. Sve dosadašnje norijade održavale su se na Tvin-ovom igralištu, bez prometnog kolapsa, bez ometanja svakodnevnog života svih građana. Slučajno su i ove godine lokalni izbori, za dva dana, kao i svake četiri godine. Međutim, nervoza kod HDZ-ove gradske i županijske ekipe je dostigla vrhunac, nervoza pred činjenicom da izmiče nadmoć u gradu Virovitici i županiji čini svoje. Baš iz tog razloga norijada je ove godine na glavnom gradskom trgu, Virovitička, najsiromašnija županija, platit će najskuplje izvođače u RH, pored brojnih domaćih izvođača koji bi to sigurno isto dobro odradili, za manje novca, za svoj grad i svoje sugrađane. No, to je već priča o "velikoj brizi" gradonačelnika i župana za zapošljavanje domaćih snaga a ne nekih sa "drugih područja".
Naravno, ne možemo a ne pokazati razočaranje gradskim i županijskim HDZ-om, sklonim manipuliranju, kao u slučaju umirovljenika. Kada pomislite da je to najniže koliko nisko mogu pasti, HDZ se potrudi sve nas razuvjeriti. Jer kako drugačije nazvati političko manipuliranje i ovom, najmlađom populacijom, među kojima brojni imaju po prvi put pravo glasa, što znači da niti ova manifestacija, nažalost, nije organizirana slučajno na ovakav pompozan i folkloran način.

Na kraju, ne može se u tom slučaju ništa drugo promijeniti: i ovaj put HDZ-ova vlast pravi veselje po receptu - mi častimo a vi građani sve plaćate. Kao i sve druge nepodopštine niti ova nije kod građana prošla nezamijećeno i bit će sigurno za dva dana sankcionirana na jedini demokratski način - jednim potezom olovke na glasačkom listiću!!

Žao nam je što ovu temu moramo upotrijebiti za kritiku HDZ-u ali jednostavno, vrijeme je da se kaže dosta toj bahatosti i nemoralnosti. Još jednom, svim maturanticama i maturantima čestitamo uspješan završetak srednje škole i odlazak na daljnje školovanje na neki od fakulteta diljem Hrvatske. Jer, obrazovanje je bitno!

Koalicija SDP-HNS-HSU

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Loco
22.5.2013. 18:55
poruka svima koji odobravaju bezbrazno "trošenje"
u korist izborne kampanje : svaka sila za vremena!
lukica
22.5.2013. 10:27
Novac u ovom gradu nikada nije problem,naročito za koncerte i sl. Ako ga i ponestane...pa nije ni to problem, povisiti će se komunalne naknade ( već dugo nisu ).Sve će to raja platiti.
Ana Borongay
22.5.2013. 9:22
Hahaha, mislila sam da je s Colonijom ispunjena kvota za ovu godinu. Ali, ne. Novca, očito, ima još pa će se scenarij ponoviti 28. lipnja s creme de la creme hrvatske estrade, Ivanom Zakom.
stole123
21.5.2013. 0:01
slavuj ipak si dao dobru prognozu, virovitica se crveniti neće, što se tiče siniše dobio je sredinu, a da je poslušao suprugu prošao bi puno bolje, samo eto neće kako žena kaže pa makar išlo i naopačke, pozdrav za sinišu,
fitilj
20.5.2013. 8:10
@slavujj točno Siniša je mlad i sposoban da uč i pamtii.

Što se tiče Ljube i kave ne vjerujem da Siniša nije znao da je i Juda izdao Isusa!
slavujj
20.5.2013. 1:02
Da ne zaboravim,možda ipak malo manje na kavu s Ljubom?
slavujj
20.5.2013. 0:59
slažem se sa fitiljom,Čestitke S.Prpiću ,posebno iz razloga jer je u kampanju uložio "samo sebe",znači rezultat je sjajan.
Financijska sredstva koja su ulupali hdz i sdp kako bi gurali svoj tim,za njega je "Obama fond"
Neka on samo nastavi kao do sada pošteno,časno,moralno,domoljubno jer vrijeme radi ra njega.
fitilj
20.5.2013. 0:35
@stole123 i ja sam istog mišljenja, ali iskreno rečeno sa onih par kuna koliko je imao za izbornu kampanju postigao je odličan rezultat koji zaslužuje čestitke.

ČESTITAM SINIŠI I HSPD-U NA POSTIGNUTOM REZULTATU!

stole123
20.5.2013. 0:09
mikeš a lijepo sam mu rekao da je trebao poslušati suprugu,
mikeš07
19.5.2013. 23:30
Kako ide ono od Prpića?-WE WIN
fitilj
19.5.2013. 23:16
Za sve zainteresirane koji žele pratiti rezultate izbora evo link za našu županiju. www.izbori.hr/2013Lokalni/rezult/rezultati.html
stole123
19.5.2013. 23:16
bać joza ja bi čestitku uputio našem mirovnjaku, izgleda da je loše lobirao za gospon barića,
bać joza
19.5.2013. 22:13
Čestitamo gospodinu Bariću na veličanstvenoj pobijedi!
fitilj
18.5.2013. 20:25
@slobodagovora u pravu si nekad slika govori više nego tisuću riječi! www.dnevno.hr/humor/karikature/86214-pazite-se.html
slobodagovora
18.5.2013. 20:17
Ako je netko župan ili ministar to ne mora značiti da je pošten i pametan.Ili čak premijer!
Mislim da primjera ima previše ,da nema potrebe navoditi imena,zna se -tko su primjeri.
Ana Borongay
18.5.2013. 20:04
Gomila pijane djece u pratnji očajnih nastavnika koji su se petkom navečer vraćali autobusima po županiji i molili Boga da sve dobro završi. Jad i bijeda. Ta ista djeca u školama nemaju toaletnog papira i sapuna da operu ruke poslije nužde jer se na takvim stvarima štedi.
nicko
18.5.2013. 19:16
da, sposobnost je uvijek bila prvi kriterij izbora za navedene funkcije...
ovaj kojeg braniš je najbolji primjer tog
neutralan
18.5.2013. 19:01
Vidljivo je , da desni i lijevi imaju podosta argumenata , da " oblate" svoje protivnike . Prijašnji su bili loši , ali ovi sadašnji nažalost nisu iskoristili priliku i pokazali da su bolji . Nažalost to je hrvatska stvarnost i realnost.

Oko norijade mogu samo da kažem svoje mišljenje ... tko je organizirao dobro je napravio , jer mladima treba pružiti barem malo zadovoljstva , jer nažalost sve ostalo , bojim se da im je večini nedostižno .

fitilj
18.5.2013. 18:25
@Oksimoron što se tiče tvoga "Sve što navodiš, reci otkuda je došlo" i pitanja Kire i ostalih osumnjićenih sve je u "proceduri" i bumo vidjeli: ddrrh.com/forum/index.php?topic=5186.75
www.jutarnji.hr/kirin-optuzen-za-stetu-od-21-milijun-kuna--beuku-kazna-rad-u-puckoj-kuhinji/1019333/
www.slobodnaevropa.org/content/sudjenje_stoljeca_hdz_i_sanader_odbacili_krivnju_za_crni_fond/24549607.html

Po pitanju trna u oku radi se o tvom napadu na vlasnika portala i pokušaju njegove diskreditacije i dođenja u pitanje nejgove profesionalne novinarske orijentacije i etike na kojoj nema ni jedna jedine mrlje. Da je takav kakvog ga ti želiš prikazati sigurno bi imao mjesta u medijima koji su sve drugo do slobodni i neovisni i u kojima jedan profesionalni novinar bez dlake na jeziku ne može opstati.

U potpunosti se slažem s tobom da treba izići na izbore i glasajte po vlastitoj savjesti, ali poslije toga ne na ovom istom portalu plakati, jer kako narod kaže; poslije *ebanja nema kajanja!
kišni
18.5.2013. 18:10
čemu se ta djeca vesele, većina alkoholizirana najviše galamili oni koji imaju jedinice u školi, to nije veselje izmaltretirali su pola grada, pogledajte danas ulice sve smrdi od alkohola i bljuvotine, a stakla koliko hoćeš, nisam pripadnik niti jedne stranke, ali ovo je prešlo svaku granicu dobrog ukusa, a za koga će ta djeca glasati kada nemaju ideju ni što bi sami sa sobom u životu, grozno.
Oksimoron
18.5.2013. 18:00
I na kraju stanje županiji i gradu prepusti onima koji trebaju o tome brinuti, nemoj pljuvat jer da si sposoban i tako pametan mogao si ti bit župan, a možda i ministar. Ipak to nisi pa se stoga sakri u svoje malo gnijezdo i nemoj izlazit dok ne nađeš istinite dokaze jer sve ovo što si spomenuo nije istina i nije dokazano.
Oksimoron
18.5.2013. 17:57
I reći ću ti nešto fitilju. U mome oku nema trna i nitko meni ne smeta. Svatko neka govori što misli, neka laže, kleveće. Ja jedino žalim ljude poput tebe koji su NEINFORMIRANI i koji šire propagandu. Sve što čitaš u novinama smatraš istinom. Vjerujem da si dosad susreo i članak kako se Isus vratio i naravno povjerovao u to. Počni se malo bolje bavit stvarima o kojima raspravljaš i po kojima pljuješ.
Oksimoron
18.5.2013. 17:50
U novinama je pisalo što je Kiro rekao i naravno nije priznao. Nadam se da si pročitao taj članak.
Oksimoron
18.5.2013. 17:47
gospodo draga nemojte se brinuti tko se krije iza oksimoron, brinite se oko toga da jako malo toga znate i da su vaše misli uprljane lažima. Otiđite na izbore i glasajte za koga smatrate da je najbolji, ali zapamtite poslije toga nemojte na ovom istom portalu plakati, I NEMOJTE SE SAKRITI IZA DRUGIH E-IMENA KAO KUKAVICE! Ostanite fitilj, sloboda govora itd. pa ćemo raspravljati oko idućeg slučaja. Fitilju pjesništvo ti dobro ide, svaka čast! Samo nemoj jednog dana u vlastite laži upast. Sve što navodiš, reci otkuda je došlo. Pričaš gluposti o nagodbama, tko je kome trn u oku... ipak u nekim stvarima mi nisi jasan. Iako sada znaš istinu što se tiče nekih pitanja i dalje glupo nastavljaš klevete? kako to uspjevaš?
fitilj
18.5.2013. 17:12
@jozo prvi dobro jutro, ili sudeći po tvom komentaru možde je bolje reći laku noć!

Reči bobu, bob, a popu pop nije nikakvo navijanje, osim za one koji se prepoznaju i osjećaju prozvanim za stanje u Županiji i cijeloj državi, a koliko znama nisu sve kajase u jednim rukama!

Inače izborna je šutnja i bilo je dovoljno vremena za prijedloge, poruke i prognoze. Strpimo se do sutra u 19:00, nakon čega možemo raspravljati o tome tko je pogodio prstom u sridu, a tko u *ovno!
jozo prvi
18.5.2013. 17:04
Kako je puno `pametnih` ovdje poput fitilja, bać joze i još par vas....

Svi ste jaki na riječima po internetu, ali ne vidim vas da ste se angažirali ikako da promjenite stvari. Kako se meni čini vi želite da hdz ostane na vlasti i totalno uništi viroviticu i županiju.

Prekinite više napadati ljude zato što su drugačijeg uvjerenja od vas, svatko ima pravo reći za koga navija, JA navijam za SDP-koaliciju jer smatram da sa novim ljudima koji su kandidati mogu puno više nego druge opcije (i smatram da imaju istinsku želju da promjene smjer grada).

Ajde sad vi fitilju i bać joza recite za koga vi navijate...
slavujj
18.5.2013. 17:01
Nije onaj sa lažnom diplomom jedini,ali čovjek barem ima toliko pameti da "miruje",po ovim komentarima nekima je puno veća frka,
i još im nije jasno da se klupko odmotava,unatoć svim njihovim naporima,istina se ne može zaustaviti,narod se ne može toliko dugo varati nekažnjeno.
Ponosan sam što sam Hrvat!
Ali mi je nekako neugodno kad vidim da ima i ovakvih koji slijepo slijede i promoviraju zlo za Hrvatsku,čime li ona to zaslužila?
Ovi lokalni izbori su u stvari referendum ,hoćemo li reći NE tom zlu?
hoćemo li reći -NE,divljem kapkitalu,koji želi pokoriti ovaj grad?
recimo im-ne, i jednima i drugima!
fitilj
18.5.2013. 16:27
@Oksimoron naravno do je od onih koji brane neobranjivo prije ili kasnije bilo za očekivati da sami sebe demaskiraju i otkriju zašto su došli na virovitica.net.

Znači trn u HDZ-ovom i naravno u tvom oku je vlasnik ovog portala Goran Gazdek. Znači u tom grmu leži zec i sada je sve jasno kao dan:
ROKS, JIN1 i
njihov novi klon,
nazvaše ga
Oksimoron!

Kao što je @slobodagovora napisao; "Gazdek je za takve kao što su ROKS, JIN1, Jopa i Oksimon ne samo oličenje moralnosti i poštenja, već su Goran i virovitica.net njihova noćna mora.

I pajdo ja sam siguran da ti jako dobro znaš što je Kiro priznao i kako se je nagodio s onim krivokletnikom Mladenom Bajićem. Samo ti tako nastavi i uvjeren sam bumo uskoro saznali tko se krije iz nicka Oksimoron, jer kako ono narod kaže; vrć ide na vodu dok se ne razbije, lija krade kokoši dok ne dolija, baš kao i Sanader, a pajdaši mu svjedoče protiv njega i sklapaju nagodbe s krivokletnikom Mladenom Bajićem!!
slobodagovora
18.5.2013. 15:46
Gazdek je za takve kao Oksimon oličenje moralnosti ,poštenjačina.
slobodagovora
18.5.2013. 15:43
Oksimoron,nisam upoznat sa time što govoris,covjek iz Čazme,konobar?ali to su inoako samo vaše stranačke lutke,navažni
likovi u službi svojih "sanadera" , kakav si,predpostavljam i ti,vidim da se slijepo držiš svojih nemoralnih principa braneći loše stvari,što je samo definicija tvoje osobnosti.
Ne želim svoje vrijeme trošiti uzalud,neki su nepopravljivi.
nicko
18.5.2013. 14:41
@fabijan
pa vlasnik evirovitice je rizničar mladeži hdz-a, što drugo očekuješ?
nekoliko puta sam komentirao tamo, ali se komentari koji im se ne sviđaju brišu u roku minute pa sam odlučio više ne ići tamo
svratio sam samo u nadi da ću ih uhvatiti u kršenju predizborne šutnje :D
Oksimoron
18.5.2013. 14:36
Osvrni se na moj tekst iznad svoga slobodo govora pa mi to komentiraj jer očito o tome nemaš saznanja. Smeta mene to, smeta mene što su ljudi slijepo vjerovali Sanaderu i vjeruj mi nikada neću zaboraviti koliki je bio lopov,ali naravno i ostao. I naravno to što govoriš o prebacivanju novca nije istina jer nije priznao i sud je još u tijeku.
Oksimoron
18.5.2013. 14:32
I sada taj ,,propali konobar`` dijeli savjete doktorima, gradonačelnicima, pravnicima i drugima. Apsurdno ali istinito. Niti jedna novine ga ne žele uzeti u stalni radni odnos, nego je vanjski suradnik koji zarađuje na lažima i obmanama.
slobodagovora
18.5.2013. 14:29
Svakako da ima poštenih ljudi u hdz-u,ali takvi ne dolaze na površinu,i sigurno se ne druže s tobom.
Čovjek je priznao da nam je otimao novac iz proračuna i prebacivao hdz-u,ali naravno tebe to ne smeta ,možda si i ti bio ili si sada na listi koja se financira prljavim "prokletim"novcem,
možeš biti ponosan na to!
Oksimoron
18.5.2013. 14:29
stvar je u tome što ja ne pratim previše novinske naslove jer kao što znamo g. Gazdek je konobar po struci, pa kako je postao onda novinarom? Tako se onda i zapitam kako je većina postala novinarima.
Oksimoron
18.5.2013. 14:25
i da na kraju dođemo do prvotne misli, otkuda Briću iskustvo, znanje i sredstva koja najavljuje ako je bio nesposoban ostati tehnički direktor? Kako se usuđuje spominjati nezaposlenost i pljuvat po radu ako je nesposoban. Jednom riječju se taj čovjek može opisati, a to je nesposobnost. Pa valjda vam je jasno da tako nesposoban neće moći vodit grad. Od 97`-2000` (nisam siguran) kada je SDP bio na vlasti u gradu izgradili su vrtić u Pejačevićevoj. posao je dobio Čačić i taj posao je nagomilao gradu dug koji se kasnije vraćao 10 godina. Taj dug niste vračali? Kad ste tako pametni i sposobni, a gradonačelnik nesposoban kako niste pronašli, nakon što ste smjenili hdz-ovku sa mjesta šefice zavoda za zapošljavanje, nekog svog iz VTC ili županije nego ste doveli neku nesposobnog iz Čazme?
fitilj
18.5.2013. 14:23
@Oksimoron da pratiš zbivanja u javnosti znao bi da je sve u policiji i Državnom odvjetništvu!
Oksimoron
18.5.2013. 14:17
i sudjelovat 10-ak prometnih prekršaja se može nazvati slučajnošću? Ja ne branim Sanadera niti ga itko brani, ali nemojte cijeli HDZ uspoređivat s njime
Oksimoron
18.5.2013. 14:12
Gospodo Kiro se ispričao sudu i to je također moralan potez, a otkud vama dokazi tko je lopov? Gdje su vam dokazi molim vas.
slobodagovora
18.5.2013. 13:28
Oksimon se samo pravi glup,a vidljivo je da je to samo strah od "nekakvog gubitka".
Nitko se ne treba bojati ako je radio po zakonu i pošteno.Neka razmisli dali svojim činom narušava ugled i čast svojih roditelja.
Oksimon,u svakom trenutku i svakoj prigodi normalan čovjeka treba vidjeti čini li pravu stvar,
činiš li ti pravu stvar?po tebi je sve to normalno?
o,jadne li Hrvatske s takvima!
Fabijan
18.5.2013. 13:12
@nicko,
nije bitno tko je sumnjo nego objavi na ti evirovitici tko je osumnjičen... slabo se o tome na evtc piše
fitilj
18.5.2013. 13:07
@slavujj, @mirovnjak potpisujem i moram dodati da se saobraćajna nesreča može dogoditi svakome od nas i to je osobna tragedija svih učesnika.

mirovnjak
18.5.2013. 12:59
Oksimoron!
Bili ti ubio ako ti ja naredim, a ako bi i ubio, da li ti misliš da bi te sud oslobodio na takvo pravdanje.
Usporedba sa Čačićem dragi prijatelju ne stoji iz više razloga ali evo samo 2:
- Prometni prekršaj ne radi se sa predumišljajem, a zloporaba položaja je djelo sa predumišljajem.
- Čačić nije pobjegao i bježao pred organima gonjenja već ih je sačekao, redovno se odazivao i poštivao sud za razliku od Kire koji se ne odaziva sudu i ne poštuje ga.

slavujj
18.5.2013. 12:50
Ovo kako neki sa svojim komentarima tonu ,to je zaista dno dna Hrvatske.To pokazuje koliko je to zlo korupcije ,pogodovanja i privilegija raširilo svoje metastaze.
Dijete čiji su roditelji svojom borbom u ratu stvarali Hrvatsku sada je u nekakvoj "dvojbi" ?
Svima je jasno ,pa i njemu, da se na VT izborima ne pojavljuje nikakav Čačić ili Jakovina,
a i kada bi postojali izjednačavati nečiju prometnu nesreću i nečije loše vođenje vlastite tvrtke sa nedjelima otimanja Hrvatskog novca je ili dokaz poremećaja sustava vrijednosti ili gola borba za zadržavanje nekakvih privilegija.
Ne želim vjerovati da je tako odgajan da to ne razlikuje.Da ne shvaća da je otiman novac i od njegove mame i tate i od njega samoga i od svih nas.Otimanje od nerođene djece ,trudnica ,djece koja dobivaju doplatak,školstva,zdravstva,policije ,vojske,državnih službenika ,umirovljenika i da dalje ne nabrajam od svakog Hrvatskog građana.
I kad se tome pridoda da je masa onih drugih neprijatelja Hrvatske države,koji ju svakodnevno potkradaju utajama poreza,na izbornim listama onda je teško ostati miran i ne reagirati na ovakve ,po meni,žalosne i bijedne komentare.
Oksimoron
18.5.2013. 10:46
Ne nazivam ja sebe domoljubom, iako mi je otac bojnik, a mama također umirovljeni vojnik. Imamo kredite i živimo i dalje. I njoj je manja mirovina ali što je čačić? On nije lopov, kriminalac i ubojica? Jakovina je svoju tvrtku doveo do duga, a sada je ministar poljoprivrede. To je za mene sramota kada nesposoban dođe na još veću poziciju. Zašto bi napustio položaj ako je još uvijek pod optužnicom, ako to nije napravio niti ministar Čačić dok je također bio pod optužnicom?
Oksimoron
18.5.2013. 10:35
Prijatelji samo mi recite što biste vi napravili da vam okrene leđa osoba u koju ste imali povjerenja i u koju ste polagali mnogo nade, kao što je bio Sanader?
Ljubo R. Weiss
18.5.2013. 4:51
Koncert je bio slabo posjećen, klinci pred pozornicom su se malo zagrijavali, pjevačica i dvije plesačice pokušale su sa nekom erotikom, djelovalo mi je primitivno, vulgarno... Puno mladih bilo je pod gasom...što su oni lijepoga mogli vidjeti na pozornici??? Grupe nabildanih frajera lijepile plakate HDZ-a, i svojih pulena...Mladi loše odjeveni, drhturili su od hladnoće, pola će ih idućih dana završiti kod doktora!!
HDZ mladež zadužena za lijepljenje plakata djelovala je kao obični potrčko HDZ PARTIJE! Ako je to naša budućnosz, ako je to budućnost Hrvatske... teško si ga nama!
Prestrašno, prestrašno!
Norijada takva kakvi su i pokrovitelji - norci!
Virovitica se pretvara u nešto što nisu cajke, ali je blizu njih, nešto što nije ni blizu narodnoj , slavonskoj pjesmi i kulturnoj baštini...Alkoholom isforsirano veselje, ozbiljnije publike ni u tragovima, bacanje naših novaca u vjetar...
Tu zrelosti i ozbiljnosti nema, to je bacanje prašine u oči izgladnjelom puku!
nicko
18.5.2013. 1:37
ako je itko sumnjo:

evirovitica.com/images/stories/fotografije2013/17-5-norijada-colonia/IMG_2560%20(Medium).JPG
mirovnjak
17.5.2013. 23:01
Oksimoron!
Je li ti razumiješ jednu Hrvatsku riječ "MORAL" i iz nje izvedenicu "MORALNA ODGOVORNOST".
Pa onaj tko ne priznaje sud svoje države već samo sud svoje partije podliježe moralnoj odgovornosti. Onaj tko je osumnjičen naravno još bez optužnice, ali postupak nije obustavljen da je zloporabio položaj da iz poreza svojih građana omogućio svojoj partiji milijune kuna ni u jednoj pravnoj državi ne bi se više bavio politikom do okončanja postupka, a kamoli bio gradonačelnik.
Mate Vukušić
17.5.2013. 22:56
Pazi, molim te bać joze!!! Još ima obraza javljat se. Ma bravo, milostivi, ti si stvarni reprezent ideje...još jednom bravo.
ban88
17.5.2013. 21:56
Neznam što ti mladi ljudi slave.To što će iza škole najvjerojatnije na biro jer malo njihovih roditelja ima novce za faks.
đaba sve
17.5.2013. 21:33
ovako filozofi bili ljevi,desni centar bilo koja opcija odgovorite mi na ovo jer vidim da svatko brani svoje,ovako unazad 10 god neka svaki od ovih političara pokaže s kojom imovinom je raspolagao i šta sad ima od načelnika do župana
slobodagovora
17.5.2013. 21:26
Ako si Hrvat i domoljub nikad nećeš braniti one koji rade protiv Hrvata i bilo kojega građanina Republike Hrvatske,a ti to očito činiš,što je tvoja sramota.
Pokradoše nam domovinu a ti se praviš slijep i glup,ti mora si Veliki hrvat.
Nadam se da razumiješ zašto si Veliki hrvat,
(nije greška ,već namjera)
karlo01
17.5.2013. 21:24
Koliko ovu županiju sa najboljim županom košta Blajburg,umirovljenička fešta sa 3000 prisutnih i norijada.Koristiti novac kojeg nema od županije u izborne svrhe je kazneno djelo.Ali oni i tako ne poštivaju institucije ove zemlje a vlast ko vlast,oni se bave kadroviranjem i kupovanjem novih mobitela !
fitilj
17.5.2013. 21:20
Virovitički SDP je u nedostatku vlastitih kadrova tražio smokvin list i tako je ispao Barić!

Mišljenja sam da je Barić bio sposoban ostao bi u šečerani i pobrinio se da ona ekspandira i otvara nova mjesta.
Oksimoron
17.5.2013. 21:14
druže baviš se nebitnim stvarima. Svakako da nije u redu i slažem se da je to pogreška. Ipak kako je to utjecalo na sadašnje stanje grada? Objasni mi molim te kako g. Barić i odakle želi povećat zaposlenost ako je niti njegovi cijenjeni kolege u banskim dvorima nemogu povećat? okreni se i pogledaj kako funkcioniraju gradske tvrtke poput npr. Flore. Je li g. Barić uopće svjestan riječi politika? Svatko može doći i kandidirat se ispred SDP-a ili HDZ, ali gdje je u toj priči iskustvo. Dragi druže gradonačelnik nepoštivanjem suda ne sramoti Viroviticu nego samog sebe,ali ponavljam to nema veze sa obnovom grada i sa promijenama koje su nastupile unazad nekoliko godina. I također se usuđujem reći da su SDP-ovci crveni i uvijek će biti. Nose crveno poput komunista i ne razlikuju se puno od njih. Ranko, Jovanović, ovo ime i prezime dovoljno govore i ako si hrvat i domoljub nikada nećeš predstavljati ovakve ljude.
slobodagovora
17.5.2013. 21:10
Neki stvarno nemaju ni srama ni pameti.
Kad bi imali ,ne bi pisali ove gadosti.
Hrvatima ne prijeti komunizam, ni ustaše, ni partizani, Hrvatima su najveća opasnost
KLEPTOMANI!
mikeš07
17.5.2013. 20:32
Kako će samo pusto izgledati ovaj portal u ponedjeljak,kad drugove obuzme šok i nevjerica.
SIDRO
17.5.2013. 18:06
Dragi "drugovi" od vašeg veličanstvenog plana 21 uspjeli ste samo u objavi stupa srama a ne pitate se kako je naj veća većina dospjela tamo,objavili ste popis Branitelja a šta ste sa objavom postigli pitam ja Vas,nezaposlenost i dalje raste,šta je sa gospodarstvom,poljoprivredom itd,itd.....?Zato SDP=0(NULA). I da ne zaboravim A GDJE JE "NADA"?
drug
17.5.2013. 17:47
Ima Boga. Oluja 2 ...!
nano
17.5.2013. 17:34
Ovi moraju organizirati norijadu, za drugo nisu ni sposobni, za to treba nešto i škole i diploma a oni su najači kad kupuju i muljaju, izgulbljeni u silnim kružnim tokovima, važno im je da se kreću a to što nigdje ne stižu i onako njihove umne sposobnosti ne mogu dokučiti, dao bog da ih nešto prosvijetli a da ne bude svijetlo pivo
drug
17.5.2013. 17:33
@Oksimoron, zanimljivo kako tvoja moždana vijuga zaboravlja kako je glavni ovoga grada osramotio ime Virovitice nepoštivanjem suda RH. Zato valja pokazati palac dolje...
Mate Vukušić
17.5.2013. 17:26
E moj Jerko, jak ti je argument i jedini - komunizam je bitan!! Dakle, jasno je, nervoza nije bitna ali je očita.
I naravno, Virovitica i virovitičani su bitni a njihovi prioriteti su daleko od nekih koji su danas prisutni.
bać joza
17.5.2013. 17:24
Oksimoron. To je to!
jerko
17.5.2013. 17:19
Mislim da je ovdje jedino BITNO vratiti se u komunizam i sve zabraniti, pa tako i koncerte u centru grada! Jer komunizam je bitan!
Oksimoron
17.5.2013. 16:51
Poštovani, mislim da je svima jasno u što se grad pretvorio, koliko se promijenio i koliko možemo uživati! Svakako treba napomenuti nekulturu i uz MNOGIH građana koji nisu u stanju priznati i skinuti kapu kada se pokušava ići nabolje. Što će SDP promijeniti kada je već mnogo toga promijenjeno. Pogledajte nam državu. Jesu najavili ideje? Gdje su svi veliki planovi? Reći ću vam gdje. skrivaju se u rečenicama( ne citiram doslovno): za sve je kriva prijašnja vlada. Dajte molim vas POKAŽITE IDEJE! POKAŽITE SREDSTVA! Cijenjeni predsjednik je sam izjavio da plan 21 treba preispitati. Kakva ironija i ujedno sramota. Ne izjavljujte tkoje krao ako to nemožete dokazati. Vi svi koji ste nezadovoljni počnite od sebe, preispitajte sebe tko ste i što ste, pa onda izjavljujte tko je lopov. Puna je crkva vjernika a nitko se ne drži Isusovih riječi: ,,Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen ``. A pitanje je također zašto je cijenjeni g. Barić otišao iz šećerane VTC sa mjesta tehničkog direktora i člana uprave. Smatram da odgovor glasi: bio je smijenjen zbog nesposobnosti u nekim odlukama. Kao će onda voditi cijeli grad?
Fabijan
17.5.2013. 15:53
Ništa čudno. Ta pokvarena banda ima novaca za gluparije. Koliko znam ovog vikenda powerlifting reprezentacija Hrvatske u kojoj su četri takmičara iz naše županije sudjeluje na europskom prvenstvu u Srbiji... Nisu dobili ni lipe za put. A netreba zaboraviti da je Savez te reprezentacije registriran u Virovitici. Jedini koji je izmakao Zagrebu...
seljak2
17.5.2013. 15:50
Prometni kao smeta da. Nikog ne branim ali ja bi volio da je ovako moja norijada izgledala :) Bez uvrede svima, to ce oni pamtiti i neka pamte na najbolji moguci nacin :) Jos da se nadje neki privatni sponzor ;)
fitilj
17.5.2013. 15:37
Ne vjerujem da je mladež toliko naivna da nezna da je HDZ opljačkao i pokrao njihove roditelje, ali i da ova vlast na čelu sa SDP-om ugrožava njihovu budućnost!

Zato sam siguran da ovi mladi glasači znaju da bi glas HDZ-u, ili SDP-u značio glas protiv novih radnih mjesta i bolje i sigurnije budućnosti i života od svog vlastitog rada.
bać joza
17.5.2013. 15:36
Nisi ti shvatio što je pjesnik htio reći, ali nema ni veze!
Sulejman veliki
17.5.2013. 15:30
Bravo bać joza! Kanačno pogodak u sridu.
Kad pomisliš da ne može gore, jadnije i bestidnije ili kako ti kažeš strašnije trošiti naš novac hadazeova bratija se dosjeti.
Samo se oni mogu tako bahatiti. Ako takva rabota i ne prođe nakon 19. svibnja ostat će zapisano u nemoralnim gradskim analima.
Krao sam ljudi, otima sam, punio stranačke crne kofere i evo vam glupi narde kruha i igara jer svijet voli pobjednike.
bać joza
17.5.2013. 15:24
Strašno!


Još iz kategorije Izbori 2013.